Hertha BSC - Bayern München

Ishod utakmice?

Pobjeda Herthe
1
25%
Nerijeseno
0
Nema glasova
Pobjeda Bayerna
3
75%

Ukupno glasova : 4

Re: Hertha BSC - Bayern München

PostPostao/la Speedy » 14 vel 2009, 17:46

Dobro sad, mozemo malo smiriti tenzije, ako sam dopustio da se malcice spama to ne znaci da treba nastaviti u tom smjeru! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 14 vel 2009, 19:37

Dosla dvorska luda s nogometnog magazina! :hehe: Bas nam treba takvih "pacijenata" kao sto si ti! :haha:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 14 vel 2009, 20:34

Hajd što sam poludio zbog ovog poraza i načina na koji smo poraženi, ali kad onda ovo pročitam od Hoenessa dođe mi fakat da ga bičem opalim po onoj mutavoj faci.

„Wir haben aus den vielen Torchancen, die wir vor allem in der zweiten Halbzeit hatten, zu wenig gemacht. Allerdings finde ich nicht, dass sich unsere Ausgangsposition sehr verschlechtert hat, denn die anderen haben auch nicht unbedingt so gespielt, dass man Angst haben müsste. Ich mache mir im Moment noch keine Sorgen.“w

Kad Ribery ne igra dobro, kao danas, Bayern je obična prosječna bundesligaška ekipa. PROSJEČNA! Uz to kad nea Tonija i Klosea u formi, kad Ze Roberto i Lahm igraju ko' da ih boli briga za sve, rezultat je poraz od ove B ekipe Herthe.

Šta reći, koliko puta uzaludno ponoviti da Lell nije ni za šta? Koliko ćemo tolerisat Rensinvoge mane (iako je on danas za prvi gol djelomično kriv, za drugi veoma malo)? Koliko ćemo mi trpiti Gicka i njegova zajebavanja po terenu? Do kad će ova katastrofalna odbrana ovako igrati? Pa hoće li Klinsman jedne godine uvidjeti da je totalno razorio i uništio najbolju odbranu lige!? Totalno je razvalio sve što je u defanzivi prošle godine funkcionisalo! Do kad Klinsmane, do kad!?

I da, samo se mi nastavimo ovako arogantno zajebavati i umišljati sebi da ćemo mi kad tad doći na prvom mjesto pa će uskoro biti ponovo luzerski kup. Sve ove probleme sa pojedinačnim igračima i nedostatkom klupe je uzrokovala samo uprava i niko drugi. Pa pogledajte ko je džoker bio danas, Borowski. Je li ga ko vidio na terenu! Mulac obični. Donovan,iako ga gotivim, do sad u ligi je pokazao apsolutno ništa. NULA! I ko nam ostaje da proba napraviti neki preokret, pritisnuti ofanzivnu? Sosa! Altintop! Ottl! :roll:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 14 vel 2009, 20:42

I jao dragane!!! Loše je to bilo loše. umor na svakom djelu terene svi krivo stoje ma strašno. Sad neam vremena za detaljniju analizu , sam ću reč da je cijela momčad totalno podbacila skupa sa Klinsiijem. znao je da su mu igrači umori i opet počne sa istom postavom - pa mogo je bar 3 nova stavit da nam momčad bude odmornija!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 15 vel 2009, 14:01

a što reći nakon onakve tekme jučerašnje... :shock: koji su razlozi onakve igre i poraza... :doh:

evo nekih...prije početka tekme...

1.vidni umor kod određenih igrača...(reprezentativna stanka )

- greška Klinsija trebao je rotirat igrače...radi svježine....

2.previsoko postavljena obrana naša...previše prostora za dubinska proigravanja....(upravo ono što sam predviđao - postavljanje zaleđa sa lellom u sastavu je ubitačno... :doh: )

2.ne dosuđeni penal na Toniju (potezanje Friedricha),jer da je to dosuđeno druga tekma se igra...ali jeb...

3.rani izlazak Tonija....vidi se da Donovan ne može odgovorit taktici bayerna (4-4-2 ) u ovom trenutku....

4.prvi gol Lell zuji ko bumbar.... :x

5.slaba realizacija u nastavku...doslovno smo ugurali loptu u mrežu... :neee: :neee: :neee:

6.izmjena bekovskih pozicija ze - lahm (izlazak Lell-a )...zbog toga smo i primili drugi gol ,jer da je bio Lahm Lijevo to se nebi desilo....ali jeb. desilo se....

7.nakon 1-1 imali smo sve u svojim rukama ali nas je Drobny uništio...točnije donovan je mašio 2 zicera..a Bastian je slabo pucao...to se dešava ...lopta je okrugla...

zaključak...izgubili smo tekmu ali ne i rat....glavni pratitelji su iza nas za naslov,a hsv može otići danas za bod ispred... :haha: ,što bih ja sad trebao bi zabrinut jer je smeće Hertha ispred nas 2boda... :hehe: :hehe: ....bitno je izvući pouku iz ove tekme...

jer nas nakon tekme vs Koeln...očekuje Sporting i u toj tekmi vs Koeln treba rotirati igrače jer prvenstvo je dugo a sa ovakvom igrom (svježinom) nećemo daleko dogurat u LP-a...

dakle vs Koeln nek se odmaraju Toni,Ribery,ZeRoberto,Lucio...jer je tim igračima odmor potreban....jeb tri boda bitan je dobar rezultat u Lp-a u prvom susretu da ne igramo protiv bunkera kući.... :neee: :neee: :neee: vs Sporting....

a onda na Weser puni elana osvetit se za poraz 2-5 kući....

ja bih potpisao....

Bayern - Koeln 2-2
Sporting - Bayern 1-2 :prvi:

Werder - Bayern što bude bude.... 8-)

prije nego

Bayern -Koeln 3-0
Sporting - Bayern 2-1 (ne daj Bože 1-0 :doh: )

btw jel neko sumnja ovdje da nećemo bit prvaci bundeslige... :roll:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 15 vel 2009, 15:56

Mi ziher jučer nismo zgubili tekmu radi nekvalitetnog Lella itd. Jednostavno smo loše odigrali i to je to. I nismo igrali protiv nekog smeća nego trenutačno 1. na tabeli.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.