a što reći nakon onakve tekme jučerašnje...

koji su razlozi onakve igre i poraza...
evo nekih...prije početka tekme...
1.vidni umor kod određenih igrača...(reprezentativna stanka )
- greška Klinsija trebao je rotirat igrače...radi svježine....
2.previsoko postavljena obrana naša...previše prostora za dubinska proigravanja....(upravo ono što sam predviđao - postavljanje zaleđa sa lellom u sastavu je ubitačno...

)
2.ne dosuđeni penal na Toniju (potezanje Friedricha),jer da je to dosuđeno druga tekma se igra...ali jeb...
3.rani izlazak Tonija....vidi se da Donovan ne može odgovorit taktici bayerna (4-4-2 ) u ovom trenutku....
4.prvi gol Lell zuji ko bumbar....
5.slaba realizacija u nastavku...doslovno smo ugurali loptu u mrežu...
6.izmjena bekovskih pozicija ze - lahm (izlazak Lell-a )...zbog toga smo i primili drugi gol ,jer da je bio Lahm Lijevo to se nebi desilo....ali jeb. desilo se....
7.nakon 1-1 imali smo sve u svojim rukama ali nas je Drobny uništio...točnije donovan je mašio 2 zicera..a Bastian je slabo pucao...to se dešava ...lopta je okrugla...
zaključak...izgubili smo tekmu ali ne i rat....glavni pratitelji su iza nas za naslov,a hsv može otići danas za bod ispred...

,što bih ja sad trebao bi zabrinut jer je smeće Hertha ispred nas 2boda...

....bitno je izvući pouku iz ove tekme...
jer nas nakon tekme vs Koeln...očekuje Sporting i u toj tekmi vs Koeln treba rotirati igrače jer prvenstvo je dugo a sa ovakvom igrom (svježinom) nećemo daleko dogurat u LP-a...
dakle vs Koeln nek se odmaraju Toni,Ribery,ZeRoberto,Lucio...jer je tim igračima odmor potreban....jeb tri boda bitan je dobar rezultat u Lp-a u prvom susretu da ne igramo protiv bunkera kući....

vs Sporting....
a onda na Weser puni elana osvetit se za poraz 2-5 kući....
ja bih potpisao....
Bayern - Koeln 2-2
Sporting - Bayern 1-2
Werder - Bayern što bude bude....
prije nego
Bayern -Koeln 3-0
Sporting - Bayern 2-1 (ne daj Bože 1-0

)
btw jel neko sumnja ovdje da nećemo bit prvaci bundeslige...