KAKO ME JE FINO PSK RAZVESELIO!

Ne nisam dobio na kladi nego sam si fino odlučil otić pogledat tekmu na TV-u i s guštom gledo kako razaramo po kvartu!!!
Jednostavno čovek poleti! Ovo je bilo prelijepo za gledat - suzdržavam se da nepsujem od sreće

uUžasTno loše smo ušli u tekmu, malo mi je falilo da zaplačem od jada i muke, stajali smo na terenu užastno loše, prestrašno. Valjda su noge bile preumorne od reprezentativnih susreta. A gol koji smo primili, za spobljuvat, a tek oni izleti Butt, koda se nadrogiro...

Nakon 30. minute BVB je nesto sa terena, jednostavno smo ih nakon toga pojeli i BVB se sjebo kaj nije iskoristio našu nemoć u prvih 30 minuta kad smo bili izgubljeni na terenu. Gomez zabija za izjednačenje. Prvo sma se splašil da je bio offside, ali mu je Subotić "dodo" loptu - sve čisto.

S ovom tekmom jednostavno sam mišljenja da je Braafheid preloš igrač, bolje da Lell igra nego on. Njega Schweini mora zvat da se pokrene i da mu se priključi u napadu. E kad sam kod Schweini - on se preporodio, u našem veznom redu definitivno je bio najbolji igrač, već par tekmi igra maestralno, ova pozicija mu prejebeno leži. Ali zato je Tymo izgubljen na terenu, pa majmun sve živo oće polovit, ne zna se smirit. On još mora jako puno radit da se prilagodi ekipi i nadam se da bu to što brije pokopčal, jebote Schweini za njega mora radit.

E sad, ide ono kaj nisam mislio da ću ikad napisat - PLAYER OF THE GAME - DANIEL VAN BUYTEN!!! Da dobro ste pročitali, ne van Gnojten nego BUYTEN! Kako je on danas odigro, jednostavno nisam mogo svojim očima vjerovat! Ona situacija kad je satro i Kubu i Hummelsa brijem, krepo od smijeha. Kad bi on ovak igro ti mater ja mu čak i ugovor produžim.

A Ribery, eh Ribery tebi će sine tu isteć ugovor ili ćeš ga produžit - asistencija plus gol iz free kicka i to u golmanov kut - I Bogovi su kleknuli

A proslava, koji car, koji car, koji CAR!!!! Frajer je sad Njemačkim novinarima začepio gubicu za sva vremena! Trči u zagrljaj van Gaalu, ovaj ga lovi

Kad se sjetim suza krene.....

A Oliću , moj platpisu, mogo si gol dat, al bolje da nisi, bolje da ga je Schweini dao jer ga je zaslužio - inače ja neznam s čim se taj Olić rani, pa taj more do jutra bejžat. Svaka čast - svih 90 minuta odigro.
Šta reč o našem detetu Mulleru - nakon jako dugo vreme opet smo proizveli prejebenog igrača, dva gola i to kakva - mali ima sve, brz je, driblja, BOMBU u nogama, snalazi se u teškim situacijama em more također bejžat do jutra i pokriva celi teren.
Da ne bih zaboravo na Robbena - par kičmica je potrgo, par takvih lopti podelio da ti mozak stane, šteta kaj nije gol dao al sad baš nebi bilo uredu da smo BVB više uneredili....
Na poluvremenu izašli Gomez i Hamit a ušli Ribery i Muller - reko kaj sad opet je ovaj LvG poludio - TOTALNA OFENZIVA USA NAPADA
Hamit - pfff stavrno je loš, ja mislim da on nerazumije kaj treba radit na tom terenu. Treba fino sačekat da se Bommel vrati pa ćemo onda vidjet kolko ćemo biti bolji. Ovaj LVG tolko rotira da je nemoguće znat koju postavu će igrat, a čak meni je nemoguće složit našu najbolju jer u ovom ofenzivnom djelu imamo previše prekvalitetnih mogučnosti. Ono kaj me iznenadilo da je LvG iskoristio samo 2 zamjene a imali smo povoljan rezultat!
Prva tekma iza nas , Macabi is next - još jen put svaka čast BUYTENU