12.09 15:30 BVB - Bayern

Ishod utakmice

Pobjeda BVB
0
Nema glasova
Neodlučeno
1
11%
Pobjeda Bayern
8
89%

Ukupno glasova : 9

Re: 12.09 15:30 BVB - Bayern

PostPostao/la FCB m@niac » 12 ruj 2009, 16:30

Nevjerojato!!!
Kako utakmica ide kraju tako smo sve bolji. Jednostavno smo sravnali borusiju sa zemljom...;

10 min glavom zabija Mats Hummels

36 min glavom izjednačuje Gomez
49 min Schweinsteiger sa 20 metara zabija za 1:2
65 min Ribery pogađa iz slobodnog udarca za 1:3
78 min Muler zabija za 1:4
88 min za konačnih 1:5 Muler sa 21. metra para mrežu

...kakav slobodnjak Riberya...to je nevjerojatno....
Možda smo imali sreće,ali pobjeda je zaslužena!
Sigurno da treba obranu popraviti jer neke šanse koje je borusia propustila, jači klubovi će to zabiti...

U napadu smo ono što i trebamo biti; strah i trepet!!!

:avogp1: :naprijed: :logo: :navijac: :cool:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la ankujund » 12 ruj 2009, 16:36

golovi:

http://bundesligavideos.de.tl/Dortmund-vs-Bayern.htm

asd fali za 1:5 al vjerovatno ce ga dodat kasnije
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 12 ruj 2009, 16:38

Speedy napisao:Ne kontam tvoje konstantno pljuvanje po Gomezu! :roll: Trebas imati na umu da nas on vec nekoliko utakmica vraca iz mrtvih! :mig: Imao je dvije prilike u prvom djelu i jednu je iskoristio... :mig: Dok on trpa ja mu nemam sta prigovoriti!

zato sta mi nije sio nikako.kad sam ga god gleda,tehnika mu je nikakva,s loptom na napravi nista a glavom samo puca na gol da pogodi gol,nema tu trzaja u kut il nesto.posa mu je muvat se po 16-tercu i ubacivat,al on to ne radi bas,golovi su mu s 1m daljine,dalje tog nista.dokaz tome je i sta ga vadi nakon 45min
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 12 ruj 2009, 16:48

ankujund napisao:posa mu je muvat se po 16-tercu i ubacivat,al on to ne radi bas

E vis tu si u krivu, on ti je tipican napadac 16-terca! Njegov je posao da realizira ubacaje s strane a ne da ih on kreira! :mig: Ne znam koliko si pratio tog napadaca ali pogledaj si malo dok je igrao u Stuttgartu...

ankujund napisao:dokaz tome je i sta ga vadi nakon 45min

Razlog njegovog izlaska je ipak drugi! Ne znam koliko si informiran on je u kvalifikacijskim utakmicama pretrpio laksu ozljedu i vjerojatno LVG nije htio riskirati s njim i u nastavku!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la ankujund » 12 ruj 2009, 16:53

Speedy napisao:
ankujund napisao:posa mu je muvat se po 16-tercu i ubacivat,al on to ne radi bas

E vis tu si u krivu, on ti je tipican napadac 16-terca! Njegov je posao da realizira ubacaje s strane a ne da ih on kreira! :mig: Ne znam koliko si pratio tog napadaca ali pogledaj si malo dok je igrao u Stuttgartu...

ubacivat= ubacivat u branku,davat golove,nisam mislio na nabacivanje hehe
na isto mislimo

P.S.nisam zna za ozljedicu
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2009, 17:04

KAKO ME JE FINO PSK RAZVESELIO! :D Ne nisam dobio na kladi nego sam si fino odlučil otić pogledat tekmu na TV-u i s guštom gledo kako razaramo po kvartu!!!

Jednostavno čovek poleti! Ovo je bilo prelijepo za gledat - suzdržavam se da nepsujem od sreće :mrgreen:

Slika

uUžasTno loše smo ušli u tekmu, malo mi je falilo da zaplačem od jada i muke, stajali smo na terenu užastno loše, prestrašno. Valjda su noge bile preumorne od reprezentativnih susreta. A gol koji smo primili, za spobljuvat, a tek oni izleti Butt, koda se nadrogiro...

Slika

Nakon 30. minute BVB je nesto sa terena, jednostavno smo ih nakon toga pojeli i BVB se sjebo kaj nije iskoristio našu nemoć u prvih 30 minuta kad smo bili izgubljeni na terenu. Gomez zabija za izjednačenje. Prvo sma se splašil da je bio offside, ali mu je Subotić "dodo" loptu - sve čisto.

Slika

S ovom tekmom jednostavno sam mišljenja da je Braafheid preloš igrač, bolje da Lell igra nego on. Njega Schweini mora zvat da se pokrene i da mu se priključi u napadu. E kad sam kod Schweini - on se preporodio, u našem veznom redu definitivno je bio najbolji igrač, već par tekmi igra maestralno, ova pozicija mu prejebeno leži. Ali zato je Tymo izgubljen na terenu, pa majmun sve živo oće polovit, ne zna se smirit. On još mora jako puno radit da se prilagodi ekipi i nadam se da bu to što brije pokopčal, jebote Schweini za njega mora radit.

Slika

E sad, ide ono kaj nisam mislio da ću ikad napisat - PLAYER OF THE GAME - DANIEL VAN BUYTEN!!! Da dobro ste pročitali, ne van Gnojten nego BUYTEN! Kako je on danas odigro, jednostavno nisam mogo svojim očima vjerovat! Ona situacija kad je satro i Kubu i Hummelsa brijem, krepo od smijeha. Kad bi on ovak igro ti mater ja mu čak i ugovor produžim.

Slika

A Ribery, eh Ribery tebi će sine tu isteć ugovor ili ćeš ga produžit - asistencija plus gol iz free kicka i to u golmanov kut - I Bogovi su kleknuli :mrgreen: A proslava, koji car, koji car, koji CAR!!!! Frajer je sad Njemačkim novinarima začepio gubicu za sva vremena! Trči u zagrljaj van Gaalu, ovaj ga lovi :D Kad se sjetim suza krene.....

Slika

A Oliću , moj platpisu, mogo si gol dat, al bolje da nisi, bolje da ga je Schweini dao jer ga je zaslužio - inače ja neznam s čim se taj Olić rani, pa taj more do jutra bejžat. Svaka čast - svih 90 minuta odigro.

Šta reč o našem detetu Mulleru - nakon jako dugo vreme opet smo proizveli prejebenog igrača, dva gola i to kakva - mali ima sve, brz je, driblja, BOMBU u nogama, snalazi se u teškim situacijama em more također bejžat do jutra i pokriva celi teren.

Da ne bih zaboravo na Robbena - par kičmica je potrgo, par takvih lopti podelio da ti mozak stane, šteta kaj nije gol dao al sad baš nebi bilo uredu da smo BVB više uneredili....

Na poluvremenu izašli Gomez i Hamit a ušli Ribery i Muller - reko kaj sad opet je ovaj LvG poludio - TOTALNA OFENZIVA USA NAPADA :D

Hamit - pfff stavrno je loš, ja mislim da on nerazumije kaj treba radit na tom terenu. Treba fino sačekat da se Bommel vrati pa ćemo onda vidjet kolko ćemo biti bolji. Ovaj LVG tolko rotira da je nemoguće znat koju postavu će igrat, a čak meni je nemoguće složit našu najbolju jer u ovom ofenzivnom djelu imamo previše prekvalitetnih mogučnosti. Ono kaj me iznenadilo da je LvG iskoristio samo 2 zamjene a imali smo povoljan rezultat!

Prva tekma iza nas , Macabi is next - još jen put svaka čast BUYTENU 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2009, 17:14

ankujund napisao:
Speedy napisao:

ubacivat= ubacivat u branku,davat golove,nisam mislio na nabacivanje hehe
na isto mislimo

P.S.nisam zna za ozljedicu

Da al opet mi nisi jastan zakaj ga kritiziraš? Pa jel zabio gol? Je, neznam kaj bi ti? - ja imam osječaj da bi on sad trebo 50 golova zabit da bi neki bili zadovoljni. Nemojte gledat kolko smo mi njega platili - morali smo tolko i gotvo al to neznači da bu on sad piruete na terenu delal - već je zabil 3 gola i to pogle koja - nezabija on golove kod 3:1 ko Muller kad je tekma odlučena a protivnik u knock - downu, a ti sad na Mullera drkaš - sva 3 gola Gomezova gola su jako bitno - 2 za 1:1 i jedan za 1:0 - a to ti puno govori o njegovoj kvaliteti i to još on zabija kad igramo katastrofalno. Nemreš reč da on nema tehniku a hoćeš gledat Tonija - pa kod Tonija je dobro kad se nepopikne prek lopte - kaj se tiće Gomeza on je profesor za Tonija ako je u pitanju tehnika - razlog da se sada kritizira Gomeza nepostoji, može ga se jedino hvaliti.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 12 ruj 2009, 17:15

Svaka cast antuan na postu! :bravo: Mogo bi se ti prihvatiti pisanja izvjestaja, vidim da si talentiran glede tog pitanja! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2009, 17:18

Speedy napisao:Svaka cast antuan na postu! :bravo: Mogo bi se ti prihvatiti pisanja izvjestaja, vidim da si talentiran glede tog pitanja! :mrgreen:

he he he

A mogu probat, sam kaj je meni neki puta teško ako nepišem iz srca, a kad pišem iz srca onda volim tu i tam neku "nekorektnu" riječ napisat :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nokia » 12 ruj 2009, 17:20

speedy, nije sve u tome dati dol, ne dati gol. ako cemo po golovima, onda muller treba slijedecu poceti od pocetka.
stvar je u tome sto od igraca placenog 30 miliona eura ocekujem vise. PUNO vise, a on to trenutno ne pokazuje. nije ga lvg bez razloga ostavio u svlacionici nakon 1. poluvremena.
nokia

PostPostao/la Speedy » 12 ruj 2009, 17:20

anton 1983 napisao:A mogu probat, sam kaj je meni neki puta teško ako nepišem iz srca, a kad pišem iz srca onda volim tu i tam neku "nekorektnu" riječ napisat :mrgreen:

Ne brini, budem se ja za to pobrinuo! :mrgreen:

Sto se tice Gomeza, to sam mu i ja pokusao objasniti ali ocito je da vise voli Tonija!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2009, 17:22

nokia napisao:speedy, nije sve u tome dati dol, ne dati gol. ako cemo po golovima, onda muller treba slijedecu poceti od pocetka.
stvar je u tome sto od igraca placenog 30 miliona eura ocekujem vise. PUNO vise, a on to trenutno ne pokazuje. nije ga lvg bez razloga ostavio u svlacionici nakon 1. poluvremena.

Molim te da argumentiraš sam sebe jer ja se neslažem sa tobom u niti jednoj stvari - niti da bu Muller trebo zaigrat otpočetka zbog ova dva gola, niti da je on Gomeza ostavio u svlačionici zato kaj ne valja...

U bit argumentiraj sebe, pa ću ti dat odgvor - več jednom kaj je kontra Gomeza jesam :mrgreen:

Ovo puno više - to me jako zanima!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nokia » 12 ruj 2009, 17:34

Nemam se ja sta argumentovati, pogledaj njegov ucinak, ili konkretno danasnju utakmicu, do je dovoljan argument. speedy rece da je dao gol, i da je to dovoljno. Vidjeli ste kakav je ono gol, dao bi ga svaki prosjecni napadac. Koliko se je samo ispomasivao u prva cetiri kola, to je za pricu. Svojim trenutnim igrama uopste ne opravdava 30, HALOOOO 30 MILIONA EURA koliko je dato za njega. I ne, ne ocekujem 2 gola po utakmici, ali ocekujem malo vise borbenosti, malo vise truda i zalaganja.
Sto se tice Mullera to je bilo vise figurativno, vodeci se speedyjevom logikom. Gomez dao gol- odlican. Muller dao dva gola, dakle duplo bolji od Gomeza? Golovi nisu neko mjerilo forme i igre.
nokia

PostPostao/la nele-BHF » 12 ruj 2009, 17:39

uuuuuuuuuuuu

erotikaaaaaaa

unistili smo ihhh.. kakvi goloviiiiiiiii
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2009, 17:41

Da imamo sve na kupu - Speedy ovo sam ti mislil poslat:

Postava:

--------------Gomez

Olić-----------------------Robben

--------Schweini----Hamit

---------------Tymo

Braafheid--Badstuber--Buyten--Lahm

---------------Butt

2. Poluvreme:

Gomez, Hamit -- Muller, Ribery

--------Olić-----Muller

Ribery-----------------------Robben

--------Schweini----Tymo

Braafheid--Badstuber--Buyten--Lahm

---------------Butt

Golovi:

1:0 - Matt Hummels

1:1 - Mario Gomez

1:2 - Bastian Schweinsteiger

1:3 - Franck Ribery

1:4 - Thomas Muller

1:5 - Thomas Muller
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.