ej ljudi kako smo jučer satrali hannover.....
no krenimo redom....dakle u vezi Micho....puno trke ali malo mozga u glavi....dosta krivih dodavanja od njegove strane i ono što me najviše živciralo što je on započinjao napade i to citiram uvijek kratko dodavanje na bekove ili povratna stoperima....nije imao hrabrosti ppovući neki zzanimljiviji pas prema naprijed....ali u defanzivi je bio bolji od Bommella jučer ,bez nepotrebnih faulova,bolji u skoku,brži i jači u duelima....
jučer smo imali ujednačene napade preko oba krila i to je ono što me najviše veseli....Bastian je odigrao kako zna na njemu prirodnijoj strani od uobičajene koju igra....imao i par dobrih proigravanja,odlično se kretao,dosta pomogao u obrani kad bi Ze ostao....odigrao sjajnu tekmu....
Lahm....taj dečec bih se usudio reći je nama više falio nego Ribery i Toni.....kakvo samopouzdanje,lakoća,pregled,mirnoća....sam drži tu lijevu stranu....
Miro Klose....e tako ja želim da svi igraju Bayernovi igrači....okomito u napadu,bez respekta i požrtvovano u obrani....i što je najvažnije nesebično pred golom....
zaključak....zabili 4gola glavom bez Tonija...ti lagani golovi nama jako nedostaju...da smo bili manje sebični trebali smo zabit toliko i nogom....
u nastavku kad je ušao Ottl-greška klinsija...smo vidno pali i ottl nije imao dva kontakta s looptom....a Ze je prešao na desno krilo i tamo se dosta dobro snašao...
dakle riješit Sporting zbog novčane premije za pobjedu i koef. za njemački nogomet,a onda put Bochuma i nastavak serije....