Veliko finale: FC Bayern - Inter Milano

Re: Veliko finale: FC Bayern - Inter Milano

PostPostao/la CroCHEF » 23 svi 2010, 13:55

zast
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2010, 13:58

CroCHEF napisao:zast

Jer to boli, to mene jebeno boli! Ja Lucia naprosto obožavam. Za mene jedan od najdražih igrača ikada i taj transfer ja Bayernu, Gaalu, Uliju, kome već neću nikada oprostiti!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 23 svi 2010, 14:00

ah šta reći. čestitke interu, bolji su bili, mourinho je pobjedio van gaala.....jbga more se to reći...i to ga je dobio kako je dobio barcu(pa jeli moguće da van gaal nije gledao tu tekmu) :(
ja da sam jučer bio trener, postavio bi umjesto hamita tymoschuka i odigrao bi u finau jebeno isto kao inter...mislim lako je bitit general posle bitke, ali jednostvano mislim da smo mi njima nametnuli stil igre koji njima ne odgovara tj. da moraju stvarati šanse, da se trude mi bi dobili(ja sam takav ja volim taktiziranje, ja volim sva moguća legalna sredstva samo da se dođe do kante) pa jebe me se što bi igrali prljavo i ružno samo se rezultat pika...mi smo njima trebali dat loptu i pokrit snejider i pandeva u sredini, a dat loptu cambiassu i zanetiju nek vode napad, pa mi bi njih sa Tymom nabili 2-0 ili 3-0...ali jbga šta je tu je, mi smo igrali kako smo igrali cijelu sezonu, nismo taktizirali i spušili jer onaj milito meni uopće nije neki napadač(svaka njemu čast sinoć na dva gola) ali brate, da mu netko da loptu pa evo pređi jednog, dva igrača, odigraj akciju i daj gol....neće jer ne zna, on samo zna istrčat kontru jer je jak i brz i eto gola....njemau onaka igra paše i eto...ne znam, mislim da smo imali šansu, ali eto...samo da još odgovorim ovim što pljuju po badstuberu i mulleru...ljudi oni su djeca još, oni sazrijevaju, zante li vi koje će ovo iskustvo biti za njih...ovo je izvrsno za njih iskustvo, i pokazat će se oni, i tada kada budu vodeći vi ćete ih veličat i govorit kako su dobri a sad kada ih se stvara vi ih pljujete, veze vi nemate sa nogometom, samo se rezultat današnji gleda... :neee: :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la CroCHEF » 23 svi 2010, 14:17

anton 1983 napisao:

Jer to boli, to mene jebeno boli! Ja Lucia naprosto obožavam. Za mene jedan od najdražih igrača ikada i taj transfer ja Bayernu, Gaalu, Uliju, kome već neću nikada oprostiti!

ni ja nikad necu svatit zasto
ali jedan od neverkusena je osvojio trostruku krunu nadam se ekskluzivnom transferu lucia u bayern
LAHM-LUCIO-VIDIC-CONTENTO

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la katsche » 23 svi 2010, 14:18

jebiga....šta pametno reči nemam....

ovi su iskoristile scoje šanse i to je to....

slažem se da je trebao staviti Gomeza Olića, mali Müller se malo usra....e da je zabio....ali to ničem ne vodi....
Müller je igrao dobru sezonu....
isto tako onaj Badstuber mi se nije nikako svidio sinoć....prema naprid apsolutno ništa....čim mu se netko od interovih igrača probližio usra se ko grlica i brzo natrag loptu do Demichelisa, Byten ili Butta

Ali dobro nemaš tom dvojicu najmlađih igrača što zamjeriti....
Čitav sastav nije bio na nivou jučer....
Lahmova izjava da su imali malo straha se vidjelo pogotovo u prvom poluvremenu....

to je to za ovu sezonu....odmor....i onda sve iz početka....

:fcb: :navijac:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2010, 14:49

UFFFFFF, sad ćemo trebat čekati na novu priliku....

Teško da ćemo ponovno imati povoljan ždrijeb i da će želja biti tako velika...Jučer smo stvarno odigrali ispod naše razine. Možda zato jer smo bili zasićeni na neki način, možda zato kaj je finale bilo "predaleko", možda zato kaj smo mislili da ćemo osvojiti. Nekako je falilo onog žara i borbenosti koju smo pokazali protiv MUTD-a. Uglavnom jučer nismo bili na zadatku, a ovakva prilike se neće ukazati tako skoro. Ja se jednostavno moram pomiriti sa činjenicom da ću morati čekati možda i slijedećih 10 godina...

Sad biti general poslije bitke je dosloFce bez veze jer se sve moglo okrenuti u našu korist da je Muller zabio, ali nije i moreš ga j----...

Dobro je jedino kaj je Ribery osto i na tome se može graditi, a za ostalo tu su ždrijeb, sreća, suci i ljetni prelazni rok...Ovaj poraz je jako teško prihvatiti jer ujedno smo mogli i izbiti Seriu A iz cipela a to bi i za sam Bayern imalo veliko značenje. Sada je Inter vratio Seriu A u život i to ziher neće ići na ruke BL, pa tako i Bayernu...jednostavno talijani su nacija rođena pod sretnom zvijezdom i možeš se jebat...Proklet bio dan kada se počeo igrati ANTINOGOMET! :neee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 23 svi 2010, 14:50

anton 1983 napisao:

slazem se s tobom stvarno tesko je takve slike vidjet. Covjek umjesto da slavi i ljubi Interov grb, uzima sal i ljubi BAYERNOV grb stvarno mu svaka cas. Legendo :bravo:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 23 svi 2010, 14:57

mladjo_dj napisao:slazem se s tobom stvarno tesko je takve slike vidjet. Covjek umjesto da slavi i ljubi Interov grb, uzima sal i ljubi BAYERNOV grb stvarno mu svaka cas. Legendo :bravo:

Nije bar cigan kao većina nogometaša, zadnji od njih recimo Ibrahimović kad je prešao iz Intera u Barcelonu pa poljupcem grba španj. ekipe izazvao bijes navijača Intera, a nešto prije toga isto to radio s Interom.
Lucio je ikona Bayerna u ovom desetljeću. Naš najbolji stoper.
Ali van Gaal je napravio to što je napravio, Hoeneß nije ništa kriv, osim što je van Gaala doveo. A on jasno svima poručio da mu se nitko neće miješati u posao i slaganje momčadi. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 23 svi 2010, 14:59

sad treba pocet slavlje ipak smo osvojili duplu krunu
BR opet prenosi

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 23 svi 2010, 17:51

Jedino što si ja razmišljam nakon ovog finala je kako bi se postavio Low da je trener Bayerna jer on je poznat po svojim ludim kombinacijama u velikim utakmicama :mrgreen: ko protiv Rusije kad je desnu stranu zabarikadirao, a po lijevoj napadao. :lol: Ili onih zadnji 15 minuta protiv Turske na EURU kad je rekao da samo ubacuju u 16m i ništa više. :lol:

Mislim da bi okrenuo pilu naopako i dao Interu da napada iako on je poznat po napadačkom nogometu. :mrgreen: Klin se klinom izbija. :D
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ankujund » 24 svi 2010, 12:41

stvarno svaka cast Lucio-u na ovom potezu. Malo igraca na svijetu ce ovo napravit, vecina njih ljubi grb di god stigne, pogotovo kad te se izbaci iz kluba, malo njih zna pravo znacenje ljubljenja grba. Vecina njih je danas jesi,sutra nisi.

Sto se tice utakmice, a nemam sta bit tuzni, lipo je bit na krovu europe al nije ni lose bit 2. na krovu europe. Dovoljno je samo pogledati tko je sve ispod tebe i da ti igras to finale a oni pijuckaju pivo i gledaju utakmicu. Milito-Buyten 2:0, al to je snaga Intera i to je tako. Inter je igrao isto kao i protiv Barce i ta shema je neprobojna. Dovoljno je reci da je Bayern igrao sa domacim mulcima a inter bez talijana u momcadi. To je instant pobjeda i kad ode mourinho u real, opet 20god intera nece biti nigdi,a bayern ce biti tu.

Ono sta mene najvise veseli, je to sta smo pokazali drugima tko smo i sta smo. Kad se samo sitim koliko puta sam jeba mater komentatorima na hrtu, koliko puta su srali i omalovazali Bayern i zbog toga mi je najdraze da je dosao tamo di je.

Potvrda toga da je bayern "back in the game" je i to da je ribery produzio ugovor.

Lova je tu, publicitet i respekt smo dobili, sad se letvica kupovine igraca treba podigniti na visi nivo i bit ce lakse dovesti zvijezde koje prije nisu htjele doci.

Gaala su upoznali, sad ga svi vise cijene i postuju njegov nacin rada i njegove odluke i treba ga podrzavati, jer nasi mozgovi i znanje o nogometu nisu na toj razini da razumijemo sta radi.

Malo odmorimo,smirimo se i lagano razmisljat o pojacanjima za dogodine....

" Zdravi i veseli bili"
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivicaolic » 24 svi 2010, 13:16

ankujund napisao:stvarno svaka cast Lucio-u na ovom potezu. Malo igraca na svijetu ce ovo napravit, vecina njih ljubi grb di god stigne, pogotovo kad te se izbaci iz kluba, malo njih zna pravo znacenje ljubljenja grba. Vecina njih je danas jesi,sutra nisi.

Sto se tice utakmice, a nemam sta bit tuzni, lipo je bit na krovu europe al nije ni lose bit 2. na krovu europe. Dovoljno je samo pogledati tko je sve ispod tebe i da ti igras to finale a oni pijuckaju pivo i gledaju utakmicu. Milito-Buyten 2:0, al to je snaga Intera i to je tako. Inter je igrao isto kao i protiv Barce i ta shema je neprobojna. Dovoljno je reci da je Bayern igrao sa domacim mulcima a inter bez talijana u momcadi. To je instant pobjeda i kad ode mourinho u real, opet 20god intera nece biti nigdi,a bayern ce biti tu.

Ono sta mene najvise veseli, je to sta smo pokazali drugima tko smo i sta smo. Kad se samo sitim koliko puta sam jeba mater komentatorima na hrtu, koliko puta su srali i omalovazali Bayern i zbog toga mi je najdraze da je dosao tamo di je.

Potvrda toga da je bayern "back in the game" je i to da je ribery produzio ugovor.

Lova je tu, publicitet i respekt smo dobili, sad se letvica kupovine igraca treba podigniti na visi nivo i bit ce lakse dovesti zvijezde koje prije nisu htjele doci.

Gaala su upoznali, sad ga svi vise cijene i postuju njegov nacin rada i njegove odluke i treba ga podrzavati, jer nasi mozgovi i znanje o nogometu nisu na toj razini da razumijemo sta radi.

Malo odmorimo,smirimo se i lagano razmisljat o pojacanjima za dogodine....

" Zdravi i veseli bili"

ovo je među boljim postovima sta sam procitao dosad :D slazem se s tobom, pogotovo mi se svidilo sta si napsao : jer nasi mozgovi i znanje o nogometu nisu na toj razini da razumijemo sta radi. tocno tako i ja razmisljam, jer dosta puta sam u gaala ovo sezone vidio totalni nelogicnih poteza te se na kraju uspostavilo dobrim. npr ja kad sam vidio sastav protiv manchestera mislio sam da ce nas nabusit 10:0, a na kraju svi znamo kako je zavrsilo. po meni gaal ima neko viđenje nogometa koje ostali ljudi nevide jer nisu tolko nogometno inteligentni ko on!!!
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la cruz » 24 svi 2010, 13:29

evo i mene, nisam želio komentirati sve do sada, sve dok mi se glava malo ne ohladio i dok se dojmovi ne slegnu do razine da mogu napisati normalan komentar!

dakle, slažem se s većinom vaših postova, ali bi dodao još jednu stvar

MOURINHO JE (ponovo) USPIO DA NOGOMET UBIJE DO U TEMELJE!!

al dobro, dva trofeja + finale lige prvaka, više nego uspješna sezona bez dileme!!! :bravo:

hvala lijepo na pažnji

Cruz ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 24 svi 2010, 13:36

moje misljenjo o buducnosti mourinho ce otic u real pa mozda barca ili man utd kad ode sir alex i glavni cilj ce mu bit osvojit sp i ep s portugalom

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ankujund » 24 svi 2010, 13:59

ivicaolic napisao:ovo je među boljim postovima sta sam procitao dosad :D slazem se s tobom, pogotovo mi se svidilo sta si napsao : jer nasi mozgovi i znanje o nogometu nisu na toj razini da razumijemo sta radi. tocno tako i ja razmisljam, jer dosta puta sam u gaala ovo sezone vidio totalni nelogicnih poteza te se na kraju uspostavilo dobrim. npr ja kad sam vidio sastav protiv manchestera mislio sam da ce nas nabusit 10:0, a na kraju svi znamo kako je zavrsilo. po meni gaal ima neko viđenje nogometa koje ostali ljudi nevide jer nisu tolko nogometno inteligentni ko on!!!

Hvala :). Da nezna,nebi ima takve rezultate iza sebe.

cruz napisao:MOURINHO JE (ponovo) USPIO DA NOGOMET UBIJE DO U TEMELJE!!

nje da ubija nogomet,nego mu daje neku drugu dimenziju. Covik igra pod taktikom sto manje primit,a ne sto vise dat (tipicno talijanski :D). Momcad je iznimno disciplinirana, on je savrsen takticar, tocno se znaju zadatci svih igraca i svi slusaju,nije bas da oni igraju na ispucanje lopte sto dalje od njih i kampiranja u 16m, samo imaju drugi stil. Mourinho + real m, smatram da je to novi finalist lige prvaka. On ima tu karizmu da ga svi slusaju i svakog ce natirat na sve, minjat ce klubove stalno i u vecini slucajeva osvajat di dodje.

to je jedino moguce za njega.vidilo se kad je godinama bio u chelsea kako pocima gubit autoritet i kako to vise nebude to, i zato on mora stalno minjat klubove,dodje u velikom stilu i ode u velikom stilu.nikad nece moc bit poput sir alexa
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10