CroCHEF napisao:zast
anton 1983 napisao:CroCHEF napisao:zast
Jer to boli, to mene jebeno boli! Ja Lucia naprosto obožavam. Za mene jedan od najdražih igrača ikada i taj transfer ja Bayernu, Gaalu, Uliju, kome već neću nikada oprostiti!

anton 1983 napisao:CroCHEF napisao:zast
Jer to boli, to mene jebeno boli! Ja Lucia naprosto obožavam. Za mene jedan od najdražih igrača ikada i taj transfer ja Bayernu, Gaalu, Uliju, kome već neću nikada oprostiti!

mladjo_dj napisao:slazem se s tobom stvarno tesko je takve slike vidjet. Covjek umjesto da slavi i ljubi Interov grb, uzima sal i ljubi BAYERNOV grb stvarno mu svaka cas. Legendo

ankujund napisao:stvarno svaka cast Lucio-u na ovom potezu. Malo igraca na svijetu ce ovo napravit, vecina njih ljubi grb di god stigne, pogotovo kad te se izbaci iz kluba, malo njih zna pravo znacenje ljubljenja grba. Vecina njih je danas jesi,sutra nisi.
Sto se tice utakmice, a nemam sta bit tuzni, lipo je bit na krovu europe al nije ni lose bit 2. na krovu europe. Dovoljno je samo pogledati tko je sve ispod tebe i da ti igras to finale a oni pijuckaju pivo i gledaju utakmicu. Milito-Buyten 2:0, al to je snaga Intera i to je tako. Inter je igrao isto kao i protiv Barce i ta shema je neprobojna. Dovoljno je reci da je Bayern igrao sa domacim mulcima a inter bez talijana u momcadi. To je instant pobjeda i kad ode mourinho u real, opet 20god intera nece biti nigdi,a bayern ce biti tu.
Ono sta mene najvise veseli, je to sta smo pokazali drugima tko smo i sta smo. Kad se samo sitim koliko puta sam jeba mater komentatorima na hrtu, koliko puta su srali i omalovazali Bayern i zbog toga mi je najdraze da je dosao tamo di je.
Potvrda toga da je bayern "back in the game" je i to da je ribery produzio ugovor.
Lova je tu, publicitet i respekt smo dobili, sad se letvica kupovine igraca treba podigniti na visi nivo i bit ce lakse dovesti zvijezde koje prije nisu htjele doci.
Gaala su upoznali, sad ga svi vise cijene i postuju njegov nacin rada i njegove odluke i treba ga podrzavati, jer nasi mozgovi i znanje o nogometu nisu na toj razini da razumijemo sta radi.
Malo odmorimo,smirimo se i lagano razmisljat o pojacanjima za dogodine....
" Zdravi i veseli bili"

ivicaolic napisao:ovo je među boljim postovima sta sam procitao dosadslazem se s tobom, pogotovo mi se svidilo sta si napsao : jer nasi mozgovi i znanje o nogometu nisu na toj razini da razumijemo sta radi. tocno tako i ja razmisljam, jer dosta puta sam u gaala ovo sezone vidio totalni nelogicnih poteza te se na kraju uspostavilo dobrim. npr ja kad sam vidio sastav protiv manchestera mislio sam da ce nas nabusit 10:0, a na kraju svi znamo kako je zavrsilo. po meni gaal ima neko viđenje nogometa koje ostali ljudi nevide jer nisu tolko nogometno inteligentni ko on!!!
cruz napisao:MOURINHO JE (ponovo) USPIO DA NOGOMET UBIJE DO U TEMELJE!!

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju