mladjo_dj napisao:e da sta znaci ono na tribinama tj. koreografiji PACK MA'S?
Ja bih preveo kao "uspijmo".

mladjo_dj napisao:e da sta znaci ono na tribinama tj. koreografiji PACK MA'S?

http://www.spox.com/de/sport/fussball/championsleague/1004/Artikel/daumenkino-fc-bayern-muenchen-olympique-lyon-franck-ribery-foul-lisandro-lopez-rote-karte-platzverweis.html
The Scarface napisao:mladjo_dj napisao:e da sta znaci ono na tribinama tj. koreografiji PACK MA'S?
Ja bih preveo kao "uspijmo".

GrleREB napisao:Tek slijedeće srijede će se znati da li će Ribery dobiti više od jedne utakmice neigranja zbog izravnog crvenog kartona. (Puyol je dobio samo jednu utakmicu neigranja mada je njegov prekršaj bio 'nepostojeći' za razliku od Riberyevog). Pitanja je kakva će njemu glava biti za subotnju utakmicu znajući da će možda preskočiti finale UCL. Inače mislim da si je sam zakomplicirao život tim glumatanjem primadone i odgađanjem odluke o ostanku ili odlasku. Neka već jednom odluči. Lakše njemu a i Bayernu. Ovakav nam samo probleme i nepotreban pritisak stvara. Jučer smo mogli zbog njega spušiti. Sva sreća šti i Lyion ima svog 'Riberya' - J. Tuljana

nele-BHF napisao:ljudi,dali mi mozete naci video koreografije na pocetku tekme, isto ono kao sto je bilo na prijenosu, ono kad kamera snimi cijeli stadion u krug![]()
e bio bih zahvalan puno

anton 1983 napisao:Inače crveni je na mjestu, al je Rosetti (MATER MU JEBEM TALIJANSKU) dobio jasTne upute! Ko ga jebe i ovak ćemo dalje!![]()
Perfektna utakmica van Gaala! Micho je pokazao da more biti ŠPEK, a kad vidim Tyma kak je odigro morem drkat na Bayernovu klupu!

nele-BHF napisao:anton 1983 napisao:Inače crveni je na mjestu, al je Rosetti (MATER MU JEBEM TALIJANSKU) dobio jasTne upute! Ko ga jebe i ovak ćemo dalje!![]()
Perfektna utakmica van Gaala! Micho je pokazao da more biti ŠPEK, a kad vidim Tyma kak je odigro morem drkat na Bayernovu klupu!
ja sve izbjegavam da komentarisem utakmice Bayerna, i kad odem u skolu izbjegavam jer sa idolima se nemoze pricat
mislim, ko je gledo tekmu sve zna,
koreografija i ona jebozovna muzika me najezila kao nikad,
speedy fala na tom linku al imas li onaj bas kao sto je bilo na prijenosu na tv, ono kamera sa sredine stadiona i ide u krug,
i mozel mi neko reci kolko tekmi je kaznjen Ribery ? 1 ili 2 ?, il jos nisu odredili ?

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost