1/2 LP - Bayern - Lyon

Re: 1/2 LP - Bayern - Lyon

PostPostao/la The Scarface » 21 tra 2010, 23:06

mladjo_dj napisao:e da sta znaci ono na tribinama tj. koreografiji PACK MA'S?

Ja bih preveo kao "uspijmo".

Slika

Slika
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 21 tra 2010, 23:15

Kod: Označi sve
http://www.spox.com/de/sport/fussball/championsleague/1004/Artikel/daumenkino-fc-bayern-muenchen-olympique-lyon-franck-ribery-foul-lisandro-lopez-rote-karte-platzverweis.html

evo slike faula i ja mislim da nije crveni jer ipak spusto je nogu
a ono na pocetku prebolesno trebam sad to nac u velikoj rezoluciji da stavim na desktop

btw, ovaj pack mas znaci dolazino ili idemo na bavarskom
Zadnja izmjena: CroCHEF; 21 tra 2010, 23:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 21 tra 2010, 23:30

Utakmicu bih prokomentarisao sa jednom rečenicom: Igra mačke i miša.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la katsche » 22 tra 2010, 09:27

The Scarface napisao:
mladjo_dj napisao:e da sta znaci ono na tribinama tj. koreografiji PACK MA'S?

Ja bih preveo kao "uspijmo".

da to bi odgovaralo

gledao utakmicu zajedno sa sinom...
u prvom poluvremenu ga je mama nahranila da bi u drugom meni zaspao na ramenu....
kako je dobar pustio tatu da pogleda čitavu utakmicu.... :bravo:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 22 tra 2010, 12:29

Koliko sam ja skontao komentatora na SAT1 to znaci idemo na Bernabe.

P.S Hvala na pozeljenoj sreci za ispit :mrgreen: sad tjem tjekat rez :mrgreen: zelim takodjer srecu
TulE

PostPostao/la GrleREB » 22 tra 2010, 12:40

Tek slijedeće srijede će se znati da li će Ribery dobiti više od jedne utakmice neigranja zbog izravnog crvenog kartona. (Puyol je dobio samo jednu utakmicu neigranja mada je njegov prekršaj bio 'nepostojeći' za razliku od Riberyevog). Pitanja je kakva će njemu glava biti za subotnju utakmicu znajući da će možda preskočiti finale UCL. Inače mislim da si je sam zakomplicirao život tim glumatanjem primadone i odgađanjem odluke o ostanku ili odlasku. Neka već jednom odluči. Lakše njemu a i Bayernu. Ovakav nam samo probleme i nepotreban pritisak stvara. Jučer smo mogli zbog njega spušiti. Sva sreća šti i Lyion ima svog 'Riberya' - J. Tuljana :mrgreen:
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 22 tra 2010, 13:27

GrleREB napisao:Tek slijedeće srijede će se znati da li će Ribery dobiti više od jedne utakmice neigranja zbog izravnog crvenog kartona. (Puyol je dobio samo jednu utakmicu neigranja mada je njegov prekršaj bio 'nepostojeći' za razliku od Riberyevog). Pitanja je kakva će njemu glava biti za subotnju utakmicu znajući da će možda preskočiti finale UCL. Inače mislim da si je sam zakomplicirao život tim glumatanjem primadone i odgađanjem odluke o ostanku ili odlasku. Neka već jednom odluči. Lakše njemu a i Bayernu. Ovakav nam samo probleme i nepotreban pritisak stvara. Jučer smo mogli zbog njega spušiti. Sva sreća šti i Lyion ima svog 'Riberya' - J. Tuljana :mrgreen:

S ovim se slažem definitivno,umjesto da se sad dokazao,potpisao ili javno rekao idem iz kluba napravio je štetu klubu i sebi a u njemu se vidi sva nemoć....njega se treba riješit pod svaku cijenu...znam da žalosno zvući al je istinito...

Ovo je dobar rezultat al nema nikakvog opuštanja u francuskoj jer nikad neznaš kakav će tok imat tekma...tamo treba zabit i onda mislim da smo u finalu :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 22 tra 2010, 13:34

ljudi,dali mi mozete naci video koreografije na pocetku tekme, isto ono kao sto je bilo na prijenosu, ono kad kamera snimi cijeli stadion u krug :D

e bio bih zahvalan puno
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Speedy » 22 tra 2010, 16:00

nele-BHF napisao:ljudi,dali mi mozete naci video koreografije na pocetku tekme, isto ono kao sto je bilo na prijenosu, ono kad kamera snimi cijeli stadion u krug :D

e bio bih zahvalan puno

Imas ovdje.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 22 tra 2010, 16:38

Stavili su na sluzbenoj stranici wallpapers od sinocnje koreografije i ima da svi clanovi stave na desktop! Tko ne stavi "pije" ban! :mrgreen:

Wallpaper von der Fan-Choreographie
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2010, 17:26

ICH BIN ZURUCK! :mrgreen:

Kad sve uspijem sabrat u glavi napisal bum nekaj o doživljajima, ali sam da vam velim: JA OVO NISAM NITI MOGO SANJAT!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2010, 17:51

Inače crveni je na mjestu, al je Rosetti (MATER MU JEBEM TALIJANSKU) dobio jasTne upute! Ko ga jebe i ovak ćemo dalje! 8-)

Perfektna utakmica van Gaala! Micho je pokazao da more biti ŠPEK, a kad vidim Tyma kak je odigro morem drkat na Bayernovu klupu! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 22 tra 2010, 17:59

anton 1983 napisao:Inače crveni je na mjestu, al je Rosetti (MATER MU JEBEM TALIJANSKU) dobio jasTne upute! Ko ga jebe i ovak ćemo dalje! 8-)

Perfektna utakmica van Gaala! Micho je pokazao da more biti ŠPEK, a kad vidim Tyma kak je odigro morem drkat na Bayernovu klupu! 8-)

ja sve izbjegavam da komentarisem utakmice Bayerna, i kad odem u skolu izbjegavam jer sa idolima se nemoze pricat :D

mislim, ko je gledo tekmu sve zna,

koreografija i ona jebozovna muzika me najezila kao nikad,

speedy fala na tom linku al imas li onaj bas kao sto je bilo na prijenosu na tv, ono kamera sa sredine stadiona i ide u krug, :D

i mozel mi neko reci kolko tekmi je kaznjen Ribery ? 1 ili 2 ?, il jos nisu odredili ?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la I_Love_Bayern » 22 tra 2010, 18:04

Ljudi, ja ne bi volio da osvojimo LP....ostacemo bez trenera..... :lol:

Nema sta, ovo je sezona iz snova....Kako god se zavrsi....

Meni je od pocetka "smrdilo" da bi ovo mogla biti nasa sezona. Jednostavno u onakvoj banani nismo bili odavno kao na pocetku sezone. A poznato je da Bayern iz teske banane uvijek izadje jos jaci....

Van Gaal je definitivno potvrdio da je trener velike klase i da je pravo rjesenje za Bayern na duge staze. Pa ljudi sta je on svasta uradio ove sezone, to nisu Magath i Klinsmann zajedno.....Koliko je promjena napravio, radikalnih rezova, koliko je mladih igraca otkrio, i kakve (za sada) rezultate postize, pa to je nevjerovatno.

Ipak, jesmo na pola koraka od velikog Finala, ali ne treba letjeti pred rudu. Imamo jos 90 minuta u Francuskoj i treba biti hladne glave. Ne treba podleci euforiji...

Treba sad cuvati ovih par "motora" kao oci u glavi: Lahma, Robbena, Schweinija, Olica. Lyon nam je najveca prepreka do sad (iako to po imenu ne zvuci tako). I usudjujem se reci:

Ako prodjemo Lyon, ni Barca nam nista ne moze! Kanta je nasa! :bravo: :bravo:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la I_Love_Bayern » 22 tra 2010, 18:05

nele-BHF napisao:
anton 1983 napisao:Inače crveni je na mjestu, al je Rosetti (MATER MU JEBEM TALIJANSKU) dobio jasTne upute! Ko ga jebe i ovak ćemo dalje! 8-)

ja sve izbjegavam da komentarisem utakmice Bayerna, i kad odem u skolu izbjegavam jer sa idolima se nemoze pricat :D

mislim, ko je gledo tekmu sve zna,

koreografija i ona jebozovna muzika me najezila kao nikad,

speedy fala na tom linku al imas li onaj bas kao sto je bilo na prijenosu na tv, ono kamera sa sredine stadiona i ide u krug, :D

i mozel mi neko reci kolko tekmi je kaznjen Ribery ? 1 ili 2 ?, il jos nisu odredili ?

Imam ja snimak, nesto sto sam snimio mobitelom sa televizora, ako hoces da ti postavim.....

A o Riberyju jos nista novo...

EDIT: Evo ga video, nasao sam:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u7XgX7cga8s[/youtube] :bravo: :bravo:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10