Mislim da je to posljedica pada kvalitete njemačkog novinarstva i općeprihvaćanja jednog igračkog stila koji je jednako dosadan.

Miki napisao:Ja mislim da ti, Speedy, trebaš da se povučeš sa mjesta Admina i da daš recimo Neletu.
Miki napisao:em što admini grupe za prognoze zaborave da stave tekme za 10. kolo, pa se zaboravi staviti glasanje za prvu postavu u danasnjoj tekmi.
Miki napisao:U pitanju je atraktivnost foruma. Treba nam neki uzjebitis, a ti si admine glavni i odgovorni za to.
Miki napisao:Najlakše je reći 'Nema ljudi, gasim forum'. Potrudi se da ih vratiš, a ne da odustaneš ako vidiš da je malo opala posjeta. Vratiće se oni povremeno, a kad se vrate neka vide neku novu temu, nešto sexualno, što će ih natjerati da ovdje češće budu.
Miki napisao:Stoji i to da neki ljudi subotom rade ono što nisu stigli radnim danima, te da je Bajern premoćan ove godine, pa da možda ni tekma protiv dosadašnjeg najvećeg iznenađenja sezone nije zanimljiva, ali ne možeš me ubijediti da je to glavni razog što nema ljudi.

KSIVLE napisao:anton 1983 napisao:Osnivanje FCBCRO fan kluba!!!
Pa @antune mogli ste bar osvježit stranicu, a ne da ste još u sezoni 11/12.

CroCHEF napisao:usput treba sredit i slike igraca s strane

Speedy napisao:Nazalost, site je toliko u banani da se dosta stvari ne moze napraviti tako da od naseg povratka na "veliku scenu" ipak nece biti nista!

Speedy napisao:Opcenito su izbornici u banani tako da u njima ne mogu nista raditi. Jucer popodne sam htio rijesiti igracki kadar i utakmice ali bezuspjesno!
Speedy napisao:Cemu je ona polunajava stavita na site kada nema izvjestaja s tekme?
anton 1983 napisao:Znači mi po tom pitanju ne možemo promjeniti ništa?
anton 1983 napisao:Gle ako je tako dal ti možeš napraviti slijedeće:
Izbrisati sve što piše tamo i staviti onaj moj članak o SEXUALNOM kadru. Znači čim se klikne na opciju kadar da čovjeki izleti taj text i samo da promjeniš onaj dio 2011/12 u 2011/13?

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost