Razvoj, stagnacija, PROPALILA-PROP

Novi članovi, obavijesti administratora, prijedlozi...

Re: Razvoj, stagnacija, PROPALILA-PROP

PostPostao/la Murta » 31 lis 2012, 16:12

Ja imam nekakav dojam da su nam rasprave sve trivijalnije, kao da se stalno vrtimo oko istih nebitnih stvari zato jer znamo da su Bayern (i Njemačka) odlične momčadi, ali ne mogu napraviti zadnji korak iz jednog razloga. Više nema kritika igrača niti trenera, samo nekakve baljezgarije o motivaciji i karakteru (i ja sudjelujem u tim diskusijama, ovo nije kritika nikoga pojedinačno, nego općenitog stanja). ;)

Mislim da je to posljedica pada kvalitete njemačkog novinarstva i općeprihvaćanja jednog igračkog stila koji je jednako dosadan. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 31 lis 2012, 16:14

Svašta je moguće...

no isto tako mora se znati da mi ovdje nemamo rivale, jako su rjetki oni koji imaju "drugačija" mišljenja, o BUNDESLIGI se maltene neraspravlja, jer ona kao nikoga ne zanima, niti se neraspravlja o ostalim ligama...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 10 stu 2012, 12:21

Miki napisao:Ja mislim da ti, Speedy, trebaš da se povučeš sa mjesta Admina i da daš recimo Neletu.

Rado ali neizvedivo!

Miki napisao:em što admini grupe za prognoze zaborave da stave tekme za 10. kolo :o , pa se zaboravi staviti glasanje za prvu postavu u danasnjoj tekmi.

Kakve ja veze imam s tim?

Miki napisao:U pitanju je atraktivnost foruma. Treba nam neki uzjebitis, a ti si admine glavni i odgovorni za to.

Da bi se dogodio neki uzjebitis potrebno je minimum nekih 10 novih AKTIVNIH clanova. Sto bih trebao raditi, vuci ljude za rukav i dovoditi ih na forum te ih moliti da budu aktivni? :haha:

Miki napisao:Najlakše je reći 'Nema ljudi, gasim forum'. Potrudi se da ih vratiš, a ne da odustaneš ako vidiš da je malo opala posjeta. Vratiće se oni povremeno, a kad se vrate neka vide neku novu temu, nešto sexualno, što će ih natjerati da ovdje češće budu.

Pa nema ljudi zadnjih cetiri godine ili ti od kad je forum pusten u rad! :mig:

Miki napisao:Stoji i to da neki ljudi subotom rade ono što nisu stigli radnim danima, te da je Bajern premoćan ove godine, pa da možda ni tekma protiv dosadašnjeg najvećeg iznenađenja sezone nije zanimljiva, ali ne možeš me ubijediti da je to glavni razog što nema ljudi.

Pa jel sam te pokusao ubijediti u ista? Srz ovog problema je kud i kamo veca. Pa ne moze nas se skupiti 25 da osnujemo fan klub s tim da ih se pola javilo samo reda radi s motom "ako ne treba nista raditi ja sam za"! :lol:

Da bi se ovaj forum i site odrzali na zivotu potrebna je ekipa koja ce uloziti trud i slobodno vrijeme a tako sta mi nemamo niti cemo ikad imati. Sta si si ti zbrijo da smo anton i ja roboti? :roll:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 20 stu 2012, 14:02

Ovak; treba razmišljati na sljedeći način: ne što možemo napraviti u slijedeća sva tri dana, nego se postaviti neki cilj za slijedećih godinu dana u kojem ćemo svi sudjelovati!!!

Nećemo se sad za početak totalno podjeliti oko zadaća, nego ćemo ići na način, da svako doda ono što može i što stigne.

Poanta bi trebala biti da u slijedećih godinu dana osnujemo udrugu. Da bi se osnovala naša udruga, naš SAJT MORA BITI FUNKCIONALAN, !!! Znači Speedy, za početak ga samo MORAMO ažurirati!!!Kasnije ćemo težiti SEXUALNOSTI! Kao što vidiš ja se MUČIM sa tim vjestima, jer se ne snalazim sa tim pizdarijama, a strah me ići prčkat da nešto totalno ne sjebem, a s druge strane primamljivo mi je nešto tako naučit, pa ko zna...

Ukratko, trebaš maknuti onu anketu od prošle gfodine, ažurirati, kadar, ažurirati sezonu /tekme. - a kasnije ćemo u detalje, koje sam ja zasad 68% razradio....

Za početak moraš reči da si na to spreman, a mi ćemo ti svi pomoć, naravno ak nam dopustiš. Eto ja već na jedan odvratan način, objavljujem te vijesti, al ih objavljuem! Da me malo uputiš sigurno bi to i ljepše radio!

Pazi, mi želimo biti ti koji će si uzeti zasluge da smo osnovali udrugu Bayerna u Hrvatskoj. Ja osobno ću na to biti ponosan, jer ja "jesam Bayern" i to je ziher nešto što će me duševno ispuniti. Reklama za takvo nešto MORA SE RADITI KROZ SAJT, A NE KROZ FORUM (valjda razumiješ zašto) i onda se nesmije događati ovo zbog ćega sam skoro propo u zemlju:

KSIVLE napisao:

Pa @antune mogli ste bar osvježit stranicu, a ne da ste još u sezoni 11/12. :lol:

Znači ja stavim reklamu na jedan forum, da bi mi Dortmundovac napisao ono što ja znam da će se dogoditi, a ne mogu si pomoći! BRUKA SAMO TAKVA!!!!

Siguran sam Speedy da negdje duboko u tebi još uvijek postoji "bavarac" koji je spreman da djeluje....

Da ponovim u detalje ćemo kasTnije...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 20 stu 2012, 14:18

ništa, idemo na posao
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 20 stu 2012, 14:23

usput treba sredit i slike igraca s strane :bravo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 stu 2012, 14:27

CroCHEF napisao:usput treba sredit i slike igraca s strane :bravo:

Moarmo prvo dobiti blagoslov od Speedya, a ako ne, onda moramo otvoriti temu i nutra napisati sve moguće prijedloge za sajt što bi se mogle napraviti...Kad bumo imali sve prijedloge na kupu, onda bum ih ja sumiro i u word dokumentu poslo ankujundu da to sve napravi. Samo onda je pitanje kolko će to trajati i kolko bumo mi bili "zadovoljni", s tim da nećemo biti previše, jer naneki način on nije "član foruma" kao Speedy. Iz tog razloga ja bi rađe dami Speddyu pomognemo da to napravi sve kaj treba UZ OGROMNU DOZU NAŠE POMOĆI!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 20 stu 2012, 18:25

Da mi je samo 2-3 sedmice slobodne... :(
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Speedy » 20 stu 2012, 18:36

Antonce, malo sam ti sredio one vijesti, stavio novu anketu, napravio update tekmi "sljedeca - prosla utakmica" i td...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 21 stu 2012, 08:49

Nazalost, site je toliko u banani da se dosta stvari ne moze napraviti tako da od naseg povratka na "veliku scenu" ipak nece biti nista!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 21 stu 2012, 09:44

Speedy napisao:Nazalost, site je toliko u banani da se dosta stvari ne moze napraviti tako da od naseg povratka na "veliku scenu" ipak nece biti nista!

Moraš ovo pojasniti!

Znači ne može se staviti kadar od ove godine umjesto onog od prošle?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 21 stu 2012, 10:38

Opcenito su izbornici u banani tako da u njima ne mogu nista raditi. Jucer popodne sam htio rijesiti igracki kadar i utakmice ali bezuspjesno!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 21 stu 2012, 10:57

Cemu je ona polunajava stavita na site kada nema izvjestaja s tekme? :haha:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 21 stu 2012, 11:08

Speedy napisao:Opcenito su izbornici u banani tako da u njima ne mogu nista raditi. Jucer popodne sam htio rijesiti igracki kadar i utakmice ali bezuspjesno!

Znači mi po tom pitanju ne možemo promjeniti ništa?

Gle ako je tako dal ti možeš napraviti slijedeće:

Izbrisati sve što piše tamo i staviti onaj moj članak o SEXUALNOM kadru. Znači čim se klikne na opciju kadar da čovjeki izleti taj text i samo da promjeniš onaj dio 2011/12 u 2011/13?

Ako je sve to nemoguće, ja sam za to da i izbrišeš taj kadar, da toga uopće nema, kao i onaj dio o sezoni...

Speedy napisao:Cemu je ona polunajava stavita na site kada nema izvjestaja s tekme? :haha:

Zbog lakoće. kao što sam i rekao, sajt mora biti ažuriran a ne sexualan. Izvještajs a tekme daje dozu sexualnosti, znači samo nešto EXTRA.

Moja poanta je sada, samo staviti vijest za tekmu koja prethodi i onda se putem tog "članka" reklamirati...Na taj način "govorim" ljudima dođite i pišite o tekmi, a o ishodu i ostalim pizdarijama mogu bilo gdje saznati...

A što se tiće baš izvještaja, ja sam i za to imao jednu dosta jednostavnu ideju, no sad kad si rekao da se onaj dio di je sezona nemre mjenjati, ništa od toga...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 21 stu 2012, 11:14

anton 1983 napisao:Znači mi po tom pitanju ne možemo promjeniti ništa?

Nope, mozda postoji nacin da se te greska uklone ali nisam ni ja sveznali.

anton 1983 napisao:Gle ako je tako dal ti možeš napraviti slijedeće:

Izbrisati sve što piše tamo i staviti onaj moj članak o SEXUALNOM kadru. Znači čim se klikne na opciju kadar da čovjeki izleti taj text i samo da promjeniš onaj dio 2011/12 u 2011/13?

Stvar je u tome sto uopce ne mogu pristupiti izbornicima tako da ih ne mogu uređivati i sl. Nista, site ce ici na tipku "Delete"! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma