Speedy napisao:Malo sam se igrao u Fireworksu i napravio backgraund. Ne izgleda lose, zar ne?
Fino fino ... iako je i ona prethodna pozadina bila dobra.
Speedy napisao:Malo sam se igrao u Fireworksu i napravio backgraund. Ne izgleda lose, zar ne?

Speedy napisao:Gdje gore u kut?
Nadalje, ne vidim svrhu stavljanja toga posto vec imamo trofeje na backgroundu. Bayernzone nam po grafici ne moze vode donjeti!

Murta napisao:Speedy, odlične su ove nove ikone.

Murta napisao:Speedy, odlične su ove nove ikone.

Miki napisao:Osnovni motiv ulaska na neki forum treba da bude uključivanje u teme o kojima se raspravlja i davanje nekih svojih komentara, prijedloga, sugestija i slično. Malo sam pregledao ko se sve registrovao na forum i primijetio sam da ih ima dosta koji su se davno registrovali, a nisu napisali nijedan post. Zbog toga ne vidim smisao njihovog boravka na forumu, te predlažem da se razmisli o brisanju tih profila. Šta se neko učlanjuje bezveze, a ne napiše bukvalno ništa? Možeš biti i gost na forumu, pa da pročitaš ako te nešto zanima, ako ne želiš da i ti nešto napišeš. A, ne da bezveze praviš profil i ništa ne napišeš.

Speedy napisao:Eto, danas, odnosno da budem precizniji, jucer pred 24h je bayern-cro proslavio svoj 5 rođendan!
Kad covjek sve to sagleda, zbroji i oduzme vidi se da je napredak skoro nikakav. Pa kad pogledas da mi nismo mogli u tih 5 godina napraviti tim koji ce to sve voditi, pametnom dosta!
Sve je to s brda s dola, neorganizirano, krajnje neozbiljno i da dalje ne nabrajam.
I cemo sve to dalje nastavljati?
Site ce definitivno biti obrisan, vec sam napravio prvi korak i obrisao korisnicke racune u administraciji sitea te FTP accounte.
Forum ce za sada ostati, tocnije do ozujka kada istice domena i hosting a do tada kako bude.![]()
Toliko od mene za sada.
Zivili!

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost