Prijedlozi, primjedbe, pitanja!

Novi članovi, obavijesti administratora, prijedlozi...

Re: Prijedlozi, primjedbe, pitanja!

PostPostao/la GrleREB » 29 svi 2013, 09:53

Speedy napisao:Malo sam se igrao u Fireworksu i napravio backgraund. Ne izgleda lose, zar ne? :mrgreen:

Fino fino ... iako je i ona prethodna pozadina bila dobra.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 29 svi 2013, 18:57

Manji prijedlog, da se gore u kut satavi ovako nesto
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 29 svi 2013, 19:03

Gdje gore u kut?

Nadalje, ne vidim svrhu stavljanja toga posto vec imamo trofeje na backgroundu. Bayernzone nam po grafici ne moze vode donjeti! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 29 svi 2013, 19:25

Speedy napisao:Gdje gore u kut?

Nadalje, ne vidim svrhu stavljanja toga posto vec imamo trofeje na backgroundu. Bayernzone nam po grafici ne moze vode donjeti! 8-)

negdje oko grba :D

btw. di su copyrights za slike :D
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 04 lip 2013, 10:45

Speedy, odlične su ove nove ikone. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la mladjo_dj » 04 lip 2013, 13:41

Murta napisao:Speedy, odlične su ove nove ikone. :bravo:

i meni isto :smajl007:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 04 lip 2013, 14:00

Murta napisao:Speedy, odlične su ove nove ikone. :bravo:

Znam! 8-) A i red je de se stavi logo od fan cluba.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 11 lip 2013, 16:54

Nikako mi nije jasno ovo brisanje off-topic postova.

Nije da nas ima par tisuca ovdje pa da nam je forum prekrcan sa postovima. Najvaznije je da se nesto pise, a ako je vec off topic nije toliki problem prebacit postove u odg. temu.

Nas je na forumu niti 20 ak aktivnih clanova pa bi ipak trebalo to uzeti u obzir pri donosenju takvih odluka.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 lip 2013, 12:45

Moram pohvaliti spidonju, za futer, heder, backgraund, temu foruma i sajta. Izgleda preSEXUALNO. A tek ova ikonica za temicu! :smile10:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 04 kol 2013, 18:15

Miki napisao:Osnovni motiv ulaska na neki forum treba da bude uključivanje u teme o kojima se raspravlja i davanje nekih svojih komentara, prijedloga, sugestija i slično. Malo sam pregledao ko se sve registrovao na forum i primijetio sam da ih ima dosta koji su se davno registrovali, a nisu napisali nijedan post. Zbog toga ne vidim smisao njihovog boravka na forumu, te predlažem da se razmisli o brisanju tih profila. Šta se neko učlanjuje bezveze, a ne napiše bukvalno ništa? Možeš biti i gost na forumu, pa da pročitaš ako te nešto zanima, ako ne želiš da i ti nešto napišeš. A, ne da bezveze praviš profil i ništa ne napišeš.

Zasto se opterecujes i razbijas glavu s stvarima koje su nebitne?

Ionako profili prakticki nista niti ne zauzimaju mjesta na serveru tako da nece biti nikakvog brisanja!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 03 ruj 2013, 17:18

Vidim da site opet stagnira i opet sve to pada samo na Speedyjevu grbaču. Svi oni koji su nešto oko sitea bili aktivni i imali pristup siteu, te radili na siteu, oko njegovog sređivanja, vidim da su se uspavali skroz i kontaju sve će sam Speedy.
Svi počeli cmizdrit i priču nekakvu pričat kad je Speedy to sve htio ugasit a sada opet pasivnost nastupila.

Ne budite licemjerni prema čovjeku, ako nećete site recite jasno čovjeku i neka site ugasi. Onda će samo forum ostati.
Anton, Scar , cruz i ja smo kada se sve to bilo uspavalo razgovarali o svemu tome i gledali po svaku cijenu da Speedyja nagovorimo da čovjek to sve nastavi. I sve je živnulo (ostali se aktivirali isto oko svega) i onda se odjednom sve pritajilo, svelo se na to da Speedy to sređuje i postavlja te moje osvrte. Osvrti meni nisu problem, to ja ko iz pičke napišem, a nađe se za to vremena, isto ko za postove na forumu.
Mislim da bi i vama radi fan cluba kojeg ste pokrenuli bilo dobro da održavate site na nivou. Do vas je tu....
A poznato je da je ovaj forum pun ljudi koji poznaju materiju....Samo po pitanju sitea, uvijek priča kako ga svi žele, a mnogi ne mrdaju prstom...... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 04 ruj 2013, 08:41

Eto, danas, odnosno da budem precizniji, jucer pred 24h je bayern-cro proslavio svoj 5 rođendan!

Kad covjek sve to sagleda, zbroji i oduzme vidi se da je napredak skoro nikakav. Pa kad pogledas da mi nismo mogli u tih 5 godina napraviti tim koji ce to sve voditi, pametnom dosta!

Sve je to s brda s dola, neorganizirano, krajnje neozbiljno i da dalje ne nabrajam.

I cemo sve to dalje nastavljati?

Site ce definitivno biti obrisan, vec sam napravio prvi korak i obrisao korisnicke racune u administraciji sitea te FTP accounte.

Forum ce za sada ostati, tocnije do ozujka kada istice domena i hosting a do tada kako bude. :mrgreen:

Toliko od mene za sada.

Zivili!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 04 ruj 2013, 09:09

Speedy napisao:Eto, danas, odnosno da budem precizniji, jucer pred 24h je bayern-cro proslavio svoj 5 rođendan!

Kad covjek sve to sagleda, zbroji i oduzme vidi se da je napredak skoro nikakav. Pa kad pogledas da mi nismo mogli u tih 5 godina napraviti tim koji ce to sve voditi, pametnom dosta!

Sve je to s brda s dola, neorganizirano, krajnje neozbiljno i da dalje ne nabrajam.

I cemo sve to dalje nastavljati?

Site ce definitivno biti obrisan, vec sam napravio prvi korak i obrisao korisnicke racune u administraciji sitea te FTP accounte.

Forum ce za sada ostati, tocnije do ozujka kada istice domena i hosting a do tada kako bude. :mrgreen:

Toliko od mene za sada.

Zivili!

Znaš i sam da ćeš ga produžiti. :mrgreen:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 04 ruj 2013, 09:11

Steta! Al jbg, ak nema nikog, nema nikog. Jbg.

S druge strane (da velim iz poluzajebancije) - bolje da ekipa dode na forum nego da "samo" cita. Bar je zanimljivo kad Anton i Scar popi*de :D
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 04 ruj 2013, 09:13

Ja te Speedy u potpunosti razumijem i podržavam. Niti ja više ne udaram kao prije, no palo mi je napamet neko solomunsko rješenje.

Da site nema nekih informacija i rubriku sa vjestima, nego samo da služi kao rekalma, ak me razmeš , koja će služiti da s ezna da ovo postoji i da će ljudi tamo moći samo pročitati neke šture infomacije koje će tamo biti stalne, te doči na forum. Tipa neki oglasi po pitanju okupljanja, kadar i takve pizdarije. Morti bi trebao to detaljnjije razraditi, ali sada sam samo imao potrebu da kažem ono kaj mi je prvo palo na pamet.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma