e da i ja komentiram. nakon što se glava ohladila..
S obzirom da smo igrali u gostima protiv nezgodnog protivnika i s obzirom na činjenicu da su naši igrači bili umorniji....nego werderovi, mislim da MORAMO biti zadovoljni!
Onaj primljeni gol je pokazatelj kako smo loši u
prekidima. obrana nam je solidna, neki se neće složiti, ali realno gledajući imamo dobru obranu sa tymom i badštuberom...., ne samo u fazi obrane nego i prema naprijed (koliko je samo lakše igrati kad imaš tymoščuka, badštubera, lahma i gustava koji sudjeluju u organizaciji), zato Bayern i može biti toliko dominantan prema naprijed....
činjenica da smo se vratili nakon 0:1, i preokrenuli na 3:1 govori dovoljno i (meni osobno) daje nade za nadolazeće tekme!
što se tiče Robbenove šamarčine Mülleru, treba reći da Robben dosta kenja, i ne sviđa mi se da svako suproTstavljanje njemu dovodi do nereda (Müller, Tymo, Schweini, itd)! Ali zato trebamo biti zahvalni što imamo ovakog igrača!
Svi mi želimo lijepu i sigurniju igru, ali zar je to uopće važno kada se pobjeđuje???!!! nije naravno, neka oni pobjeđuju!
Što se tiče Gomezovog Leistunga, a standardno reko bi, Klose bi po meni uvijek igrao, ali to što mi pišemo ovdje je na kraju nebitno, važno je šta trener odluči!
A da je sudac sviro penal nakon rukometa Gustava utakmica bi bila potpuno drukčija... sreću smo imali, i idemo je iskoristiti za budućnost