(29/01/2011) Werder Bremen - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (29/01/2011) Werder Bremen - FC Bayern München

PostPostao/la doro » 31 sij 2011, 10:01

CroCHEF napisao:

LvG se izjasnio da se ne ljuti na Robbena sto je lupio Mullera.
Rekao je da je drugacije kultura izmedju njemaca i nizozemaca te da ljudi drugacije reagiraju

Istina niskozemci su prljavi i čobani te hračkaju dok govore....joj debilne izjave :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (29/01/2011) Werder Bremen - FC Bayern München

PostPostao/la cruz » 31 sij 2011, 15:03

e da i ja komentiram. nakon što se glava ohladila..

S obzirom da smo igrali u gostima protiv nezgodnog protivnika i s obzirom na činjenicu da su naši igrači bili umorniji....nego werderovi, mislim da MORAMO biti zadovoljni!

Onaj primljeni gol je pokazatelj kako smo loši u prekidima. obrana nam je solidna, neki se neće složiti, ali realno gledajući imamo dobru obranu sa tymom i badštuberom...., ne samo u fazi obrane nego i prema naprijed (koliko je samo lakše igrati kad imaš tymoščuka, badštubera, lahma i gustava koji sudjeluju u organizaciji), zato Bayern i može biti toliko dominantan prema naprijed....

činjenica da smo se vratili nakon 0:1, i preokrenuli na 3:1 govori dovoljno i (meni osobno) daje nade za nadolazeće tekme!

što se tiče Robbenove šamarčine Mülleru, treba reći da Robben dosta kenja, i ne sviđa mi se da svako suproTstavljanje njemu dovodi do nereda (Müller, Tymo, Schweini, itd)! Ali zato trebamo biti zahvalni što imamo ovakog igrača! :bravo:

Svi mi želimo lijepu i sigurniju igru, ali zar je to uopće važno kada se pobjeđuje???!!! nije naravno, neka oni pobjeđuju!

Što se tiče Gomezovog Leistunga, a standardno reko bi, Klose bi po meni uvijek igrao, ali to što mi pišemo ovdje je na kraju nebitno, važno je šta trener odluči!

A da je sudac sviro penal nakon rukometa Gustava utakmica bi bila potpuno drukčija... sreću smo imali, i idemo je iskoristiti za budućnost ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011