UltrasMentalita napisao:I kad mi netko kaže ne trebaju nam pojačanja ne treba nam ovaj imamo ovoga može on to ma može kurčinu moju igrači su premoreni nema osvježenja nema kvalitetne zamjene .........Gaal da je upro u bilo kojeg igrača doveli bi mu ga ali ne njemu ne trebaju on može i ovakko i sad plaćamo danak te tvrdoglavosti........Gaal je krivac glavni i to je činjenica on je sastavljao ekipu i igrače i ne more mi niko sad reći kriv je Hoenees ili uprava ili 5-10 on je trener on sastavlja ekipu ........I sad je pojedincima Gaal dobar ili pošten što je rekao da su igrači premoreni ma baš otrkrio Ameriku pa kad si znao zašto nisi reagirao
Priznajem da sam osuo paljbu po treneru, ali i po upravi. Ali kad procitah ovaj tvoj kometar, mogu ti reci da si skroz u pravu. Van Gal je kriv bar 90%. Kakve debilne odluke je donosio, pa to je za horo film. Sami sebi smo pripremili harakiri ili KARAhiri. Ma nego sta nego trebaju pojacanja. Ove sto sad igraju u odbrani ne bih ni za rezerve ostavio dogodine, nego ih sve otjerao u pizdu materinu. Sve, osim naseg dobrog Lama. Nojera nevdosmisleno KUPITI, koliko god kostao. Ako Kraft nece da bude 2.golman,poslati ga na pozajmicu ili prodati. Moraju se radikalne mjere preuzeti, nema vise eksperimentisanja. Sve kvalitetno sto se moze kupiti, kupuj, nema razmisljanja. Nemamo skoro nijednu kvalitetnu zamjenu, i gdje tako da igramo u Evropi??? Mislim da nam se vratilo za ono protiv Fiorentine od prosle god. Tada smo vise nego srecno prosli. Ovaj put nam se to, nazalost, vratilo. Nadam se da ce sa odlaskom Glavonje da se zavrse svi ovi cudni momenti koji su pratili Bajern. I ne mogu da shvatim ovu glanu navijacku grupu Bajerna sto nisu bili na tekmi protiv HSV-a, jer su protestovali protiv uprave sto otpustaju Van Gala? Kakvi su to crni navijaci, debili obicni. Covjek nas je svojim fix idejama i najobicnijim budalastinama doveo na ivicu ambisa i treba da ostane,a??? Ma treba ga otjerati sve s noge na nogu. Jesu igraci mnogo krivi, ali sta ces kad ni na klupi nemamo nista bolje. Nemamo izmjene, i nemoguce je sezonu izgurati sa 15 igraca, koji se samo rotiraju. To je nemoguce.