(15/03/2011) FC Bayern München - FC Internazionale Milano

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (15/03/2011) FC Bayern München - FC Internazionale Milan

PostPostao/la ivicaolic » 15 ožu 2011, 23:33

anton 1983 napisao:
ivicaolic napisao:ajde valjda ce se sad napokon sjetiti uprava pa sredit malo obranu! steta, imali su 3 udarca i 3 gola, a dva su nevjerovatno odlicno usla. jbg 1i gol buyten izletio ko sivonja, 2i gol gustavo kasni za sneijderom, 3i gol presmjesan breno, imo cistu loptu i etoo mu se ogradi, presmjesno, jos plus švajni kasni za pandevom. mislim da sudac nije utjecao na rezultat, mozda malo bio na njihovoj strani ali nista drasticno.

nemogu vjerovat da ti nisi vidio koliko je Pranjić bio kriv kod naših golova!!! Posebno kod drugog!!!

sta ako je lik izgubio loptu ispred njihovog gola znaci da je on kriv za gol. pa valjda ako bek ode u napad neko mora ostat na njegovoj poziciji. pranjic po meni sasvim solidno odigrao
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2011, 23:33

CroCHEF napisao:kod drugog je i Schwaini krivi, mogo je dignut nogu i zaustavit, a ne onak ko pickica

Nope Pranjić je kriv jer nije bio tam di je trebo bit. Zbog njegovog solo prodora DEBILNOG dobili smo gol po njegovoj strani jer niko nije stigao zakrpat tu rupu.

No koda je to bitno kad ovak izgubiš...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2011, 23:35

LuctL napisao:E, da vas i to pitam ...

Taktika kod tekme. Mislim, gotovo pa je Bayern napadao citavu tekmu, i ok kad smo pusili 1:0, ali kad smo okrenuli, zasto nismo malo izvukli Intera vanka, jer jebo mater, ako oni nama nisu 2. i 3. gol prakticki dali iz kontre -.-

I, taj Inter, nikad cudniju tekmu nisam vidio. Prekrsaj za nas na nekih 35m od gola. Svi, ama bas svi iza lopte i to kod 16terca.

Jel to stvarno istina da Bayern zna samo napadat, a ne cuvat i vrtit okolo loptu dok se ne stvori makar malo prostora.

Prosvjetlite me

ček malo, pa koju si ti tekmu gledo? Mi smo baš izgubili zbog toga kaj smo igru u 2. poluvremenu prepustili Interu i htjeli ih izvući vanka. Problem je bio u tome kaj smo na trenutke to zaboravili pa je preveć igrača otišlo u napad. Taj način igranja mi ove, a Bogami ni prethodne sezone nismo nigdar odigrali...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 15 ožu 2011, 23:37

UltrasMentalita napisao:I kad mi netko kaže ne trebaju nam pojačanja ne treba nam ovaj imamo ovoga može on to ma može kurčinu moju igrači su premoreni nema osvježenja nema kvalitetne zamjene .........Gaal da je upro u bilo kojeg igrača doveli bi mu ga ali ne njemu ne trebaju on može i ovakko i sad plaćamo danak te tvrdoglavosti........Gaal je krivac glavni i to je činjenica on je sastavljao ekipu i igrače i ne more mi niko sad reći kriv je Hoenees ili uprava ili 5-10 on je trener on sastavlja ekipu ........I sad je pojedincima Gaal dobar ili pošten što je rekao da su igrači premoreni ma baš otrkrio Ameriku pa kad si znao zašto nisi reagirao

u mom postu sam reko da je bio upravu da su umorni ali isto tako sam rekao da je imao mogucnost kupit igrace koji su mu potrebni ali nije zasto nije????
pa zato sto je htio ispast genije i pametnjakovic pa da se pol njemacke divi kako je on otkrio i proizveo hrpu mladih igraca i kako sa najmanjim kadrom moze razbijati i sam je to pokazao kad je uveo Buytena u napad i ovaj zabio gol glavom odma je pokazivao na svoj mozak da je najpametniji...
znaci njemu netreba niko, on netreba nikog, on ili ce biti pobjednik ili gubitnik nazalost za BAYERN dogodilo se ovo drugo...
covjek ima muda ali ponekad takvi kurceviti ljudi dobiju i po lampi...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 15 ožu 2011, 23:38

Uglavnom pokus Klinsi sranje..pokus gaal sranje..da vidimo tko je sljedeči na redu...istina stoperi su nam za klub ala st.pauli ili kaiser međutim Robbery su zasrali ovu tekmu redi sebičnosti i 2 100% šanse sjebali radi sebičnosti....naravno da je gaal sjebo ovu sezonu jel nije htio beka i stopera..istina i ozljede su nas jebala al to moraš znat kad imaš 2 staklena u ekipi...koje smeče od kluba je otišlo dalje dođe mi da se pobljuvam :sick:

Laku noć...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2011, 23:39

LuctL napisao:Nisi me baš skonto.

Htio sam reć da ne kontam Intera, jer se branio i kad je gubio. To mi nikako nije jasno

Pa jer nevalja! Kaj ti nežikiš da smo mi danas ispali od lošije momčadi?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 15 ožu 2011, 23:40

Miki napisao:Nakon vecerasnje utakmice protiv Intera, definitivno moje misljenje je da trebamo prodati Brena, Timoscuka, Pranjica, Badstubera, kupiti pod obavezno Nojera i 2 stopercine i beka, u pravom smislu rijeci. Koliko smo jadni u odbrani, pa to je tuga bozija. 3 cestita suta i 3 gola, procenta efikasnosti 100%. Bravo majstori, kad ste to uspjeli. A uprava nek i dalje skrtari sa tim pojacanjima, pa ce nam se ovako 'bajkovite' sezone ponavljati. Izvinite svi sto se moram ovako izraziti, ali MRS SVI U 3 PICKE MATERINE, POCEV OD UPRAVE i TRENERA pa do ODBRAMBENIH IGRACA I ROBBERYA. Sta su sve promasili, tuga bozija.

...Pranjća ne diraj... :x
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 15 ožu 2011, 23:43

Za poraz danas su krivi naši napadači i SAMO napadači.....shvatite to......

Pa za obranu znamo kakva je.....zato se i išlo na nabijanje razlike...al promašaji su prečesti u ovoj sezoni... :smajl006: smile44 :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Miki » 15 ožu 2011, 23:43

UltrasMentalita napisao:I kad mi netko kaže ne trebaju nam pojačanja ne treba nam ovaj imamo ovoga može on to ma može kurčinu moju igrači su premoreni nema osvježenja nema kvalitetne zamjene .........Gaal da je upro u bilo kojeg igrača doveli bi mu ga ali ne njemu ne trebaju on može i ovakko i sad plaćamo danak te tvrdoglavosti........Gaal je krivac glavni i to je činjenica on je sastavljao ekipu i igrače i ne more mi niko sad reći kriv je Hoenees ili uprava ili 5-10 on je trener on sastavlja ekipu ........I sad je pojedincima Gaal dobar ili pošten što je rekao da su igrači premoreni ma baš otrkrio Ameriku pa kad si znao zašto nisi reagirao

Priznajem da sam osuo paljbu po treneru, ali i po upravi. Ali kad procitah ovaj tvoj kometar, mogu ti reci da si skroz u pravu. Van Gal je kriv bar 90%. Kakve debilne odluke je donosio, pa to je za horo film. Sami sebi smo pripremili harakiri ili KARAhiri. Ma nego sta nego trebaju pojacanja. Ove sto sad igraju u odbrani ne bih ni za rezerve ostavio dogodine, nego ih sve otjerao u pizdu materinu. Sve, osim naseg dobrog Lama. Nojera nevdosmisleno KUPITI, koliko god kostao. Ako Kraft nece da bude 2.golman,poslati ga na pozajmicu ili prodati. Moraju se radikalne mjere preuzeti, nema vise eksperimentisanja. Sve kvalitetno sto se moze kupiti, kupuj, nema razmisljanja. Nemamo skoro nijednu kvalitetnu zamjenu, i gdje tako da igramo u Evropi??? Mislim da nam se vratilo za ono protiv Fiorentine od prosle god. Tada smo vise nego srecno prosli. Ovaj put nam se to, nazalost, vratilo. Nadam se da ce sa odlaskom Glavonje da se zavrse svi ovi cudni momenti koji su pratili Bajern. I ne mogu da shvatim ovu glanu navijacku grupu Bajerna sto nisu bili na tekmi protiv HSV-a, jer su protestovali protiv uprave sto otpustaju Van Gala? Kakvi su to crni navijaci, debili obicni. Covjek nas je svojim fix idejama i najobicnijim budalastinama doveo na ivicu ambisa i treba da ostane,a??? Ma treba ga otjerati sve s noge na nogu. Jesu igraci mnogo krivi, ali sta ces kad ni na klupi nemamo nista bolje. Nemamo izmjene, i nemoguce je sezonu izgurati sa 15 igraca, koji se samo rotiraju. To je nemoguce.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la mladjo_dj » 15 ožu 2011, 23:43

anton 1983 napisao:
LuctL napisao:Nisi me baš skonto.

Htio sam reć da ne kontam Intera, jer se branio i kad je gubio. To mi nikako nije jasno

Pa jer nevalja! Kaj ti nežikiš da smo mi danas ispali od lošije momčadi?

nama se to cijelu sezonu dogada stalno gubio od slabijih momcadi i to uvijek isti scenari
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 15 ožu 2011, 23:45

FCB m@niac napisao:Za poraz danas su krivi naši napadači i SAMO napadači.....shvatite to......

Pa za obranu znamo kakva je.....zato se i išlo na nabijanje razlike...al promašaji su prečesti u ovoj sezoni... :smajl006: smile44 :neee:

Druze, ali primiti 3 gola iz ukupno 3 suta na citavoj utakmici???? Pa to je previse i za ovu najdebilniju odbranu na svijetu.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivicaolic » 15 ožu 2011, 23:48

Miki napisao:Nakon vecerasnje utakmice protiv Intera, definitivno moje misljenje je da trebamo prodati Brena, Timoscuka, Pranjica, Badstubera, kupiti pod obavezno Nojera i 2 stopercine i beka, u pravom smislu rijeci. Koliko smo jadni u odbrani, pa to je tuga bozija. 3 cestita suta i 3 gola, procenta efikasnosti 100%. Bravo majstori, kad ste to uspjeli. A uprava nek i dalje skrtari sa tim pojacanjima, pa ce nam se ovako 'bajkovite' sezone ponavljati. Izvinite svi sto se moram ovako izraziti, ali MRS SVI U 3 PICKE MATERINE, POCEV OD UPRAVE i TRENERA pa do ODBRAMBENIH IGRACA I ROBBERYA. Sta su sve promasili, tuga bozija.

:D na cemu si ti pa si zaklucio nakon ove tekme da treba tyma prodat? pa lik nije ni igro :neee: :neee: :lol: :D :lol:
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 15 ožu 2011, 23:49

ivicaolic napisao:
:D na cemu si ti pa si zaklucio nakon ove tekme da treba tyma prodat? pa lik nije ni igro :neee: :neee: :lol: :D :lol:

Jebiga kad si uzjeban, niti negledaš kaj pišeš :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 15 ožu 2011, 23:51

ivicaolic napisao:

A ti se sad pravis pametan kao da ja nisam znao da nije igrao Timsocuk? Naravno da sma znao, ali naravno da ga trebva prodati, jer nam iz odbrane apsolutno niko ne vrijedi osim Lama i eventualno Kontenta. Sva ova kvazii pojacanja (Breno,Timoscuk,Bujten), te kvazi mladOG talenta Badstubera, treba odmah prodati. To nije ni za rezervnu postavu.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la UltrasMentalita » 15 ožu 2011, 23:53

Ma ta Schickeria su obični glupani ja se razumijem dosta u navijački pokret i sam sam aktivan navijač i oni kao grupa nisu respektirani kod ostalih navijačkih grupa................
UltrasMentalita
Apostol

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011