BayernCro CUP!

Re: BayernCro liga

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2010, 12:54

FCB m@niac napisao:Scar opet nije prognozirao.. :shock:

Ništa čudno, fax ga ubija kolko ja znam...

Još malo pa ćemo odlučiti kako dalje...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2010, 16:43

Ovak, ja sam se sad malo posavjetovo sa Werderom 13. Dogovorili smo se da ćemo prvi dio sezone odigrati sad ovako do kraja i to je to kaj se tiće ovog natjecanja. Znam da neće svako igrati sa svakim, ali moramo to nekako skresati. Onda bi za drugi dio sezone napravili novo natjecanje i tamo ćemo dobro paziti ko će igrati, ako će forum uopće postojati ;)

Pošto je to malo kompliciranije sada sve srezati, jedina opcija bi nam bila da sada zaustavimo ovo natjecanje i počnemo ISPOČETKA sada, ali mislim da za takvo nešto niko nije zainteresiran...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2010, 17:09

anton 1983 napisao:Ovak, ja sam se sad malo posavjetovo sa Werderom 13. Dogovorili smo se da ćemo prvi dio sezone odigrati sad ovako do kraja i to je to kaj se tiće ovog natjecanja. Znam da neće svako igrati sa svakim, ali moramo to nekako skresati. Onda bi za drugi dio sezone napravili novo natjecanje i tamo ćemo dobro paziti ko će igrati, ako će forum uopće postojati ;)

Pošto je to malo kompliciranije sada sve srezati, jedina opcija bi nam bila da sada zaustavimo ovo natjecanje i počnemo ISPOČETKA sada, ali mislim da za takvo nešto niko nije zainteresiran...

E vidite to mi je bila prva ideja, ali sam brzo shvatio da to sada nema smisla, jer bi se opet tih još preostalih 8 kola samo mučili. I onda sam došao na slijedeću ideju koju ću pretvoriti u djelo jer smatram da je tako najbolje. Sva sreća pa da do kraja prvog djela sezone ima 9 kola.

Napraviti ćemo kup natjecanje sa 16 natjecatelja, koje će biti taman gotovo do zimske stanke. igrat ćemo po 2tekme u 1/8 finalu, 1/4 finalu, 1/2 finalu i jedna tekma se igra u finalu....

Pošto nas sada 24 sudjeluje u natjecanju to znači da ću sam morati odabrati 8 igrača koja ispadaju. Malo sam pogledao i neke sam izbacio bez pola muke a neke sa teškim srcem.

Iz natjecanja ispadaju slijedeći članovi:

ankujund, bavarac, UltrasMentalita, The Scarface , Effenberg23 , dbriseva, marac

ankujunda izbacujem jer je on i sam izjavio da nema ništa protiv toga ako će to pomoći natjecanju - fala ti kaj si bio razuman i shvaćaš naš problem.

bavarca izbacujem teškom mukom jer ne znam kaj je sa njim i užasTno mi/nam fali. Ali koji je smisao kada njega više nema...

UltrasMentalita - njega izbacujem iako dolazi na forum. On uopće nije svjestan da igra ovo, neda mi se više njemu slati PM-ove niti mu objašnjavati ovo. Ne interesira ga, dobro...

Scara izbacujem isto kao i bavarca :(

Effenberga 23 također na isti način :cry:

dbriseva nikada nije niti bio član foruma nego je samo igro to prognoziranje, a kolko vidim više niti to ne igra.

marac - fala i tebi na igranju, razlog je isti kao i kod ankujunda :bravo:

Kao što vidite to je samo 7 igrača!

Teško mi se bilo odlučiti ko će biti 8 igrač, pa sam na neki način izabro 2 kandidata nekom svojom metodom. Na kraju je izbor pao na novog tatu Katschea kojeg više nažalost nema na forumu tako ćesto, ali redovno daje prognoze i jozotg koji također redovno daje prognoze ali slabo sudjeluje na forumu. Između njih dvojice bilo mi se jako teško odlučiti. PA ZATO će njih 2 slijedeće kolo njih 2 sami odlučivati o svojoj sudbini. Njih 2 će igrati jedan protiv drugoga i onaj koji pobjedi ulazi kao zadnji član u ovo kup natjecanje...Bude li rezultat neriješen prolazi dalje onaj koji je pogodio manje "dvoznaka", bude li i to isto, pobjedit će onaj koji je pogodio više ISHODA susreta. Bude li i to isto, nažalost ić će dalje onaj koji će prvi prognozirati.

Uvažavam sve kritike, ali shvatite kolko mi je bilo teško odlučiti se na ovaj potez.

Ti werder još sada napravi tabelu za ovo kolo kojeje prošlo jer to će nam biti važno kod izvlaćenja parova za kup natjecanje koje ćemo odraditi uživo! :D Ja ću napraviti parove za dvoboj katschea i jozotga i obavijestiti ih...

Fala na razumijevanju!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2010, 17:15

Njagore je kaj će vas jako puno ovo pročitati a neće ostaviti nikakav komentar, bar da napiše dal se slaže ili ako se već ne slaže zašto ne. Al ne znam ćemu se nadam... :cry:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 25 lis 2010, 17:16

Ja spreman uvijek ;) Računaj na mene
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 25 lis 2010, 17:29

slazem se :bravo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 25 lis 2010, 18:35

Pa jeba vas ja, neam još neta u stanu zato me nikad ni nema. Zaboravia sam jednom dat prognozu i to je to, aktivan ko prije neću bit ali svakako aktivniji nego sad.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 25 lis 2010, 18:58

Neznam opće dal razmem kaj ili ne....uglavnom, ja sam za...valjda....

Ne razmem sada dal se ovo vrjedi kaj smo do sad igrali ili ne... :? ....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 25 lis 2010, 19:05

anton 1983 napisao: ako će forum uopće postojati ;)

pok si počel stim nebulozama... :no:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2010, 19:56

FCB m@niac napisao:
anton 1983 napisao: ako će forum uopće postojati ;)

pok si počel stim nebulozama... :no:

Znam ja zakaj ja to govorim ;)

@Scar

moraš razumijeti našu situaciju. Nije poanta u tome dal ti redovno ili nredovno prognoziraš nego da ovo natjecanje bude, zanimljivo, kvalitetno a ne kvantitentno.

Ako baš tako žarko želiš nastaviti evo ja ću sa tobom igrati te predkvalifikacije i ko pobjedi sudjeluju u kupu.

Ako ima nekog a da nije na ovom popisu i da više neželi nastaviti s natjecanjem slobodno neka javi, ali na vrijeme jer predkvalifikacije se igraju već ovo kolo BUNDESLIGE kao normalno, a daljnje natjecanje se nastavlja slijedeće kolo ili bolje rečeno 11. kolo BUNDESLIGE ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 25 lis 2010, 20:11

Za Scarovu situaciju ne znam, nisam baš pratio, ali što se tiće ostatka lige i ovog plana u potpunosti ga podržavam. Jednostavno se ne može igrati kada pola lige ne daje prognozu. Jednom se svakome dogoditi, kao npr. werderu13(on je ipak najbolji primjer jer je moderator kladionice) ovo kolo, a i sam često zaboravim da je petak, pa ne dam prognozu za tu utakmicu, no imati u ligi nekoga tko 5 kola zaredom ne prognozira nema smisla. Za ovu situaciju oko ljudi koji ne pišu se isto slažem.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la marac » 25 lis 2010, 23:14

@ Anton - nema beda, sve razumijem, sve 5 ;)
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la normala » 26 lis 2010, 01:08

Kakav je sad ovaj KUP? Igra li se to ili? :?
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Murta » 26 lis 2010, 06:58

Kakvo je natjecanje ovo prognoziranje DFB Pokala?
I još jedna stvar: u ligi na 12 utakmica moraju biti 3 različite prognoze, a budući da je ovdje stavljeno 8 utakmica, ja sam stavio dvije različite prognoze. Ako i ovdje moraju biti 3, onda nek zadnji par (1.FCK i Arminia) bude 2 umjesto 1.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 26 lis 2010, 08:36

normala napisao:Kakav je sad ovaj KUP? Igra li se to ili? :?

Mozes prognozirati iako ti to nista ne znaci jer se to nece uzimati za ozbiljno ili ti nece biti u sklopu prognoziranja Bayern-Cro lige...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: BayernCro CUP