Murta napisao:To se donekle očekivalo od Mullera, ali on očito to no može.
Ja se još uvijek nadam da će Kroos biti naš playmaker, ali sam sve zagrijaniji za ideju da kupimo Montoliva jer on ima i pass i dribling i lakoću igre.
Malo je "miran" u većim utakmicama, ali mislim da mi to možemo promijeniti.

LuctL napisao:I više naših grešaka, što rezultira povećanim brojem kontra napada.

anton 1983 napisao:Kaj se tiće Riberya ja sam protiv Wolfsburga u njemu vidio veliki napredak i želju da postane ponovo ŠPEK. Treba njemu vremena isto! Kod njega je najveći problem te male ozlijede koje ga sjebu da baš nađe pravi ritam i odigra 15 tekmi u komadu! Ovi mini gnojevi od ozlijeda su užas! Ja se više bojim za Robbena! Ove sezone kod njega niti jenput nisam vido želju za nogometom...Nekaj ga jebe, oće povečanje plaće, fali mu trener, oće proč, Bog te pitaj!

LuctL napisao:I više naših grešaka, što rezultira povećanim brojem kontra napada.
anton 1983 napisao:
Ljudi ne kuže da mi još nismo u formi, neshvatljivo. Pa nije Magath bezveze rekao da je Bayerna "najlakše" pobijediti na poćetku sezone. Ponavljam, problem je u nama navijačima, meni - tebi. Pa sjetite se samo kaj sam ja sve piso o ovom kadru i kolko se na njega drkalo sa moje strane. Bit je u tome da sam i ja u cijeloj euforiji zbog jebenice našeg kadra preskočio jednu fazu, a to je faza POSTANKA STROJA. Znači naša momčad se sada slaže da bi tek postala stroj! Bitno je samo da imamo sve djelove. Stegnuti koji maticu, podmazati pregibe, zašarafiti šarafić i to je to![]()
![]()

LuctL napisao:Ono kad smo bili pod palicom Jonkera je bilo dobro. Ali, također bili smo i psihološki mnogo jači jer smo praktički išli u kost. Sjećam se Tymovih startova u nogeJa bih to nazad uveo ako treba. Pobjeda pod cijenu crvenog kartona!
Evo taman gledam ManU, gotovo popuno drukčija postava od prošle sezone, a svi rastrčani, željni igre. Tako i mi trebamo, ali mislim da ne možemo radi Swinje, koji voli primit loptu, DOBRO pogledat gdje mu je tko, pa tek onda dobacit.
Ali, neka, ja sam zadovoljan i jedva čekam idućih par tekmi!
edit: @cruz, nisam baš shvatio što si mi želio reći

LuctL napisao::bravo:
Istina, i ja nekad želim da igramo kao ManU, no znam da to nije uvijek, zapravo u 90% slučajeva moguće. Ali, ono čega se dobro sjećam iz prošle sezone jest da smo malo drukčije koristili krila. Sjećate li se one dijagonale Mullera za Robbena, ili pak kada je Ribery prebacio na drugu stranu za Robbena, a ovaj pogodio rašlje (mislim da je bilo vs. Hoffe). E, to nama treba, prebacivanje sa jedne strane na drugu u što kraćem roku, jer se onda ni protivnička obrana ne stigne brzo postavit.
I, još sad kad si naveo, imamo i Rafinhu i Lahma na bekovima. Majko moja, kako to dobro izgledaaaaa

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost