13.08.2011, 15:30 VfL Wolfsburg : FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 13.08.2011, 15:30 VfL Wolfsburg : FC Bayern München

PostPostao/la Lucimar » 13 kol 2011, 23:40

nisam gledo utakmicu ali po vasoj prici vidim da je igra odprilike ovakva:
mrcvarenje protivnika, dominacija na sredini ali bez kvalitetnog rjesenja u zavrsnici

ako je tako onda nama treba dobar play maker, dobar vodja ekipe
ipak su takvi igraci glavni u svim najboljim timovima
zamislite messia bez xavia, uostalom vidimo ga u argentini
chelsea bez lamparda
ko je glavni igrac liverpoola, arsenala, intera ?

nema vrhunskog tima bez playmakera, to mora biti genijalac, najskuplji igrac ako je potrebno ali jednostavno u vrhunskom timu ta pozicija mora biti popunjena vrhunskim igracem
mi smo priliku da dovedemo takvog igraca imali u van der vaartu, diegu, ozilu...

ne moze krilni igrac biti prvi mozak ekipe jer je njegova genijalnost, kolika god ona bila, sa jedne strane ogranicena aut linijom
a kod nas je nazalost tako
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 14 kol 2011, 07:38

lucimare to kod nas treba biti schweini i kada igra Kroos. Mi to imamo! e sad je pitanje dal si ti sa tim zadovoljan. isto tako reci ti meni ko je to u MUTD-u? Kad na to pitanje odgovoriš vidjet ćeš da se po tom profilu veznog igrača ne razlikuje previše od naših...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lucimar » 14 kol 2011, 08:39

pa da ali u manchesteru to ocito funkcionise
ne znam kako i zasto ali oni su najdominantniji tim najjace lige na svijetu i svake godine su u LP medju najozbiljnijim favoritima dok nas nazalost sve manje ljudi tako dozivljava

znam i ja da bi schweini trebao biti takav igrac, ali kljucna rijec je TREBAO, on to nazalost nije, nekako je previse defanzivan i previse krut
ne kazem da nam i takav tip igraca ne treba, i bilo bi glupo to reci jer je on jedan od najboljih igraca u timu vec par godina
ali pored njega bayern jednostavno mora dovesti klasicnog kreativca

po meni manchester ima potpuno drugaciju koncepciju igre koja je zasnovana na rooneyevoj svestranosti i njegovom kretanju, gdje on cesto iz pozicije napadaca prelazi nazad a njegovu poziciju popunjava ili drugi napadac kada igraju sa dvojicom ili krila
uostalom ako si gledao utakmicu protiv citya, vidio si kako on kreira prilike i sebi i drugim
mi to nazalost ne mozemo ocekivati od gomeza, a i generalno u timu nemamo takvu klasu kakav je rooney
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 14 kol 2011, 08:43

To se donekle očekivalo od Mullera, ali on očito to no može.
Ja se još uvijek nadam da će Kroos biti naš playmaker, ali sam sve zagrijaniji za ideju da kupimo Montoliva jer on ima i pass i dribling i lakoću igre.
Malo je "miran" u većim utakmicama, ali mislim da mi to možemo promijeniti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la mladjo_dj » 14 kol 2011, 11:39

Murta napisao:To se donekle očekivalo od Mullera, ali on očito to no može.
Ja se još uvijek nadam da će Kroos biti naš playmaker, ali sam sve zagrijaniji za ideju da kupimo Montoliva jer on ima i pass i dribling i lakoću igre.
Malo je "miran" u većim utakmicama, ali mislim da mi to možemo promijeniti.

Po meni najveci dobitnici ove sezone su Kroos i Gustavo vec dvije utakmice su igraci utakmice (moje misljenje), a sjetite se i priprema Kroos je isto razbijo, ocito da mu lezi Jupp i njegova filozofija tako da jos samo malo vremena i mislim da cemo imati i tog igraca.
Takoder je i u Elfu izborio mjesto barem za sada.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 14 kol 2011, 12:20

gledajući ove zadnje dvije tekme i prethodne prijateljske, mislim da se može vidit blagi napredak (imajući na umu da će se Robben uskoro uključiti, i tada ćemo bit mnogo jebenija momčad)

ne bi se nitko smio žaliti na Švajnija, zato jer je u našoj igri uz riberya najvažniji igrač! jučer je odigrao katastrofalnu tekmu, ali sam uvjeren da će u sljedećoj biti onaj sexštajger kojeg poznajemo!

jedina stvar koja meni malo smeta (što je Speedy napomenuo) je naša spora igra... mislim da kad bi igrali tempo Fussball da bi bili mnogo opasTniji
jer kada sporo gradimo igru protivnik se lakše prilagođava našim napadima
kod brže igre dolazi do više grešaka u obrani protivnika...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 kol 2011, 12:49

LuctL napisao:I više naših grešaka, što rezultira povećanim brojem kontra napada.

:bravo:

Ljudi ne kuže da mi još nismo u formi, neshvatljivo. Pa nije Magath bezveze rekao da je Bayerna "najlakše" pobijediti na poćetku sezone. Ponavljam, problem je u nama navijačima, meni - tebi. Pa sjetite se samo kaj sam ja sve piso o ovom kadru i kolko se na njega drkalo sa moje strane. Bit je u tome da sam i ja u cijeloj euforiji zbog jebenice našeg kadra preskočio jednu fazu, a to je faza POSTANKA STROJA. Znači naša momčad se sada slaže da bi tek postala stroj! Bitno je samo da imamo sve djelove. Stegnuti koji maticu, podmazati pregibe, zašarafiti šarafić i to je to 8-) 8-) :)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 14 kol 2011, 12:56

Ja sam rekao da će ovo sve trebati čekati i vidjeti prvih 12 kola kako će biti... No opet, poraz u prvom kolu kod mene nikako nije dolazio u obzir, barem kad je u pitanju domaći teren. Tu sam se jedino naljutio na ekipu. No dobro, ohladio sam se ubrzo i sad nije kvaka da se čeka kako bi stroj proradio. Nadam se da će Zürich biti taj klub s kojim ćemo još više dobiti na samopouzdanju, a posebice da nam tu Ribery pokuša odigrati veličanstvenu utakmicu. :navijac:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 kol 2011, 13:01

Kaj se tiće Riberya ja sam protiv Wolfsburga u njemu vidio veliki napredak i želju da postane ponovo ŠPEK. Treba njemu vremena isto! Kod njega je najveći problem te male ozlijede koje ga sjebu da baš nađe pravi ritam i odigra 15 tekmi u komadu! Ovi mini gnojevi od ozlijeda su užas! Ja se više bojim za Robbena! Ove sezone kod njega niti jenput nisam vido želju za nogometom...Nekaj ga jebe, oće povečanje plaće, fali mu trener, oće proč, Bog te pitaj!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 14 kol 2011, 13:30

anton 1983 napisao:Kaj se tiće Riberya ja sam protiv Wolfsburga u njemu vidio veliki napredak i želju da postane ponovo ŠPEK. Treba njemu vremena isto! Kod njega je najveći problem te male ozlijede koje ga sjebu da baš nađe pravi ritam i odigra 15 tekmi u komadu! Ovi mini gnojevi od ozlijeda su užas! Ja se više bojim za Robbena! Ove sezone kod njega niti jenput nisam vido želju za nogometom...Nekaj ga jebe, oće povečanje plaće, fali mu trener, oće proč, Bog te pitaj!

Ma eeeeeeeee... Samo ovaj video odgledam i ono... neka bolja vremena su to bila u klubu. Letio je terenom doslovno. Dribler kakav je bio, pa to je bilo ludnica gledati te sezone.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 14 kol 2011, 13:41

Kao što sam rekao prije utakmice ova nam utakmica protiv vukova može usmjeriti sezonu, da smo izgubili bilo bi krize,diskusija, nemira, zato je ovakva "dusel" pobjeda jako bitna da opet podigne atmosferu i nadamo se usmjeri sve u pravom smjeru...Važno je nakad pobijedit utakmice i na ovaj nači, a gustavo je zaslužio gol jer je bio najbolji na terenu, definitivno sjajno osvaja lopte al i on u transformaciji prema naprijed mora biti brži. Od Kroosa očekujem više živosti, više ideja, a propustio je i dobru priliku, jednostavno mora biti ubojitiji, al on me jedino do sad oduševio na audi cupu u utakmici protiv milana, inače u ostalim , ovim bitnim utakmicama nikako da ispolji svoj pravi kvalitet kojeg nesumnjivo ima.
Utakmicu smo dobili , to je bitno, nečemo puhat drugima iza leđa puno, važno je da se ne stvara veliki zaostatak, al da se mora mnogo toga popravit i radit na sistemu igre to je jasno ko dan...Za sad prva pobjeda sezone upisana i to je najbitnije
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 14 kol 2011, 16:05

LuctL napisao:I više naših grešaka, što rezultira povećanim brojem kontra napada.

ka da nam sad fali grešaka, ko da nam sad fali kontra napada ;)

anton 1983 napisao:
Ljudi ne kuže da mi još nismo u formi, neshvatljivo. Pa nije Magath bezveze rekao da je Bayerna "najlakše" pobijediti na poćetku sezone. Ponavljam, problem je u nama navijačima, meni - tebi. Pa sjetite se samo kaj sam ja sve piso o ovom kadru i kolko se na njega drkalo sa moje strane. Bit je u tome da sam i ja u cijeloj euforiji zbog jebenice našeg kadra preskočio jednu fazu, a to je faza POSTANKA STROJA. Znači naša momčad se sada slaže da bi tek postala stroj! Bitno je samo da imamo sve djelove. Stegnuti koji maticu, podmazati pregibe, zašarafiti šarafić i to je to 8-) 8-) :)

o čemu ti čovječe pričaš?! :lol: pa sve je meni jasno, ja pričam o nečemu skroz drugom, ne vezano za početak sezone, za ovu tekmu itd....

sjetih se samo one divlje igre pod Jonkersom (zanemarivši X protiv frankfurta)... a puno nam lošija obrana bila nego danas... 5 pobjeda iz 6 utakmica... na to mislim
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 kol 2011, 17:14

cruze, ja sam generalizirao....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 15 kol 2011, 00:29

LuctL napisao:Ono kad smo bili pod palicom Jonkera je bilo dobro. Ali, također bili smo i psihološki mnogo jači jer smo praktički išli u kost. Sjećam se Tymovih startova u noge :mrgreen: Ja bih to nazad uveo ako treba. Pobjeda pod cijenu crvenog kartona!

Evo taman gledam ManU, gotovo popuno drukčija postava od prošle sezone, a svi rastrčani, željni igre. Tako i mi trebamo, ali mislim da ne možemo radi Swinje, koji voli primit loptu, DOBRO pogledat gdje mu je tko, pa tek onda dobacit.

Ali, neka, ja sam zadovoljan i jedva čekam idućih par tekmi!

edit: @cruz, nisam baš shvatio što si mi želio reći :oops:

shvatio si :) pročitaj svoj post i eto ti moj odgovor :D

Bayernova igra je dobra, ima tu prave borbe i zalaganja, tempo igre je flexibilan, djelujemo sigurni s loptom u nogama..

s druge strane, s obzirom na inteligenciju (i brzinu) robbena, riberya, müllera, kroosa, schweinija, rafinhe, lahma, itd. ova ekipa ima tako jeben potencijal da mi nekad bude krivo što ne igramo "engleskim" tempom.. normalno, njemački protivnici zahtjevaju puno drukčiji pristup jer je teško probiti bilo koju momčad s obzirmo da igraju discipliniranije nego itko... naš igrač uvijek mora primit loptu, dva, tri dodira, četiri, pa odigra najbližem, pa nazad... svakom navijaču Bayerna je to sigurno dosta puta zasmetalo...
Bayern po utakmici ima i do 25-30 udaraca, što govori da ja nisam u pravu, međutim mišljenja sam da bi brža igra svima bolje pasala, posebno našem glavnom oružju - krilima!

ali, bez pretjerivanja, ovakav Bayern ima sve mogućnosti da hara Bundesligom, ali to ne uspijeva jer su nas drugi već odavno pročitali..

nije to ništa negativno, svak zna kako Barca igra a opet ih niko ne može pobjediti ;) svak zna kako Bayern igra, al opet ćemo bit prvaci :cool:

Laka vam noć :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 kol 2011, 11:05

LuctL napisao::bravo:

Istina, i ja nekad želim da igramo kao ManU, no znam da to nije uvijek, zapravo u 90% slučajeva moguće. Ali, ono čega se dobro sjećam iz prošle sezone jest da smo malo drukčije koristili krila. Sjećate li se one dijagonale Mullera za Robbena, ili pak kada je Ribery prebacio na drugu stranu za Robbena, a ovaj pogodio rašlje (mislim da je bilo vs. Hoffe). E, to nama treba, prebacivanje sa jedne strane na drugu u što kraćem roku, jer se onda ni protivnička obrana ne stigne brzo postavit.

I, još sad kad si naveo, imamo i Rafinhu i Lahma na bekovima. Majko moja, kako to dobro izgledaaaaa :mrgreen:

das špek komentar! :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012