(04.02.2012.) Hamburger SV gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (04.02.2012.) Hamburger SV gegen FC Bayern München

PostPostao/la anton 1983 » 07 vel 2012, 09:15

doro napisao:Ima sa bezidejnošču,nikavog sistema i taktike te anti-formom pola prvotimaca...al kad ti oni nisu koga buš onda ubacil moju babu?! :lol:

Sa prvim djelom se ja itekako slažem no moram reći slijedeće. Jupp forsira pnp kaj ti voliš i ono kaj bi ja htio ali smatram da je dugoročno neizvedivo, a to su Kroos i Schweini na šestici. Onda dolazim do problema da je preveč ofenzivne kvalitete u prvih 11 pa ti recimo smatraš da neamo koga sa klupe ubaciti. Po meni to baš i nije tako i mislim da Bayern može igrati sa početnim sastavom u dvije varijante pa bi tako postojale opcije na klupi kada bi se u igru trebao ubaciti igrač koji bi dao novi štih.Svaka od ovih verzija ima svoje prednosti i mane tako da niti jedna nije idealna nego je samo nekom draža.

1. verzija

--------------------Gomez

Ribery-------------Kroos-----------Robben

------------Schweini-----Tymo (LG)

Obranu netreba pisati. Ovdje dobivamo na kreativnosti kod protivničkog gola jer Kroos igra bliže golu te su ti na klupi Olić i Muller za što ja smatram da su jako dobre ZAMJENE.

2. Verzija

------------------------Gomez

Ribery-----------------Olić-----------Muller

------------------Schweini---Tymo (LG)

isto tak obranu netreba pisati. Manje kreativnosti ali smo pokretljiviji i agresivniji u ofenzivnom djelu. Ova druga verzija po pitanju igrača može biti drugačija.

poanta je u tome što bi dvojica od ovih 4: Robben, kroos, Muller i Olić trebali sjediti na klupi i bilo koja dva igrača da to budu naša zamjene su itekako dobe za te pozicije.

Mislim Robben treba biti u prvih 11 i opet nam ostaju dve zamjene za te pozicije što uopće nije loše.

Al kad njih Jupp tri nutra nagura pa na klupi sam ostane Olić kojeg mi više necijenimo ko prije, ali bumo ga uskoro poćeli cjeniti više, kao i Alabu, ljudi će drugačije razmišljati. Najveći problem je što su trenutačno Muller i Robben IZVAN forme dok Kroos igra lošije, no moramo znati da će igrači poput Mullera i Kroosa ispadati iz forme jer su mladi i takve oscilacije kod takvih igrača su normalna pojava...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 vel 2012, 13:51

Samo budem dodao da iz forme ispadaju svi nema to veze sa godinama...muller je cjelu ovu sezonu nikakav,lahm je pao totalno,robben je bio poznat da odmah igra sad prvi put nemre već tekmama doći sebi,za gomeza se mora radit a ne individualno lupat bezveze jel tako i on ispada neupotrebljiv...kod kroosa je problem kaj nema srca,bezkrvan je i šminkić a takve ne volim igrače + nikad neznaš kako bu odigrao a to nema veze sa godinama u ovom slučaju već profilom i karakterom igrača...ima takvih i puno starijih od njega...ako hoće postat klasa na tom mora poradit inaće bu ostal vječiti talenat...ono kaj je najgore i ribery u zadnje 3 tekme nije pokazao ništa a ovu zadnju mi nije jasno da netko može tako glupo i loše odigrat ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 vel 2012, 14:19

I što si ti iz tog svog posta zaključio?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 vel 2012, 18:29

anton 1983 napisao:I što si ti iz tog svog posta zaključio?

Da treba izbacit robbena iz prvih 11...postavit novi sistem i prilagodit sve igrače njemu 4-4-2...muller je van forme al više doprinosi samoj igri svojim trčanjem i trudom od niskozemca...kroosa pomaknut više golu ako se i on ne pokaže umjesto njega alaba...uz gujdu obavezno neka igra tymo il gustavo...boa na stoperu....psihički dignut cjelu ekipu posao trenera ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012