cruz napisao:je li to Hummels neće igrati protiv nas??
ili neki drugi važni igrač, 5 gelde Karten
ajde hoću informaciju od vas koji ste gledali tu tekmu, brže brže

Lizarazu napisao:Jao sto se Schweini blamira kod reportera Sky-ja. Znao sam da je MutaF, ali ovoliko, ne, ne.![]()
Tako, decki moji, vrijeme da se bega. Do sljedeceg duzenja.![]()
Sad malo udariti po mrkv., pardon pivki.![]()

Lizarazu napisao:Sta to, Antone?
anton 1983 napisao:U trenutku kada je sudac sudio kraj utakmice odma sam se naježio jer znam što sada slijedi!
Nikada prije u povjesti svog praćenja BUNDESLIGE ovo nisam doživio!

The Scarface napisao:Zašto se molim te osramotio, na provokatorsko pitanje je odgovrio sa stilom.
anton 1983 napisao:Lizarazu napisao:Sta to, Antone?
Srijeda sine moj srijedaNikada jedan meč u BUNDESLIGI otkako je ja pratim nije imao ovakvu težinu. Ova tekma , kak sam objasnil bude totalno utjecala na daljnji razvoj NAŠE sezone. mi bumo tu imali priliku vidjeti kolko smo jaki i di smo. zar neko misli da ako spušimo od Bvb-a da imamo šanse protiv reala? A ak ne uzmemo BUNDESLIGU ili LP, da ćemo uzeti Kup?
anton 1983 napisao:Nikada prije u povjesti svog praćenja BUNDESLIGE ovo nisam doživio!

The Scarface napisao:
Reporter ga je išao podjebavati sa tim pitanjem, ovaj ga lijepo oprao i odservirao. Između ostalog je taj isti BVB protiv Augsubrga odigrao 0:0 tako da nije ni kvalitetno prcao nego se samo osramotio.
Gledam komentare Švaba i nigdje nisam pročitao da se Schweini osramotio i nedolično ponašao. To su prije igrači poput Effea i Kahna više puta radilo pa ih se slavilo sad bi se kao trebalo srati po Schweiniju.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost