(07.04.2012.)FC Bayern München gegen Augsburg

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (07.04.2012.)FC Bayern München gegen Augsburg

PostPostao/la cruz » 07 tra 2012, 16:28

je li to Hummels neće igrati protiv nas??

ili neki drugi važni igrač, 5 gelde Karten

ajde hoću informaciju od vas koji ste gledali tu tekmu, brže brže
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 07 tra 2012, 16:28

Jao sto se Schweini blamira kod reportera Sky-ja. Znao sam da je MutaF, ali ovoliko, ne, ne. :oops:

Tako, decki moji, vrijeme da se bega. Do sljedeceg duzenja. 8-)

Sad malo udariti po mrkv., pardon pivki. :smajl010: :smajl010:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Axe » 07 tra 2012, 16:31

cruz napisao:je li to Hummels neće igrati protiv nas??

ili neki drugi važni igrač, 5 gelde Karten

ajde hoću informaciju od vas koji ste gledali tu tekmu, brže brže

Ili Subotic ili Kehl, jer su obojica danas zaradili kartone.

Edit: dobio si pogresnu informaciju, niko nije u opasnosti od kartona, provjerio sam na oficijalnoj stranici bundeslige.
Zadnja izmjena: Axe; 07 tra 2012, 16:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 07 tra 2012, 16:35

Lizarazu napisao:Jao sto se Schweini blamira kod reportera Sky-ja. Znao sam da je MutaF, ali ovoliko, ne, ne. :oops:

Tako, decki moji, vrijeme da se bega. Do sljedeceg duzenja. 8-)

Sad malo udariti po mrkv., pardon pivki. :smajl010: :smajl010:

Zašto se molim te osramotio, na provokatorsko pitanje je odgovrio sa stilom. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2012, 16:40

Lizarazu napisao:Sta to, Antone?

Srijeda sine moj srijeda 8-) Nikada jedan meč u BUNDESLIGI otkako je ja pratim nije imao ovakvu težinu. Ova tekma , kak sam objasnil bude totalno utjecala na daljnji razvoj NAŠE sezone. mi bumo tu imali priliku vidjeti kolko smo jaki i di smo. zar neko misli da ako spušimo od Bvb-a da imamo šanse protiv reala? A ak ne uzmemo BUNDESLIGU ili LP, da ćemo uzeti Kup?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lucimar » 07 tra 2012, 17:45

anton 1983 napisao:U trenutku kada je sudac sudio kraj utakmice odma sam se naježio jer znam što sada slijedi!

Nikada prije u povjesti svog praćenja BUNDESLIGE ovo nisam doživio! 8-)

rijetko se slozim sa ovim... ne znam kako da ga nazovem :)
ali ovaj put moram se slozit, i ja pratim nekih 10 godina (nije da se hvalim, volio bi da je manje :cry: ) i ne sjecam se kad sam vise iscekivao jednu utakmicu
mozda onu sa hamburgom kad je patrik anderson donio titulu, ne pada mi nista drugo na pamet

ludilo ludilo ludilo, dao bi sad jako puno para da se mogu stvoriti na stadionu taj dan... eh pusti snovi
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 07 tra 2012, 18:51

The Scarface napisao:Zašto se molim te osramotio, na provokatorsko pitanje je odgovrio sa stilom. 8-)

:?:
Na pitanje da li bi vise utjerali strah u kosti BvB-u da su kojim slucajem natrpali danasnjeg protivnika, nas vrli i za mnoge wahre k´ten ne zna odgovor. :lol:
Cekaj, mozda bi on znao, ali nije dobro cuo. :D Ah, da, htio je da ulozi kviska (Mlakara mi :mrgreen: ) i da trazi pomoc prijatelja (tako mi Tarika :D ).
I sta se desi na kraju, Basti napusti pozornicu ne rekavsi sagovorniku servus. Bome, nije ni publiKi mahao, vjerovatno od stida.
Ovo ti zoves stil? Je l´ me zajebajes Scar?
Na stranu sto je novinarima hobi da provociraju.

anton 1983 napisao:
Lizarazu napisao:Sta to, Antone?

Srijeda sine moj srijeda 8-) Nikada jedan meč u BUNDESLIGI otkako je ja pratim nije imao ovakvu težinu. Ova tekma , kak sam objasnil bude totalno utjecala na daljnji razvoj NAŠE sezone. mi bumo tu imali priliku vidjeti kolko smo jaki i di smo. zar neko misli da ako spušimo od Bvb-a da imamo šanse protiv reala? A ak ne uzmemo BUNDESLIGU ili LP, da ćemo uzeti Kup?

Aaa tebe, ebo te patak (jel moze dalmatinski :mrgreen: ). Svi smo svjesni vaznosti predstojecih duela i uveliko su termini ubiljezeni na svakom kalendaru. Ne trebam posebno isticati da je dosad (pazi dosad, bit ce ih jos) pala po koja teska opklada. Kao vjeciti optimista cu pravo grohnuti ako Bayo popusi od BvB-a, a pogotovo gegen Reala. ;)
Ali, ti si me pomalo zatekao sa ovom izjavom:
anton 1983 napisao:Nikada prije u povjesti svog praćenja BUNDESLIGE ovo nisam doživio!

Sta je rekoh sad u pm3, nesto novo od Tuneta, nesto sto ce mnoge iznenaditi...
Cuj, moguce da ce ovo biti istorijske/povijesne utakmice i da ce nijanse odlucivati hoce li ovo biti jako uspjesna sezone ili ce ipak na kraju ostati gorak ukus. Jer ce se na kraju upaliti neka lampica, koja ce upozoriti da nam je malo falilo da poharamo sve zivo, uz vjerovatno, najbolju generaciju koju je Bayern imao.
Ovo pisem u brzini i vjerujem da ima gomila gresaka (mozda i nejasnoca) ali pratim Bayern dosta duze od (Lucimara recimo :) ) i nije da se hvalim :lol: volio bih da sam ih istim zarom pratio prije 15-20 godina :(

Dakle, ovdje nema predmeta za raspravu, nego eto, rijesili smo (ili nismo :? ) neke nejasnoce.

Vjerujem u Bayern i ovo danasnje izdanje moj optimizam nece narusiti ili poljuljati. 8-)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Miki » 07 tra 2012, 18:55

Ma, dajte ljudi, pa ako toliko dugo pratite BL, onda se morate sloziti da je tekma protiv Hamburga 2001. i pogodak Andersona za titulu u nadoknadi vremena medju najemocionalnijim trenucima u istoriji Bajerna. Zamislite kad se sva 34 odigrana kola na kraju svedu na jedan potez, jedan gol, koji odlucuje da li cemo mi ili Salke biti sampioni. Salke dobija svoju tekmu bez problema, vec slave titulu, jer znaju da Bajern gubi i trebalo im je da mi izgubimo. Na AufSchalke Areni slavlje uveliko traje, niko ni ne sluti sta se sprema, a onda obrt za 180 stepeni. Trenutak nepaznje odbrane Hamburga, indirektan udarac za Bajern. Na video bimu navijaci Salkea sa nestrpljenjem cekaju kraj utakmice i slavlje. A, onda BUUUUUM! Anderson zabija noz u ledja svima koji su navijali za Salke i Bajern nakon nevjerovatne drame uzima titulu, koja je samo par kola prije kraja izgledala miljama daleko.

Taj trenutak koji sam dozivio kao klinac, nikada necu zaboraviti. Zivota mi pamtim kao da je juce bilo. Slazem se da je tekma protiv BvB kljucna za nastavak sezone, ali i ako ne daj Boze kiksnemo, nije kraj, jer ima jos dosta da se igra. Naravno da je ovo jedna od najvaznijih tekmi u novijoj istoriji Bajerna, pogotovo sto se igra protiv ljutog protivnika i to na njegovom terenu, ali ipak mi je veci naboj i vaznije bilo kad je Anderson zabio za titulu i do tada presrecne navijace Salkea natjerao na plac. Zamislite kako je to tesko preziviti, kad srecu naglo zamijeni tuga. Zato sam srecan sto nisam navijac Salkea. :D p.s. Pogledajte svi jos jednom taj video. :avogp1:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=myhnsulE-Y8&feature=related[/youtube]
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 07 tra 2012, 19:05

sta je reko Schweini?
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 07 tra 2012, 19:31

@Lizarazu

Reporter ga je išao podjebavati sa tim pitanjem, ovaj ga lijepo oprao i odservirao. Između ostalog je taj isti BVB protiv Augsubrga odigrao 0:0 tako da nije ni kvalitetno prcao nego se samo osramotio.

Gledam komentare Švaba i nigdje nisam pročitao da se Schweini osramotio i nedolično ponašao. To su prije igrači poput Effea i Kahna više puta radilo pa ih se slavilo sad bi se kao trebalo srati po Schweiniju.

@Chef

Schweini ga je pitao je li on to ozbiljno, okrenuo se Horwicku i pitao jel on to mene zajebaje.

Evo video :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6EbUeh05zw0[/youtube]
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 07 tra 2012, 19:40

Kao da je uopće bitno što je to Bastian rekao... :roll: Novinar nema nečeg pametnijeg pitat, pa nađe gluposti.

Više me zanima hoće li sebe pronaći ikako do kraja sezone ili ćemo dati Kroosu prednost ispred njega.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 07 tra 2012, 21:12

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6EbUeh05zw0[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 07 tra 2012, 21:18

Ma danas ovo odmah kad sam gledao rekao sam da je Schweini dobro postupio, jer čuj kaže ovaj reporter kao reče Dortmund pa to je bio samo Augsburg, kao u smislu protiv njih se patili, a ključna stvar je ta što je Dortmund s njima remizirao i po tome odmah novinar ispada glup. A i ne znam ko je ovaj glupan, nisam ga do sad viđao među ovim Sky-ovim field reporterima.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 07 tra 2012, 23:12

The Scarface napisao:
Reporter ga je išao podjebavati sa tim pitanjem, ovaj ga lijepo oprao i odservirao. Između ostalog je taj isti BVB protiv Augsubrga odigrao 0:0 tako da nije ni kvalitetno prcao nego se samo osramotio.

Gledam komentare Švaba i nigdje nisam pročitao da se Schweini osramotio i nedolično ponašao. To su prije igrači poput Effea i Kahna više puta radilo pa ih se slavilo sad bi se kao trebalo srati po Schweiniju.

Razumijem ja sve to i što ti želiš naći pozitivu u svemu tome. Razlika nije mala - ona je velika! Kad govorimo o Effeu ili Oliveru, nisam se sramio njihovih izjava, koliko god one daleko išle.
Mangup ne može bit' svako. Od Mange ćeš neke riječi pozitivno shvatiti, dok ćeš se kod nekih crveniti. 8-)
Ali šta da se radi, kada je prošlo vrijeme pravih frajera. :D
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la mladjo_dj » 08 tra 2012, 03:35

Slazem se u potpunosti sa Bastianom jer nam tako nesto i treba pa dajte ljudi mi smo Bayern pa makar i izgubili protiv BVB opet smo daleko veci klub i nasjedat na neke provokacije bi bilo samo smijesno...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012