(11/04/2012)Borussia Dortmund-FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (11/04/2012)Borussia Dortmund-FC Bayern München

PostPostao/la CroCHEF » 11 tra 2012, 22:16

ja se previse i nisam nabrijavao, imo sam taj neki filing... nist ode gledat patetiko-rea vidim da je 1-1 :a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 11 tra 2012, 22:27

Kristina golaco 2-1 za Real

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 11 tra 2012, 22:29

Murta napisao:A od te 4 utakmice nadigrali su nas jednom. smile44 Mi protiv njih pokušavamo utakmicu dobiti u veznom redu, a njih tu ima 8. :neee:
Nemoj igrat svoju igru! ;)

E aj ti to objasni nekome u klubu i pod van Gaalom, a i pod Juppom. :)

Nekoć se u nogometu govorilo kako su klubovi pripremali nešto što se zove IZNENAĐENJA, a zadnjih 4-5 godina toga nema, već u snu svi znaju kako će koja momčad igrati igru. Moram priznati, tu se izgubila i draž. Kad se spominje pojam taktika, onda se uvijek spominje u jednini. Rezervnih planova, stilova igre itd. više nema. Prije se moglo vidjeti od jedne ekipe totalnu ofenzivu, a naredne utakmice, bunker. :D
Zadnja izmjena: Red passion; 11 tra 2012, 22:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 11 tra 2012, 22:30

Tuzno je kako nas je Roben ukopao. Definitivno ga prodati na ljeto. Nepisano je pravilo da igrac nad kojim je nacinjen faul, ne treba da izvodi penal. Ali, pojedinim sebicnim egoistima je to dzabe govoriti. Jebem ti i Robena i sve. Bezveze smo ispustili titulu iz ruku. Igraci ce posle ovoga psihicki pasti, izgubicemo i kup jer nam je BvB vec poceo nabijati komplekse, a Real je jaci od nas, i Uefa ce im svakako pomoci, ako zatreba. Jos jedna neuspjesna sezona. :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: Kompletan remont kluba. Gospodo iz uprave, zavucite ruku u dzep i kupite pojacanja, ali u pravom smislu rijeci, a ne polovnjake (Rafinja, Petersen i slicno). Hocemo pojacanja tipa Lavezzi, Cavani. Otvorite se sa parama. 2 sezone bez trofeja. Malo li je???? Dozovite se vise. Ovako ne ide. :smajl006:
Zadnja izmjena: Miki; 11 tra 2012, 22:31; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 11 tra 2012, 22:31

Čestitke prvacima. Zaslužili su.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 11 tra 2012, 22:39

FCB_general napisao:
Murta napisao:A od te 4 utakmice nadigrali su nas jednom. smile44 Mi protiv njih pokušavamo utakmicu dobiti u veznom redu, a njih tu ima 8. :neee:
Nemoj igrat svoju igru! ;)

E aj ti to objasni nekome u klubu i pod van Gaalom, a i pod Juppom. :)

Nekoć se u nogometu govorilo kako su klubovi pripremali nešto što se zove IZNENAĐENJA, a zadnjih 4-5 godina toga nema, već u snu svi znaju kako će koja momčad igrati igru. Moram priznati, tu se izgubila i draž. Kad se spominje pojam taktika, onda se uvijek spominje u jednini. Rezervnih planova, stilova igre itd. više nema. Prije se moglo vidjeti od jedne ekipe totalnu ofenzivu, a naredne utakmice, bunker. :D

X
Ja toliko idoliziram Lowa i Hitzfelda upravo zato što su nepredvidljivi.
Ali trenutno ne mislim da Jupp to ne zna, nego da jednostavno zbog jednog razloga ne želi. A taj razlog je da misli da bi tako pokazao da je Dortmund "izazov" za Bayern.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 11 tra 2012, 22:46

opet krecu napadi na Robbena, kad zabije 7 golova u 3 utakmice onda je treci najbolji igrac svijeta. Danas je skart koj nije dobar za Dinamo Hidrel ili mozda za Dabce...

iskreno me boli ku.ac za glory huntere, ja cu nastavit navijat za Bayern i da padnu u drugu ligu. Eto cak mi nit ne smeta to sto nisu osvojii ligu vec dve sezone, ako su uspili prokockat 5 bodova ko im je kriv. :a045:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 11 tra 2012, 22:50

Murta napisao:
FCB_general napisao:E aj ti to objasni nekome u klubu i pod van Gaalom, a i pod Juppom. :)

X
Ja toliko idoliziram Lowa i Hitzfelda upravo zato što su nepredvidljivi.
Ali trenutno ne mislim da Jupp to ne zna, nego da jednostavno zbog jednog razloga ne želi. A taj razlog je da misli da bi tako pokazao da je Dortmund "izazov" za Bayern.

Pa on je ipak stara garda i to itekako dobro zna pošto je u trenerskom poslu još tamo od početka treneskog posla 1979. i mislim da takva razmišljanja jedan čovjek koji može biti djed današnjim nogometašima ne bi trebao imati. :?

To je taj 'fenomen' modernog nogometa. Igraš samo jedan stil igre, jedan sustav, pa ispada ono... šta bude i usavrši ga.

Očekujem jednog dana Löwa na klupi Bayerna, pa taman na 2 sezone da i ne osvoji ništa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 11 tra 2012, 22:56

CroCHEF napisao:opet krecu napadi na Robbena, kad zabije 7 golova u 3 utakmice onda je treci najbolji igrac svijeta. Danas je skart koj nije dobar za Dinamo Hidrel ili mozda za Dabce...

iskreno me boli ku.ac za glory huntere, ja cu nastavit navijat za Bayern i da padnu u drugu ligu. Eto cak mi nit ne smeta to sto nisu osvojii ligu vec dve sezone, ako su uspili prokockat 5 bodova ko im je kriv. :a045:

100 % se s tobom slažem...Ako navija neko za klub samo kad mu dobro ide, onda to nije navijač..... ;)

Ja sam večeras bio šokiran, iznerviran i baš me bilo pogodilo, iako vladam često situacijom :) , ali čovjeku prostruji nešto kroz tijelo kad bez veze primiš gol i onda Robben fuli takve prilike (penal i ono zakucavanje preko gola) koje jednostavno niti on , niti bilo koji drugi igrač Bayerna ne fuli u 10 godina ili čak možda u 15 godina....

Ali mi smo navikli na Dusel, sretne pobjede, svih ovih godina, a sad nam je sreća okrenula leđa i bila na strani BVB-a....

O Juppu ću pričat , tek dok vidim ishod sezone, jednu krizu je prevazišao, sad treba vidjet dal ekipu može psihološki vratit u Ligi prvaka i da li tamo možemo napravit veliki uspjeh....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 11 tra 2012, 23:06

Robben je uz onu partiju u finalu 2010. možda večeras najviše zakazao u svojoj karijeri. Tamo protiv Španjolske je katastrofalno 2 puta pucao u Casillasov gol, a večeras isto tako protiv Dortmunda. :roll:

Stvar je u njegovom egu, a sada bi to tek trebalo sve pasti u vodu i lijepo podviti rep i zavući se u mišju rupu, dobro promisliti kako se ponaša prema instituciji i da li on sve čini i daje za taj klub. On Bayern ne voli, no dobro... Barem se očekuje da voli nogomet i da je spreman davati još više na terenu, kao i cjelokupnoj momčadi.

Fali mu samokritike. On može još više i bolje, ali mora sam na sebi poraditi i rasčistiti neke stvari u svojoj glavi, uglavnom oko svoje budućnosti u Bayernu, da ili ne, a ne neke priče koje spadaju u filozofske i znanstvene vode. ;)

Šta je tu je... Bayern je Bayern. Uz njega i kad se gubi i kad se pobjeđuje. :navijac:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 11 tra 2012, 23:22

da bar ima volje pisat...ali strgan sam.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 11 tra 2012, 23:23

E da zaboravih pitat, sta je s bananama... zasto ne biti djiber i trazit kaznu od DFBa
Nek Alaba kaze da su mu psovali filipinsko ganske crne gene i bacali banane eto uefe i kazne od 15 bodova minusa zbog rasizma.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 11 tra 2012, 23:32

CroCHEF napisao:E da zaboravih pitat, sta je s bananama... zasto ne biti djiber i trazit kaznu od DFBa
Nek Alaba kaze da su mu psovali filipinsko ganske crne gene i bacali banane eto uefe i kazne od 15 bodova minusa zbog rasizma.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne bi nikada volio takvu titulu. Imali su 90 minuta da se pokažu na tereni i pokazali su svu nemoć.

Robben je ispao kreten, ne optužujem ga, ali pucati kraj Ribery-a ili Bastiana je epic fail :mrgreen:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 11 tra 2012, 23:37

In memory of Neutral napisao:

Ne bi nikada volio takvu titulu. Imali su 90 minuta da se pokažu na tereni i pokazali su svu nemoć.

A bil imao šta protiv da osvojimo titulu još,tako što Dortmund kiksa.... :) Govorim hipotetički naravno i ja sam je 99 % otpisao titulu, ali po meni trebaju naši odigrat do kraja, probat sve pobijedit (a i to će dovoljno teško biti, a onda šta bude, bude). Ludo bi bilo baš batalit ligu, dok je matematički moguća titula. Teške sad 2 utakmice za Bvb, jest da Dortmund djeluje čvrsto, ali mi moramo svoje odradit.... ;)

In memory of Neutral napisao:Robben je ispao kreten, ne optužujem ga, ali pucati kraj Ribery-a ili Bastiana je epic fail :mrgreen:

Da je pogodio, bio bi heroj, do sad je bio siguran s bijele tačke....A jest da ima to pravilo da faulirani ne puca, ali koliko puta faulirani pogodi...Tako da....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 11 tra 2012, 23:39

Ma dum spiro spero kako li je već ono latinsko čudo

Idu Schalkeu, Konigsblauen će ih ako Bog da izvaliti u to sam 99.999999999% siguran. :mrgreen:

I Freiburga, opuštenog vidim kao ekipicu koja može da iznenadi hahaha :lol:

Ops, mislio idu njima, kad Frajburg dolazi BvB :neee:

Nego, svi mi koji se nadamo da će nam titulu donjeti Rote Tojfel :prvi:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012