CroCHEF napisao:Robben bi trebo biti spreman 10.09.taman par dana ranije.
Citam da se Napoli gadno zainteresirao za krvnika Pandeva
Prodat Robbena odma sad, dok nije rok isteko
CroCHEF napisao:Robben bi trebo biti spreman 10.09.taman par dana ranije.
Citam da se Napoli gadno zainteresirao za krvnika Pandeva
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:ajd malo razmisli, prije nego velis nekaj....pa nije sam tak prodat Robbena....
Miki napisao:Ono sto me najvise brine je sto nemamo adekvatnu zamjenu za krila. U Sitiju igra par dzinova tipa Kompani, Ricards, Jaja i Kolo Ture. Pa ako 1x ostrije startuju na Robena, njemu ne gine duga pauza, kao ni Riberiju. Svi znamo kako su Englezi cvrsti i prgavi u duelima. Toga me najvise strah. A ako se to desi, tesko nama.

The Scarface napisao:Prodat našeg najboljeg igrača koji nas je toliko puta spašavao nakon ovakve izvučene skupine u LP-a.

Sto bi se reklo "so geboren". nele-BHF napisao:Inter posudio Pandeva Napoliju

effe__sa napisao:Meni jeste žao i krivo ovo što se dešava s Robbenom ali i pored svega njegova učinkovitost nevjerovatna, u utakmicama kojim igra jako je učinkovit i ta njegova učinkovitost nam donosi uspjehe...Sve dok je tako ne smije niko ni pomislit na njegovu prodaju...Kad prestane biti učinkovit onda možemo razmišljat o prodaji, a ja mislim taman i kad bi dobili 40 milki za njega da tako učinkovitog igrača ne bi za te pare mogli dovest, pa rijetko ko u evropi ima takvu učinkovitost kao Robben, a igrači poput messija, xavija ili inieste koji su možda jedino učinkovitiji od njega i da dodamo možda rooneya i onako bi koštali mnogo više od tih 40 milki
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost