Skupina A, Liga prvaka

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: Skupina A, Liga prvaka

PostPostao/la nele-BHF » 26 kol 2011, 17:59

CroCHEF napisao:Robben bi trebo biti spreman 10.09. :a045: taman par dana ranije.
Citam da se Napoli gadno zainteresirao za krvnika Pandeva

Prodat Robbena odma sad, dok nije rok isteko :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 26 kol 2011, 18:19

ajd malo razmisli, prije nego velis nekaj....pa nije sam tak prodat Robbena....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la nele-BHF » 26 kol 2011, 18:23

FCB m@niac napisao:ajd malo razmisli, prije nego velis nekaj....pa nije sam tak prodat Robbena....

Jeste, zakaj nije. To nema fine zamjene za 40 mil ? Nisam ja reko da ga đaba tutnemo ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 26 kol 2011, 18:51

Miki napisao:Ono sto me najvise brine je sto nemamo adekvatnu zamjenu za krila. U Sitiju igra par dzinova tipa Kompani, Ricards, Jaja i Kolo Ture. Pa ako 1x ostrije startuju na Robena, njemu ne gine duga pauza, kao ni Riberiju. Svi znamo kako su Englezi cvrsti i prgavi u duelima. Toga me najvise strah. A ako se to desi, tesko nama.

Ma sve ovisi ko će bit sudac. Ako bude neki Španjolac ili Nizozemac, onda je najbolja oklada stavit na crveni. ;)
Ako bude Talijan (osim par njih), onda smo ga najebali. :no:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 26 kol 2011, 18:57

Prodat našeg najboljeg igrača koji nas je toliko puta spašavao nakon ovakve izvučene skupine u LP-a. :roll:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 26 kol 2011, 19:15

The Scarface napisao:Prodat našeg najboljeg igrača koji nas je toliko puta spašavao nakon ovakve izvučene skupine u LP-a. :roll:

Vidi brat' .Taj igrač sad pauzira 70% utakmica :/ Ne osporavam ja to što nas je spašavao, Bože moj, ja mu se na tome divim, ali ovo je već previše. Meni je već prelilo čašu, dok vama vidim nije. Da se za njega ne mogu uzet velike pare, nebi ja ništa rekao, ali kad možeš izvući 40 milki e to je već nešto. Ubjeđen sam da ima barem 10 igrača za te pare koji su korisniji od Robbena ( neću da kažem da su bolji, jer malo koji igrač je bolji od Robbena, al kad ti taj igrač odigra recimo 10 solidnih partija, a Robben 3 odlične, a 7 pauzira, e to je već nešto :( )
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 26 kol 2011, 19:42

Ti ne shvaćaš da bi prodavanje Robbena u ovom trenutku bio pucanj u vlastitu nogu. Možda bih čak i podržao prodaju Nizozemca da znam da će doć Hazard ali u ovom trenutku je to nemoguće.
Moglo bi proć još dosta godina dok u Bayernu ne zaigra igrač Robbenove kvalitete ako ne uspijemo dovest Gotzea.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 26 kol 2011, 22:23

Hehe, nekima puca film nakon svega ovog sto se desava sa Robbenom. Nije ni cudo. Znas da imas kalibar samo taki, ali mu ne da, pa ne da. smile44 Sto bi se reklo "so geboren". :mrgreen: Nikad nece biti imun na povrede i jednom ce ga to doci glave, tako da me ne bi cudilo da rano zavrsi karijeru.
Iako je igrao u top ligama (i dobrim klubovima) nije jos osvojio nikakav evropski trofej (pride repka) i mozda ga ta glad povuce za promjenom sredine (ako to ne uspije sa Bayernom). Dosad nigdje nije izdrzao vise od 3 sezone.
Predvidjam da ce do zime mnogo toga biti jasnije. Slijedi produzetak ugovora ili njegova prodaja naredno ljeto. Bilo bi suludo da ga ostave da odradi ugovor do kraja ili da ga puste za sicu.
Moja zelja je da ostane, kao sto kolega iznad rece, rijetko cemo imati prilike imati ovakvog igraca u svojim redovima.

P.S. Tek sad vidim na kojoj temi pisem :D ali nisam ja kriv, samo sam se nadovezao na postove iznad. :mrgreen:

Grupa nam je jako zanimljiva, nema gnoj putovanja u istocni blok, protivnici po mjeri i sto mi je jako drago...jedan Talijan medju njima. :twisted:
Jupi dobro poznaje Viljareal (ispao prosle godine sa Leverom), koji je izgubio neke igrace. Tim podno Vezuva je jako interesantna ekipa (i oni su ispali od Viljareala) sa dobrim napadom i bucnom publikom.
O M.City-ju je sve receno/poznato. S njima ce se voditi borba za prvo mjesto.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la nele-BHF » 26 kol 2011, 22:39

Inter posudio Pandeva Napoliju ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 26 kol 2011, 22:42

nele-BHF napisao:Inter posudio Pandeva Napoliju ;)

Da, bas vidio..
Nisam vjerovo ali im pise na sluzbenoj :a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 26 kol 2011, 23:00

To je ono sad pojacavanje konkurenata.
Vidjeli su u kakvu su grupu upali i naravno da sad traze najidealnija rjesenja.
Iskreno ne znam koliko ce im Pandev biti od koristi jer imaju dvojicu napadaca, ali ko zna mozda ga planiraju za krilnu poziciju.

Sto se tice nas i ove grupe, ja i dalje stojim pri svom da smo mi apsolutni favoriti i da niti jedan od timova nece imati pravo da se opusti.
Ono sto mi je najsmjesnije jeste da nas toliko podcjenjuju, vjerovatno razmisljajuci o onim sezonama kada smo gubili od Deprtiva pa i prije dvije godine od Bordeauxa, ali nemaju na umu da je ovo jedan sasvim novi Bayern koji ce kako vrijeme bude odmicalo sve bolje i bolje igrati, jednostavno predodredjeni su za takvo nesto.

Edit: samo da se nadovezem na ovu potencijalnu mogucnost ili zelju kako god za prodajom Robbena.
Ja sam za, ali samo u slucaju da se dovede Hulk, jer su upotpunosti isti tip igraca, tako da nista ne bi izgubili na efikasnost a bili bi u dobitku sto se tice broja odigranih utakmica. :smajl007:
Napominjem, samo Hulk dolazi u obzir, svi ostali su ispod koljena. :smile30:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 27 kol 2011, 00:11

Vi stvarno mislite da iti jedan igrač osim Messija ili Ronalda može biti učinkovit ko Robben ?
Kao što sam rekao ja bih ga jedino prodavao kad bih znao da će doć Gotze ili Hazaard a čak ni oni još nisu na Arjenovom nivou. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 27 kol 2011, 00:46

Meni jeste žao i krivo ovo što se dešava s Robbenom ali i pored svega njegova učinkovitost nevjerovatna, u utakmicama kojim igra jako je učinkovit i ta njegova učinkovitost nam donosi uspjehe...Sve dok je tako ne smije niko ni pomislit na njegovu prodaju...Kad prestane biti učinkovit onda možemo razmišljat o prodaji, a ja mislim taman i kad bi dobili 40 milki za njega da tako učinkovitog igrača ne bi za te pare mogli dovest, pa rijetko ko u evropi ima takvu učinkovitost kao Robben, a igrači poput messija, xavija ili inieste koji su možda jedino učinkovitiji od njega i da dodamo možda rooneya i onako bi koštali mnogo više od tih 40 milki ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 27 kol 2011, 01:16

effe__sa napisao:Meni jeste žao i krivo ovo što se dešava s Robbenom ali i pored svega njegova učinkovitost nevjerovatna, u utakmicama kojim igra jako je učinkovit i ta njegova učinkovitost nam donosi uspjehe...Sve dok je tako ne smije niko ni pomislit na njegovu prodaju...Kad prestane biti učinkovit onda možemo razmišljat o prodaji, a ja mislim taman i kad bi dobili 40 milki za njega da tako učinkovitog igrača ne bi za te pare mogli dovest, pa rijetko ko u evropi ima takvu učinkovitost kao Robben, a igrači poput messija, xavija ili inieste koji su možda jedino učinkovitiji od njega i da dodamo možda rooneya i onako bi koštali mnogo više od tih 40 milki ;)

Ama problem je što je on UČINKOVIT 3 UTAKMICE OD 10. E to je problem. Ostalo ništa ne osporavam.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 27 kol 2011, 11:09

...pitajte Ulija kaj misli o tome.....da mu neko sad veli za prodaju Robbena, vjerojatno bi šamar dobio... :mig:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012