(11/02/2012)FC Bayern München-FC Kaiserslautern

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (11/02/2012)FC Bayern München-FC Kaiserslautern

PostPostao/la anton 1983 » 09 vel 2012, 16:02

nele-BHF napisao:Kakav ba izraz ? Pa ti kažeš da je HSV 7 - 8 puta bolji od Stuttgarta a oba tima imaju, pazi sad, IDENTIČAN broj bodova u BL

U OVOM TRENUTKU, ZNAČI PO ONOM KAJ SU SAD PRIKAZALI! s TIM DA TI MENI MORAŠ NEGDJE POKAZATI DI SAM JA NAPISAO DA HSV nije drugorazredna ekipa? I normalno da ću ti napisati 7-8 puta bolja, kad pišeš na način trebam KRTIZIRATI JER MRZIM BAYERN! Nemoj živjet tako nele, tako žive cigani. :x

nele-BHF napisao:Kakva je to ofanzivna igra bila Stuttgarta ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A disam ja napiso da je Stuttgart igrao ofanzivno? Ja sam jedino napisao da je igro loše. nemoj da te počnem vrijeđat, mogo bi ;)

nele-BHF napisao:Razlika u igrama HSV-a i Stugartta protiv nas jeste vidljiva, ali da kažeš nešto što si maloprije je smiješno. Ofanzivnu igru protiv nas ćeš da vidiš negdje u 1/4 finalu LP.

Sad odi negdje di ti je neki zid najbliži i udri štio jače može sa glavom u njega, možda te to odciganizira i odčetnicizira!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 09 vel 2012, 16:24

nele-BHF napisao:
Kakav ba izraz ? Pa ti kažeš da je HSV 7 - 8 puta bolji od Stuttgarta a oba tima imaju, pazi sad, IDENTIČAN broj bodova u BL !

Kakva je to ofanzivna igra bila Stuttgarta ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Razlika u igrama HSV-a i Stugartta protiv nas jeste vidljiva, ali da kažeš nešto što si maloprije je smiješno. Ofanzivnu igru protiv nas ćeš da vidiš negdje u 1/4 finalu LP.

Hsv prije Finka i Hsv sa Finkom nije jedan te isti, oni do utakmice s Dortmundom u prvenstvu pod Finkom nisu izgubili ni jednu utakmicu, jeste da su imali dosta remija. A onako visok poraz od Dortmunda je njihovo proklizavanje. Ali ovaj Hsv je sve više stabilna ekipa, nego ima tu sad neiskusni igrača pa su skloni oscilacijama.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 09 vel 2012, 16:32

anton 1983 napisao:HSV za razliku od STUTTGARTA nije sa nama htio igrati nogomet nit nam nije ostavio prostora da napravimo bilo šta.

Ako nisu igrali bunker što si rekao, i da su igrali sa nama nogomet, očito da su igrali da pobjede i koliko toliko ofanzivno. ;)

Ja sam tebi rekao da HSV kao ekipa ništa nije bolja od Stuttgarta u ovom trenutku a ti meni pričaš kako su oni odigrali tekme protiv nas.

Ono što si ti trebao da skontaš iz mog posta, a ne da skontaš da ja mrzim Bayern, je to da u ovom trenutku igramo puno bolje sa Robbenom na klupi, tj, sa Kroosom na AMC i Muller na krilu, igrali naši protivnici bunker ili nogomet sa nama !

Mene nećeš vrijeđat, nego možeš svoje kući, odnosno doma ;)

anton 1983 napisao:Sad odi negdje di ti je neki zid najbliži i udri štio jače može sa glavom u njega, možda te to odciganizira i odčetnicizira!

Šta si ovim htio reći ? Jedva da i razumijem taj tvoj jezik...

Pričaš o nekim bunkerima i nogometu sa nama i nekim prostorima za naše igre... To ti ne pije puno vode kada igraš sa HSV-om i Stuttgartom. Ja ti hoću samo reći kada ćeš moći vidjeti nadigravanje sa našom ekipom a ne da ti Stuttgart bude neki plafon :roll:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 09 vel 2012, 18:36

Želim se ispričati neletu jer sam pisal u afektu, pa sam pretjero. Eto nele sorry, drugi put kad bum žiPčan bum promislil malo bolje...

Kasnije dobiš i odgovor.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 09 vel 2012, 18:42

anton 1983 napisao:Želim se ispričati neletu jer sam pisal u afektu, pa sam pretjero. Eto nele sorry, drugi put kad bum žiPčan bum promislil malo bolje...

Kasnije dobiš i odgovor.

Za šta mi se ispričavaš brat' ? :)

Odgovor samo daj ;) Moguće da se nismo razumili. :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 09 vel 2012, 19:07

Protiv švaba je dobila ekipa a protiv hsv nije bila ekipa već pojedinačni šrot....muller iako nije u formi na krilu puno radi i bolji nego ovakav nikakav robben koj se zabi u sredinu zgubi loptu il pukne pored gola..kaj se tiće kvalitete ta 2 kluba trenutno je podjednaka...a pobjeda nad njima ovisi isključivo o nama nikako o njima ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 09 vel 2012, 19:08

Protiv kaisera 3:0 za nas....umjesto gujde treba igrat alaba...robben na klupi a uvest ga u 2 pol. ostalo ista ekipa....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 09 vel 2012, 19:16

doro napisao:Protiv kaisera 3:0 za nas....umjesto gujde treba igrat alaba...robben na klupi a uvest ga u 2 pol. ostalo ista ekipa....

Upravo care ;) To je ono što nama treba i nije nas briga da li će igrati bunker ili nogomet :bravo: Kakve igrače imamo u ekipi sramota je reći "bezidejni smo". To nam se ne smije dešavati.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 09 vel 2012, 19:53

nele-BHF napisao:Upravo care ;) To je ono što nama treba i nije nas briga da li će igrati bunker ili nogomet :bravo: Kakve igrače imamo u ekipi sramota je reći "bezidejni smo". To nam se ne smije dešavati.

Pa mi ne bi trebali biti bezidejni sa ovakvim igračima u ofanzivi, to je jasno. Samo ja često imam osjećaj da mi ovde često, il bar većina, smo u uvjerenju da bi naša ekipa trebala svakog protivnika sravnit sa zemljom. Bundesliga je jako izjednačena, mnogo je nezgodni protivnika i ne trebamo se zavaravat s time da bi mi trebali svaku partiju dobit s 4-0, 5-0....Mi izgleda smatramo da su samo teške utakmice protiv Dortmunda i Schalkea....Ali ne smiju biti neki u zabludi...
Samo i ekipa mora uvijek biti maksimalno angažovana i onda logično da tada možemo svakog protivnika dobit.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 10 vel 2012, 09:43

nele-BHF napisao:Ako nisu igrali bunker što si rekao, i da su igrali sa nama nogomet, očito da su igrali da pobjede i koliko toliko ofanzivno. ;)

Prvo i osnovno to ti nikad nije očito. Očito je jedino da psotoje dva različita načina igranja. Ako ti igraš bunker to ne znači da ti ne igraš na pobjedu nego do nje želiš doći na drugačiji način. Neki klubovi igraju bunker namjerno, dok neki zato kaj su primorani. Također još jedna očita stvar je da je Bayern " najlakše" dobiti uz bunker i kontre. Ko to zna napravitiočito je da protiv nas ima najviše šanse. Očito je isto tako da je Labbadia kreten od trenera koji niti ne zna postaviti defanzivnu igru protiv nas a Bogami niti neku kombinatornu i ofenzivnu i agresivnu igru, dok Fink zna kaj treba raditi.

I očito je da ja nisam usporedio HSV i Stuttgart nego si ti to napravio, na način da si meni išo kontrirati na način kako tebi paše, kao da sam ja nešto rekao.

Ovo ti je moj komentar koji ti pobija sve:

anton 1983 napisao: Svaka momčad koja ne želi sa nama igrati bunker najebat će. To se jučer dogodilo Stuttgartu,

Znači Stuttgart sa nama nije htio ili zano igrati bunker i najebo je! U tom cijelom svom komentaru ja HSV nepsominjem, a ako bi sad morao povući paralelu, onda ti to ide ovako. Unatoč tome što je i HSV drugorazredna BUNDESLIGAŠKA ekipa, oni su sa nam HTJELI IGRATI BUNKER PA ZATO NISU NAJEBALI.

Jel ti je sada jasTnije?

Kasniji komentari su plod nerazumjevanja tvoje reakcije, pa sam pisao u afektu...

anton 1983 napisao:Ja sam tebi rekao da HSV kao ekipa ništa nije bolja od Stuttgarta u ovom trenutku a ti meni pričaš kako su oni odigrali tekme protiv nas.

Jpoš jenput to je jako bitno jer Stuttgart nama sa svojim stilom igre odgovara dok HSV ne. HSV se za razliku od Stuttgarta zna zatvoriti i to je ono što nas mući iako je kvaliteta tih ekipa tu negdje. Znači protiv jakog i dobrogbunkera mi teže igramo nego eipama koji su željni da izađu iz svog 16-terca. Recimo da je BvB igrao kao Stuttgart protiv nas ( to vrijedi i za Gladbach), rezultati u tim utakmica sigurno nebi bili onakvi kakvi su bili...

anton 1983 napisao:Ono što si ti trebao da skontaš iz mog posta, a ne da skontaš da ja mrzim Bayern, je to da u ovom trenutku igramo puno bolje sa Robbenom na klupi, tj, sa Kroosom na AMC i Muller na krilu, igrali naši protivnici bunker ili nogomet sa nama !

Zna kaj je najgore, ti da hoćeš to ne možeš dokazati 8-) Jedino kaj ti moreš reć je da smo mi sada odigrali super tekmu i prema tekmi iz koje nebi smio izvući neki posebno važeći zaključak ti to radiš. Znam i ja da bi Kroos trebao igrati na desetci. Ako si čitao moje zadnje postove u vezi naših prvih 11 onda si mogao uočiti da ja govorim i to prije tekme sa Stuttgartom da samo dvojica od slijedeće četvorke: Olić, Muller, Kroos, Robben, smiju biti u prvih 11.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 10 vel 2012, 14:14

Sport1.de špekuliše da bi Robben opet mogao ostati na klupi i da Jupp neće mijenjati sistem, te da će Kroosa ostavit na desetci, a na šesticu stavit Alabu. To je ono što i ja želim, ali vidjet ćemo.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 10 vel 2012, 14:53

Ja bi sam Robbena stavio na mjesto Mullera i Mullera na klupu. To je sve. Kaj se tiće Alabe, slažem se - umjesto Schweinia. Stavio bi Robbena u prvih 11 sam da medijima opalim šamarčinu, zbog sranja koja pišu. Čovječe, lik je rekao da iza sebe ima najbolniju ozlijedu u svojoj karijeri, a fala Bogu ako se neko more sa ozlijedama pohvaliti to je on. I sada po prvi puta otkada je u Bayernu on nakon ozlijede odmah nije počeo da razara i svi ga mam teraju iz Bayerna. Nikada Bayern nije imao ovako jebenog igrača kojemu je toliko dužan a tako malo cijenjen i to mi se gadi.

Ja sam vam već prije rekao i rekel bum opet!

Zvat ćemo njegovo ime u najgorim trenucima i on će se odazvati!!!

Slika
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lahm » 10 vel 2012, 15:24

effe__sa napisao:Sport1.de špekuliše da bi Robben opet mogao ostati na klupi i da Jupp neće mijenjati sistem, te da će Kroosa ostavit na desetci, a na šesticu stavit Alabu. To je ono što i ja želim, ali vidjet ćemo.... ;)

Sigurno je da će Alaba na poziciji 6-ice ;)
Der erst 19 Jahre alte David Alaba wird auch im Bundesliga-Heimspiel der Bayern gegen den 1. FC Kaiserslautern den verletzten Fußball-Nationalspieler Bastian Schweinsteiger ersetzen. „Ich traue David viel zu. Auf den zwei Defensivpositionen brauche ich nichts zu ändern“, sagte Trainer Jupp Heynckes am Freitag. Alaba, der beim 2:0-Pokalsieg der Bayern am Mittwoch beim VfB Stuttgart für den am Fuß verletzten Schweinsteiger eingewechselt worden war, wird damit am Samstag wieder neben dem Brasilianer Luiz Gustavo im defensiven Mittelfeldspiel spielen.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 10 vel 2012, 16:23

anton 1983 napisao:Ja bi sam Robbena stavio na mjesto Mullera i Mullera na klupu. To je sve. Kaj se tiće Alabe, slažem se - umjesto Schweinia. Stavio bi Robbena u prvih 11 sam da medijima opalim šamarčinu, zbog sranja koja pišu. Čovječe, lik je rekao da iza sebe ima najbolniju ozlijedu u svojoj karijeri, a fala Bogu ako se neko more sa ozlijedama pohvaliti to je on. I sada po prvi puta otkada je u Bayernu on nakon ozlijede odmah nije počeo da razara i svi ga mam teraju iz Bayerna. Nikada Bayern nije imao ovako jebenog igrača kojemu je toliko dužan a tako malo cijenjen i to mi se gadi.

Ja sam vam već prije rekao i rekel bum opet!

Zvat ćemo njegovo ime u najgorim trenucima i on će se odazvati!!!

Slika

Sad ga i te pretjeruješ....ima on ogromnu lovu kolko igra primadona i sad je bio forsiran znači dobil je hrpu šansi i nije iskoristil....ni muller nije u formi al je trenutno mnogo korisniji... svaki normalan čovjek bi sad prije mulca del na krilo nego robbena...btw njega nitko nije otpisao neka čovjek dođe u formu i prilagodi se momčadi i bude igral zato je i dobil ugovor novi....inače mene boli kurac za njegov ego pišljivi..najvažniji mi je Bayern i ako s njim lošije funkcionira jednostavno trenutno klupa...i nitko ga nikam ne tera iz kluba to su budalaštine ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 vel 2012, 17:24

doro napisao:
Sad ga i te pretjeruješ....ima on ogromnu lovu kolko igra primadona i sad je bio forsiran znači dobil je hrpu šansi i nije iskoristil....ni muller nije u formi al je trenutno mnogo korisniji... svaki normalan čovjek bi sad prije mulca del na krilo nego robbena...btw njega nitko nije otpisao neka čovjek dođe u formu i prilagodi se momčadi i bude igral zato je i dobil ugovor novi....inače mene boli kurac za njegov ego pišljivi..najvažniji mi je Bayern i ako s njim lošije funkcionira jednostavno trenutno klupa...i nitko ga nikam ne tera iz kluba to su budalaštine ;)

U ćemu ja to točno pretjerujem? Koliko puta se ove sezone pisalo "dal je Bayern bolji bez Robbena"?

Sve u svemu Robben ima točno onakvu plaću kakvu bi trebao imati. Skoro pola manju od Ribery, a opet dovoljno veliku. Njemu bi plaća bila PREMALA da čovjek nije toliko podložan ozlijedama, no s obzirom na to koliko je on Bayernu dao, njemu se sigurno plaća nesmije nabijati na nos.

Mulac je zasada odigrao katasrtofalnu sezonu. Onaj podatak da nije zabio gola preko iljadu minuta govori o tome kako je on za Bayern ove sezone bio koristan i koliko je on cijenjen od strane Bayerna. Drugim rječima, Muller smije biti 70% gori od Robbena i njemu se još uvijek neće srat niti upola koliko se sere po Robbenu. Isto tako kad smo kod ljudi koji su zarađivali pare, bili forsirani, a jako malo davali klubu nebumo morali tako dugo tražiti. To je naš Ribery ;) I opet po njemu se niti približno nije sralo kak se danas sere po Robbenu, a košto nas je više para i napravio sa svojim aferama više sranja za Bayern.

Robben se na klupi ziher neće vratiti u formu i ja sam za to da se njega forsira ili bolje rečeno da mu se da više kredita prije nego ga se "odbaci". Ako Robben nije 100% spreman, ok ja sam za to da ga se dene na klupu i da ga se svaku tekmu sa nje uvede, ali ne u 80+ minuti već između 60-75. Ono što ja tražim od našeg trenera (koji mi se sve više gadi), je to da napravi da napokon Ribery i Robben u BAYERNU FUNKCIONIRAJU I DA NAPOKON DOBIJEM PRILIKU DA GLEDAM ROBBERYA!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012