nele-BHF napisao:Ako nisu igrali bunker što si rekao, i da su igrali sa nama nogomet, očito da su igrali da pobjede i koliko toliko ofanzivno.
Prvo i osnovno to ti nikad nije očito. Očito je jedino da psotoje dva različita načina igranja. Ako ti igraš bunker to ne znači da ti ne igraš na pobjedu nego do nje želiš doći na drugačiji način. Neki klubovi igraju bunker namjerno, dok neki zato kaj su primorani. Također još jedna očita stvar je da je Bayern " najlakše" dobiti uz bunker i kontre. Ko to zna napravitiočito je da protiv nas ima najviše šanse. Očito je isto tako da je Labbadia kreten od trenera koji niti ne zna postaviti defanzivnu igru protiv nas a Bogami niti neku kombinatornu i ofenzivnu i agresivnu igru, dok Fink zna kaj treba raditi.
I očito je da ja nisam usporedio HSV i Stuttgart nego si ti to napravio, na način da si meni išo kontrirati na način kako tebi paše, kao da sam ja nešto rekao.
Ovo ti je moj komentar koji ti pobija sve:
anton 1983 napisao: Svaka momčad koja ne želi sa nama igrati bunker najebat će. To se jučer dogodilo Stuttgartu,
Znači Stuttgart sa nama nije htio ili zano igrati bunker i najebo je! U tom cijelom svom komentaru ja HSV nepsominjem, a ako bi sad morao povući paralelu, onda ti to ide ovako. Unatoč tome što je i HSV drugorazredna BUNDESLIGAŠKA ekipa, oni su sa nam HTJELI IGRATI BUNKER PA ZATO NISU NAJEBALI.
Jel ti je sada jasTnije?
Kasniji komentari su plod nerazumjevanja tvoje reakcije, pa sam pisao u afektu...
anton 1983 napisao:Ja sam tebi rekao da HSV kao ekipa ništa nije bolja od Stuttgarta u ovom trenutku a ti meni pričaš kako su oni odigrali tekme protiv nas.
Jpoš jenput to je jako bitno jer Stuttgart nama sa svojim stilom igre odgovara dok HSV ne. HSV se za razliku od Stuttgarta zna zatvoriti i to je ono što nas mući iako je kvaliteta tih ekipa tu negdje. Znači protiv jakog i dobrogbunkera mi teže igramo nego eipama koji su željni da izađu iz svog 16-terca. Recimo da je BvB igrao kao Stuttgart protiv nas ( to vrijedi i za Gladbach), rezultati u tim utakmica sigurno nebi bili onakvi kakvi su bili...
anton 1983 napisao:Ono što si ti trebao da skontaš iz mog posta, a ne da skontaš da ja mrzim Bayern, je to da u ovom trenutku igramo puno bolje sa Robbenom na klupi, tj, sa Kroosom na AMC i Muller na krilu, igrali naši protivnici bunker ili nogomet sa nama !
Zna kaj je najgore, ti da hoćeš to ne možeš dokazati

Jedino kaj ti moreš reć je da smo mi sada odigrali super tekmu i prema tekmi iz koje nebi smio izvući neki posebno važeći zaključak ti to radiš. Znam i ja da bi Kroos trebao igrati na desetci. Ako si čitao moje zadnje postove u vezi naših prvih 11 onda si mogao uočiti da ja govorim i to prije tekme sa Stuttgartom da samo dvojica od slijedeće četvorke: Olić, Muller, Kroos, Robben, smiju biti u prvih 11.