(17/04/2012) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (17/04/2012) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

PostPostao/la Haris » 17 tra 2012, 23:16

Neopisiva sreća. :)
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 17 tra 2012, 23:18

The Scarface napisao:Pa u pičku mile materine, jebeni Ronaldo je plaćen jebena 94 milijuna eura. Danas nije ništa odigrao osim što je fulao zicera kad je bio sam ispred Neuera.

Ti sad sereš po igraču, koji je ove sezone u LP-a zabio 12 golova u 10 nastupa. Nakon najveće pobjede naše momčadi u zadnjih par godina neću srati po strijelcu gola koji je osim toga bio jedina jebena prijetnja u drugom poluvremenu.

Koga briga za ostale, ja govorim za Bayern. Zabio jeste 12 i noćas je jedan, kul. Golovi se pamte, slažem se i tu. Hajmo malo razmisliti o nečemu. On nam je "prvi" napadač i jedini kojeg na neki način zaoblizae povrede itd. Ehh, taj isti 45 utakmica u svima takmičenjima i 39 gola. A sada ono najzanimlivije, nije zabio u 23 utakmice. ;)

Nadam se da se sada razumijemo na što mislim. Okej, promašio je noćas, morao je zabiti, ali eto postigao je jedan tako da može proći. Ipak, gledajući na čitavo sezonu morao je zabiti još više golova
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Hantraga » 17 tra 2012, 23:22

In memory of Neutral napisao:Fudbal je igra u kojem se pamte titule i one se pišu.

Isto tako pisu se pogoci i oni se pisu. ;)
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la Titan » 17 tra 2012, 23:23

Hantraga napisao:
In memory of Neutral napisao:Fudbal je igra u kojem se pamte titule i one se pišu.

Isto tako pisu se pogoci i oni se pisu. ;)

Da i ono najvažnije na kojim mečevima ! :)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 17 tra 2012, 23:25

In memory of Neutral napisao:
The Scarface napisao:Pa u pičku mile materine, jebeni Ronaldo je plaćen jebena 94 milijuna eura. Danas nije ništa odigrao osim što je fulao zicera kad je bio sam ispred Neuera.

Ti sad sereš po igraču, koji je ove sezone u LP-a zabio 12 golova u 10 nastupa. Nakon najveće pobjede naše momčadi u zadnjih par godina neću srati po strijelcu gola koji je osim toga bio jedina jebena prijetnja u drugom poluvremenu.

Koga briga za ostale, ja govorim za Bayern. Zabio jeste 12 i noćas je jedan, kul. Golovi se pamte, slažem se i tu. Hajmo malo razmisliti o nečemu. On nam je "prvi" napadač i jedini kojeg na neki način zaoblizae povrede itd. Ehh, taj isti 45 utakmica u svima takmičenjima i 39 gola. A sada ono najzanimlivije, nije zabio u 23 utakmice. ;)

Nadam se da se sada razumijemo na što mislim. Okej, promašio je noćas, morao je zabiti, ali eto postigao je jedan tako da može proći. Ipak, gledajući na čitavo sezonu morao je zabiti još više golova

Ne možeš u jednoj situaciji iznosit argument novaca da bi ga u drugom totalno ignorirao opravdavajući se da gledaš samo Bayern.

Reci ti meni kad je zadnji put neki Bayernov napadač ovoliko zabijao ?

Čovjek je postigao jebeni pobjedonosni gol.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 tra 2012, 23:27

Niti jednu priliku koju je danas Gomez imo nije morao zabiti ;) Jedina prilika koja se n atekmi MORALA zabiti je bilaona od Ronalda...Čudim se da se trudim ovo objašnjavati...Prije tekme Riberyi i Gomez nisu bili igrači za velike tekme, danas Gomez zabije gol i opet se nejga preispituje...Ljudi u biti ne kuže da ono što recimo Ribery radi (driblja dodaj), Gomez to radi sa svojim pozicioniranjem i na taj način sebi sam stvara priliku i po tome je nandjebiv, al to ne znači da će sve zabiti niti da sve mora zabiti. Nit Ribery ne predriblja igrača svaki puta...I još se sam pitam zašto se Muller raspo ispred gola kada ga je Gome zabio, zašto Muller nije bio na tom mjestu, a nije se nalazio na ništa lošijoj poziciji?

Danas neslaviti gomeza je idiotizam!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 17 tra 2012, 23:35

Samo se bezze naljutim kad vidim ovakve komentare poslije ove nadajmo se povijesne pobjede.

Laku noć.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 17 tra 2012, 23:38

Jel ko primjetio najretardiraniji žuti karton ikad? Svira faul od Di Marie i ovaj uzme i napuca loptu u aut i onda viče kako nije čuo sudiju (a napucao je loptu čisto onako iz zabave) :hehe: :lol:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 17 tra 2012, 23:48

Haris napisao:Jel ko primjetio najretardiraniji žuti karton ikad? Svira faul od Di Marie i ovaj uzme i napuca loptu u aut i onda viče kako nije čuo sudiju (a napucao je loptu čisto onako iz zabave) :hehe: :lol:

Cigani su super prošli jer trebali su popit 3 crvena kartona...a najveći cigan ostaje cigan...sad je dobio i titulu kralj svih cigana murinjo..ružno pseto portugalsko bahato :sick:

idemo dalje i to je ono najvažnije ;)

Noćko :prvi:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 17 tra 2012, 23:59

Haris napisao:Jel ko primjetio najretardiraniji žuti karton ikad? Svira faul od Di Marie i ovaj uzme i napuca loptu u aut i onda viče kako nije čuo sudiju (a napucao je loptu čisto onako iz zabave) :hehe: :lol:

da... koji lom
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la normala » 18 tra 2012, 00:01

EL TORERO :legendo: RIBERY :legendo: ALABA :legendo: LAHM :legendo: BADSTUBER :legendo: NEUER :legendo: BOATENG :legendo: LUIZ GUSTAVO :legendo: ROBBEN :legendo: SCHWEINSTEIGER :legendo: KROOS :legendo: MÜLLER :legendo: JUPP HEYNCKES :legendo:

Velika pobjeda! Hvala cijeloj ekipi. Uživajte. :zivio:
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Titan » 18 tra 2012, 00:03

The Scarface napisao:
In memory of Neutral napisao:

Ne možeš u jednoj situaciji iznosit argument novaca da bi ga u drugom totalno ignorirao opravdavajući se da gledaš samo Bayern.

Reci ti meni kad je zadnji put neki Bayernov napadač ovoliko zabijao ?

Čovjek je postigao jebeni pobjedonosni gol.

Mogao je i ranije.

Imaš od mene pozdrave na drugoj temi gdje sam spomenuo Gomeza.

Kad već pitaš, da je drugi napadač napisao bih ja tebi gdje je onaj Gomez što je promašivao po 30x zicera u sezoni. Da je Makaay u ovom bayernu postizao bi po 50 golova u sezoni bez problema.

Pa slavimo historijsku pobjedu od velikih 2:1 :roll: . Koja je ovo u Munchenu pobjeda 8 ili 9 i onaj jedan remi kada je Carlos dao gol sa 30 metara Kahnu a prije toga Roy zabio glavom. Šakom sam u zid tada pukao. :D

Edit:

Baš gledam danas Ozila i vidim samo 1 gol ove sezona za njega i evo zabi ga on baš bayernu, ironije :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 18 tra 2012, 00:21

Jednim postom sam na brzaka ovde proslavio pobjedu, a sad da se malo bolje osvrnem.

Vjerovao sam da možemo do podviga i znao sam da u kompletu nismo lošija ekipa od Reala, ali eto možda bi rekao da su oni individualno blago bolji. Međutim, sve je to relativno, pogotovo što naši igrači imaju bolji mentalitet za ove velike utakmice, oni svi žele u finale u Munchenu, to im je želja, to žele ostvarit.

Večeras je Ribery odradio veliki posao, kada je bio u posjedu lopte stalno je bio okružen dvojicom , trojicom, lijepili su se za njega a on je uspijevao proći, izigrat ih. Naravno da je često bio pod tolikim pritiskom da i nije mogao mnogo napravit. Ali opet je napravio puno, prvo pogodak, a mora se reći i da je najsigurniji bio kada je bila lopta u njegovom posjedu, od svih naših igrača.

Gomez je odradio isto lavovski posao i sjajno se borio protiv tih orangutana u obliku Ramosa i Pepea, Gomez je dolazio do prilika, trčao je jako puno, pa čak pomagao u defanzivi, pokazao se kao lav, mnogo fizičkog kontakta, mnogo borbe, sva robusnost je kod njega došla do izražaja i onda to sjajno uguravanje lopte u gol. Zaslužuje veliki respekt.
@Neutral: Neopravdano ga kritikuješ, nisu više samo bitni njegovi golovi (a Boga mi oni su zlata vrijedni :) ) samo pogledaj koliko čovjek trči, koliko borbe, odvažnosti.....Ona šansa kad je fulio prije, jednostavno je bila lopta koju je u brzini bilo jako teško zakačit.

Moram svakako pohvalit opet tog sjajnog Holgera Badstubera, dobar u zraku, dobar na zemlji, sjajna, pravovremena uklizavanja, velika borba, trud, sve za 10.

Boateng solidan a može i bolje....Lahm pasivan kod primljenog gola, na momente nesiguran, ali sjajan dribling, sjajna asistencija za drugi gol, dobra partija, ali on može još bolje, može to biti i sjajno.....

Robben s po nekim šutem i prolazom, ali s jako puno borbe i on je pokazao oštrinu, bitno je to bilo da se pokaže ko je gazda na terenu. Od Robbena iz brzih kontri očekujemo golove u revanšu.....

Alaba sjajan, kako naprijed, tako i nazad...

Neuer svjetska klasa i sad skoro definitivno možemo reći da je čovjek najbolji golman svijeta....

Gustavo s dosta dobrih uklizavanja, oduzimanja lopte, ali spori potezi i neodlučnost nekad prema naprijed. Zbog žutog kartona očigledno igrao sa zadrškom......

Muller agilan, ali fali mu ono nešto, neki proboj u igri, i dalje je u nekom Lochu.

Kroos donekle dirigovao igru, i s dobrim i lošim stranama, nekad napravi prodor, uputi i dobre pasove, a nekad najuobičajni pas ne može da odigra.....

Sve u svemu lavovska borba i potvrda da spadamo u vrh evropskog fudbala, ovo mislim pa kakav god rezultat u uzvratu bio....A dobre su nam šanse za finala, smao treba opet ponovit borbu i trku, hrabrost, odvažnost i ne smije biti dezorijentisanja i neorganizovanosti kao kod primljenog gola.....Sjajna noć, prezadovoljan sam :smajl007:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 18 tra 2012, 00:32

I sad se opet zapitaš kako, o kako je moguće dobiti Reala a izgubiti of 7:1, Mainza, Gladbacha :|
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 18 tra 2012, 01:09

Jebe mi se za Gladbach i njemačke klubove ove večeri kako je Bayern igrao s njima. Hoću da slavimo europsku pobjedu večeras, a idućih dana da raspravljamo o svemu ostalome, od uzvrata do pojačanja i trenutnih igrača. :cool:

Da netko zna reći hoćemo li biti prvaci Europe ove sezone(i da to stvarno postanemo), stjerao bi i Dortmunda i njegove 2 titule prvaka(pa i kup da osvoje ove sezone) u 100 pički materina što bi bilo goli kurac spram naslova prvaka Europe REKORDmeistera i prve njemačke euro titule nakon onoga gdje smo mi upravo stali 2001. 8-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WwjwKhY1Adg[/youtube]

Servus bis zum heute. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012