The Scarface napisao:Pa u pičku mile materine, jebeni Ronaldo je plaćen jebena 94 milijuna eura. Danas nije ništa odigrao osim što je fulao zicera kad je bio sam ispred Neuera.
Ti sad sereš po igraču, koji je ove sezone u LP-a zabio 12 golova u 10 nastupa. Nakon najveće pobjede naše momčadi u zadnjih par godina neću srati po strijelcu gola koji je osim toga bio jedina jebena prijetnja u drugom poluvremenu.

In memory of Neutral napisao:Fudbal je igra u kojem se pamte titule i one se pišu.
Hantraga napisao:In memory of Neutral napisao:Fudbal je igra u kojem se pamte titule i one se pišu.
Isto tako pisu se pogoci i oni se pisu.

In memory of Neutral napisao:The Scarface napisao:Pa u pičku mile materine, jebeni Ronaldo je plaćen jebena 94 milijuna eura. Danas nije ništa odigrao osim što je fulao zicera kad je bio sam ispred Neuera.
Ti sad sereš po igraču, koji je ove sezone u LP-a zabio 12 golova u 10 nastupa. Nakon najveće pobjede naše momčadi u zadnjih par godina neću srati po strijelcu gola koji je osim toga bio jedina jebena prijetnja u drugom poluvremenu.
Koga briga za ostale, ja govorim za Bayern. Zabio jeste 12 i noćas je jedan, kul. Golovi se pamte, slažem se i tu. Hajmo malo razmisliti o nečemu. On nam je "prvi" napadač i jedini kojeg na neki način zaoblizae povrede itd. Ehh, taj isti 45 utakmica u svima takmičenjima i 39 gola. A sada ono najzanimlivije, nije zabio u 23 utakmice.![]()
Nadam se da se sada razumijemo na što mislim. Okej, promašio je noćas, morao je zabiti, ali eto postigao je jedan tako da može proći. Ipak, gledajući na čitavo sezonu morao je zabiti još više golova

Haris napisao:Jel ko primjetio najretardiraniji žuti karton ikad? Svira faul od Di Marie i ovaj uzme i napuca loptu u aut i onda viče kako nije čuo sudiju (a napucao je loptu čisto onako iz zabave)![]()

Haris napisao:Jel ko primjetio najretardiraniji žuti karton ikad? Svira faul od Di Marie i ovaj uzme i napuca loptu u aut i onda viče kako nije čuo sudiju (a napucao je loptu čisto onako iz zabave)![]()

RIBERY
ALABA
LAHM
BADSTUBER
NEUER
BOATENG
LUIZ GUSTAVO
ROBBEN
SCHWEINSTEIGER
KROOS
MÜLLER
JUPP HEYNCKES

The Scarface napisao:In memory of Neutral napisao:The Scarface napisao:Pa u pičku mile materine, jebeni Ronaldo je plaćen jebena 94 milijuna eura. Danas nije ništa odigrao osim što je fulao zicera kad je bio sam ispred Neuera.
Koga briga za ostale, ja govorim za Bayern. Zabio jeste 12 i noćas je jedan, kul. Golovi se pamte, slažem se i tu. Hajmo malo razmisliti o nečemu. On nam je "prvi" napadač i jedini kojeg na neki način zaoblizae povrede itd. Ehh, taj isti 45 utakmica u svima takmičenjima i 39 gola. A sada ono najzanimlivije, nije zabio u 23 utakmice.![]()
Nadam se da se sada razumijemo na što mislim. Okej, promašio je noćas, morao je zabiti, ali eto postigao je jedan tako da može proći. Ipak, gledajući na čitavo sezonu morao je zabiti još više golova
Ne možeš u jednoj situaciji iznosit argument novaca da bi ga u drugom totalno ignorirao opravdavajući se da gledaš samo Bayern.
Reci ti meni kad je zadnji put neki Bayernov napadač ovoliko zabijao ?
Čovjek je postigao jebeni pobjedonosni gol.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju