(18/02/2012)SC Freiburg - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (18/02/2012)SC Freiburg - FC Bayern München

PostPostao/la UltrasMentalita » 18 vel 2012, 20:56

CroCHEF napisao:iduci tjedan jos poraz jedan
:hehe: Scheisse, te nadat se da ce Slomka uspjet zaustavit Kloppa

edit.
inace citam da je odluka za penal na Robbenu bila na sucu 50-50 (da ga je sudio bilo bi regularno)
ali je lijepo Uli rekao, sve 50-50 situacije se sude protiv Bayerna

Ljudi o kakvom vi penalu pričate nije nikakav penal bio za Bayern pogotovo ono na Robbenu , ako je ono penal onda bi se svaki kontakt u 16 svirao penal uozbiljite se malo ......Loša igra skroz Gomez kao da je s Marsa bačen , Robbena čitaju kao Dobrišu Cesarića već duže vrijeme .....mi nemamo nikakve timske igre ni ideje da netko nešto pokrene Kroos nešto pokušava ali to je jako jalovo ......Bojim se da će nakon ovoga ako se ne dignemo BVB ponovo biti prvak !!!
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 18 vel 2012, 21:02

Der Schiedsrichter: Peter Gagelmann pfiff recht kleinlich und war nicht immer auf Ballhöhe. Die Gelbe Karte für Ribery wegen Schwalbe war korrekt. Schmids Arm-Einsatz gegen Robben war grenzwertig, Gagelmann entschied sich gegen den Elferpfiff.

ja nekazem nist, samo pisem sta sam procitao ;)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 18 vel 2012, 22:42

Ovako se gubi titula, mislim da je vec sada izgubljena.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 19 vel 2012, 00:40

LuctL napisao:Ma, ljudi, falio nam je onaj jedan kotačić, najbitniji od svih! A, taj kotačić je naš Anton! :lol:

Protiv zadnje ekipe, mi ne možemo složiti 5 uzastopnih dodavanja. Ajmo Antone, što je danas falilo? Reci da je falio Swinja da te mogu stolicom po glavi. :smajl007:

I, gdje mi se effe izgubio, zamirisala mi je piva :smile30:

Nisi valjda već otpisao titulu, pa valjda smo mi Bayern i nema predavanja dok je matematički moguće doć još do titule. :)
A ako nastupi crni scenario onda će gajba biti od mene ;) :)
Samo možda onda osvojimo CL. :)
Ma sad je stvarno teško objasnit šta se s nama dešava....Po ovom danas bi čovjek rekao da nam svi ofanzivni igrači nemoj visok nivo, da niko nije svjetska klasa. A znamo svi dobro da to nije istina. I onda kada sagledamo situaciju, skoro pa nema objašnjenja. Mnogo nam je igrača izvan forme, Robben ne može ništa korisno da napravi, Ribery danas nekako nesretan, trudio se, ali dosta mu toga nije pošlo za rukom, par akcija jeste, ali falilo je tu još ono nešto malo. Muller nikako da vrati svoju formu, a svi smo se nadali nakon kup utakmice da ga je opet krenulo, ipak nije. Još je u toj crnoj rupi. Kroos kao da nije postojao na terenu, nigdje njegovi pasova, kreativnosti. Ma svi su skoro zakazali, Boateng možda i najbolji, nekako se najviše trudio, dosta duela dobio...Mnogo toga ne štima, čak eto nakon utakmice ni Sky-ovi eksperti Freund, Merk, Fjortoft nisu imali objašnjenja i svi se slažu u tome da bi Bayern s ovakvom ekipom jednostavno trebao i morao bolje igrat, ali što ne ide velika je zagonetka. Nekako kad ne ide, onda ekipa rasuto djeluje, nigdje tog pravog timskog duha. Interesantno da naša sadašnja ekipa ne može da se nosi i sa pritiskom, skoro uvijek ako konkurenti ostvare dobre rezultate, a ako igraju prije nas, mi poslije zakažemo. Na psihi ekipe se mora radit, moraju se unijet promjene u igri i nekako se mora vratit samopouzdanje ključnim igračima. Sad ih Heynckes mora natjerat i na više borbenosti, zalaganja i trke, jer moramo biti u stanju sad dobivat utakmice nekako na silu, ako ništa drugo. Toliko malo toga učinimo, napravimo nakon prekida da je i to nevjerovatno. Znači mora se par stvari popravit i nadat se da će se vratit forma ključnim igračima, prije svega Mulleru, pa onda će valjda krenut nabolje. Ključne sedmice su pred nama, kada se cijela sezona lomi.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2012, 11:32

Jao sine!?!?!?!

Jučer cura dolazi kod mene i delam ja lososa sa kozicama u bijelom umaku sa vinom i zelanim rezancima! Sex te jebo kak je to dobro! 8-) Još stepo četvorku na lotu, 40 kn dobio reko idem odigrat opet listić morti navečer ponovo "nekaj" dobijem.

U glavi mi cjelo vrijem dok kuvam, dok jedem dok serem sa starcima i sa njom, effeove riječi. neće danas BvB u herthi dobiti, efekt novog trenera. no nešto u meni govori, danas to nebu tak. Ja imam taj gat filing koji me ama baš nikad, ali NIKAD ne vara. Idem ja škicnut malo rezultat i ono 0:0 negde je 60 minuta - Daj Bože da se varam jer danas Bvb NE SMIJE DOBITI. Čekam ja prokletih pola 6 jer sam si reko da neću ići pogledat više rezultat sve dok utakmica ne bude gotova! I dobro se skonentriram prije nego kaj kliknem na Kickerovu stranicu jer znam da će rezultat kakav god bio imati brutalan utjecaj na mene, navijače, slijedećih tjedan dva, cijelu sezonu, da će ljudi dobivati banove ili bumo se napijali, PRESUDAN JE!

Kliknem!!!!

O mater ti jebem četničku da ti jebem. PA DI 0:1?!?!?! Kaj opet, pa kak to, zašto je Rehagel na TRIBINI JEBENOJ????? Molim te Bože samo da nije onaj platipus od Grosskreutza!!! NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve mi je jasTno i onda još skupim snage da vidim njegovo gol!

Zgadio mi se losos....

Još im se i sjebo najbolji desni bek lige i unatoč tome oni dobe utakmicu! PA KAKO? I onda me pukne JEBENI SISTEM!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sistem već deset godina u Bayernu nisam vidio. Postali smo momčad POJEDINCA i navijači ne kuže da to nije dobro i žele JOŠ POJEDINACA!!!!! Al doći će i ti smradovi na red, bez brige!

Ne mogu vam opisat koliko sam se ja cijeli tjedan pribojavo ove tekme sa Freiburgom. Em BvB igra prije nas, mi nismo pravi, Robben nije u prvih 11 i još nama taj Freiburg ne leži u 3 PM. Sjetite se samo prošle sezone i Riberyevog gola za 0:1 koji nas je na jedvite jade odveo u LP...Ali šta je to ljudi moji? Koji kurac NAGNA sve te trule ekipe da protiv nas odigraju utakmicu života? ŠTA, ŠTA, ŠTA?!?!????????????????????????????????????' I onda se opet upitam, na koji smo mi to kurac dobili onih 10 tekmu u prvom djelu sezone? Il nam se svi naguze il svi odigraju tekmu živoota, pa kaj niko protiv nas ne može odigrati NORMALNO??????

I baš jučer počne TA tekma i gledam ju sa grčem u želucu jer jerdini igrač u kojeg vjerujem da može biti spasitelj počinje utakmicu na klupi i jebeno nemogu vjerovati!!!!! Ne znam zaš ali jučer se ja NISAM USUDIO vjerovati u nešt što mi je ŽELU-DAC govorio da se NEĆE dogoditi. I opet jebeni Freiburg i opet jebeni SUDAC i opet peh i opet nema gnoja i OPET ;MUTAVI HEYNCKESS!!!!!!!!!!! Joj kak mi se počeo gadi taj čoban na klupi!!! Pa taj nije jednu normalnu pravu zamjenu napravio otkad je na klupi Bayerna! Pa jel vi vidite kako on sebi mora mozak potrgati i sjebati ekipu , da bi on dao Robbenu da igra? Pa koji je tebi kurac konju jedan. Pa baci Kroosa više na klupu, hiti van Mullera!!! Vidiš da ti niti jedan ni drugi nisu od ama baš nikakve koristi. nemoj vadit Rafinhu, četvorici igrača promjeniti mjesto u postavi! NEMOJ, NEMOJ KO BOGA TE MOLIM; JER JA MORAM I ŽELIM NAVIJATI ZA SVOJ KLUB I BITI UZ NJEGA KAD MU JE "NAJTEŽE"!!!!

Vi "navijači" koji ste se pooćeli pederisati, stanite uz svoj klub baš u onom trenutku kada mislite da ne može, da neće, kad vidiš da se gine na terenu, kad nam se igrači trude i kad nam NEJDE!!! A ginulose jučer, dečki su fakat dali sve od sebe! Pa kad vidim onu mrcinu od Gomeza da izlazi van i nabrijava OLIĆ; NJEGOVOG najvećeg konkurenta za poziciju ekipi JER ON JE NAJVEĆI EGOISTA NA SVIJETU KOJI STAVLJA MOMČAD ISPRED SEBE; suza mi krene jer znam da ima špijuna, prevaranata, cigana, onog najvećeg ljudskog šljama među navijačima Bayerna. Da budem direktniji, koji se prave da su navijači Bayerna.!

Newsflash za idiote: Da li je liga postala brutalna, SEXUALNA, dal je prestigla SERIU A i postala izvoznik najvećih talenata svijeta? Da li je toliko jaka da je BAYERN DOBIO ONO ŠTO SMO 10 godina ćekali? Pa šta ste vi mislili, da će liga postat 10 puta jača nego prije 5 godina, ali da će Bayern i dalje bez pola frke svaku momčad lige pojesti? Pa dajte mučnite sa mozgom tim jebenim!!! NEmremo razarat jer to više nisu trule momčadi, toga u BUNDESLIGI nema!!! Ima samo onih koji su brutalno izvan forme i koje ginu na onaj dan kada igraju protiv Bayerna!! Mama, djeca, žena , kurva, ljubavnice, ma neka mi sve umre, ali na onaj dan kad bum ja igri protiv Bayerna svi će me zapambtiti - JEBENI IVAN SANTINI!!! Fuj matere ti!

Na današnji dan odlučite, jel STE navijači Bayerna ili NISTE navijači Bayerna, jer došla je zima prošo je rok, četnici prijete skok na skok!! Nema više cile mile, sada ili nikada!!!!

Za sve oni koji me ne razumiju, a ja im neznam posluku porati:

MIA SAN MIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AUF GEHTS BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 19 vel 2012, 12:12

Smiri se, Antone. :D
Znam da je tesko, ali jednostavno je ovo pravo stanje stvari. Imamo pojedince, kakve niko u BL nema, ali nemamo tim, sto je mnogo vaznije. Problem je u pristupu i izjavama nasih igraca, koji su sa tolikom dozom samopouzdanja trtljali po novinama da se jedino Bajern pita za titulu, da je BvB jedini konkurent, ali da nece izdrzati trku, da BM i Schalke tu nemaju sta da traze. Redom su to pricali Lam, Svajni i Riberi. Jednostavno su takve stvari nedopustive za profesionalce. Je li mozda nama neko garantuje da cemo biti prvi, pa oni tako pricaju? Mozda imamo zagarantovano prvo mjesto? Jednostavno, problem je sto oni samo lupetaju po novinama, umjesto da cute i rade. To je jedini recept za uspjeh.

Vidjeli smo juce jednu bolnu istinu. Igraci se trude, a ne mogu ni prici golu najslabije ekipe u ligi, a prvi sut upute tek u 35. min. Ovo su utakmice na kojima se gubi titula. Ranijih godina se desavalo da kiksnemo protiv Salkea, Hamburga i slicno, ali smo zato ove, uslovno receno, male ekipe drali k'o od sale i tako smo osvajali titulu. Ove godine em sto nas deru timovi sa vrha, uz to ne mozemo ni da dobijemo ove sa samog dna. To je razlika i zato mi necemo osvojiti titulu ove godine. Nije stvar u 4 boda zaostatka, vec u pristupu igri. Kao da nasi igraci misle da se Frajburg unaprijed predao, ne kontam??? Kako objasniti cinjenicu da protiv najslabijeg tima ( koji je do jucerasnje tekme primio 47 golova???), mi 1.sut uputimo tek u 35. minutu? Kako to objasniti? Hajnkes ima vrlo cudne poteze, nemamo pravog kreatora, Svajni je povrijedjen. Desna strana bez Robena kao da ne postoji. Valjda je jasno da je Alaba trenutno vrlo daleko od nekog ko moze da zamijeni Robena.

Igracemo LS i dogodine, sto je najvaznije, jer jedno od prva 4 mjesta ne bi trebalo da dolazi u pitanje. Evidentno je da gubimo polako konce u BL, jer sada mi zavisimo od drugih, a ne drugi od nas. Sad me strah ove tekme sa Bazelom, jer je jasno da smo u kurcu totalnom. Sve u svemu - crno nam se pise, propasti necemo. :P
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Francky boy » 19 vel 2012, 12:16

Naše sanse da osvojimo titulu nisu mizerne, ali da bi osvajanje titule bilo iznenađenje to stoji u situaciji u kojoj se nalazimo.Što je najgore idemo konkurentu u goste pa je to dodatno ulje na vatru.Čeka nas još jedno burno ljeto i sijaset transfera jer u ovom trenutku titula nije realna da ne kazem da je nemoguće do nje doći sobzirom na formu dvije Borussije.Sami smo krivi za lose otvaranje drugog dijela.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la cruz » 19 vel 2012, 12:22

to Antone :yeee:

nema tu odlučivanja niakvog, ili smo navijači ili ne, pogotovo ne zbog loše serije.

da se može birati za koga da se navija, svaki bi tjedan mijenjao klub

:navijac: :navijac: :navijac:

Bayern je uvijek imao tih neki kriza ali se obično dese u prvoj polusezoni, u drugoj počnemo gaziti .

sada smo u prvoj polusezoni imali 8 bodova prednosti nad 2. mjestom, a sada imamo 4 boda zaostatka za 1. mjestom, a nalazimo se na trećem - BOŽE SAČUVAJ

ja sam sinoć cijelo vrijeme mislio "pa kako ih nije stid prčili sebi mater, preplaćenu, bezobraznici, isto pičke igraju, koji kurac treniraju svaki dan ako im se igra zasniva na tome da se štoperi međusobno dobacuju" itd. itd.

ali tako je u životu općenito, ne samo u životu navijača ;)

trebaohladiti glave jer Bayern će se sigurno boriti za naslov , a do kraja ima još 12 utakmica...

Auf ihr Roten!!! :navijac:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 19 vel 2012, 13:03

Sve mogu da pročitam, ali izgovore koje vi pišete za poraz to zaista teško podnosim. Povraća mi se :sick:

Čovječe, volimo Bayern, to stoji, ne gode nam porazi Baye, logično . . . Kolika god ljubav bila, zaista ne mogu da razumijem šta se sve piše. :(
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2012, 13:59

The Scarface napisao:Ne mogu vjerovat da je opet simulirao.

Ja mogu. To je i trebao napraviti, bila je idealna pozicija za to, samo mutafi žabar to NE ZNA raditi. Evo reci mi da to nije bila idealna pozicija da se IZNUDI penal. Jel si vidio onog cigana od IbraGnojkovića kako je to profesionalno odradio? Al dobro njega su ipak najveći profesionalci po tom pitanju učili...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 19 vel 2012, 14:11

anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:Ne mogu vjerovat da je opet simulirao.

Ja mogu. To je i trebao napraviti, bila je idealna pozicija za to, samo mutafi žabar to NE ZNA raditi. Evo reci mi da to nije bila idealna pozicija da se IZNUDI penal. Jel si vidio onog cigana od IbraGnojkovića kako je to profesionalno odradio? Al dobro njega su ipak najveći profesionalci po tom pitanju učili...

Problem je u tome što je već zadnje tri utakmice simulirao, igraču takvog kalibra to nije potrebno.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2012, 14:14

LuctL napisao:Anton meni i nekim drugim ljudim priča kako nismo "istinski" navijači, a njemu je bolje dok ima jaču Bundesligu i dok je drugi, nego da je prvi i sa 10ak,15 bodova ispred drugog. Da, ti si istinski navijač :bravo:

Da ti objasnim KAJ SI KRIVO ZAKLJUČIO.

Ako čovjek vidi da je liga sve jača i jača, što je istina i ako čovjek ajmo reći tako prca talijane da ih satiremo, onda on mora znati da Bayern ne može unatoč svojoj pojedinačnoj kvaliteti igrača baš sve ekipe satrati i da može ne dobiti Freiburga jer je i to smeće od Freiburga u stanju da odigra fenomenalnu utakmicu zbog načina igranja nogometa kakav se gaji u BUNDESLIGI. Ako je po tebi sve crno bijelo onda mi objasTni kako jedan BvB može ovako dominirati BUNDESLIGOM, a biti onako trul u Ligi prvaka. Da se pozovem na onu koja nas je jako puno koštala: Fussball ist kein mathematik ;)

LuctL napisao:Puno si toga nasro, a nisi mi odgovorio. Koji je kotačić falio?

Ne ne budem bio ko ti - Jebo ima pas mater, dobivaju milione a igraju ko pičkivce! c007 Baš sam si SEXI! :music:

Možda ti nisi vidio što je jučer freiburg odigrao ali meni je nepojmljivo da je jedan klub poput Freiburga bio to u stanju odigrao. Presing koji je na nivou jednog presinga kojeg je Inter radio kad im je trener bio Mourinho. ne mogu to možda oni svaku tekmu, ali baš protiv nas to su doigrali. I nije mi jasTno da ste pogledali 6 milijardi utakmica u svojoj "karijeri" i da niste shvatili da ovakve tekme ovise o tome dal će zaleđe Badstubra biti suđeno ili ne, da li će sudac popušiti penal od Riberya ili se odlučiti za Robbenov penal. To je bila takva utakmica. Pogledajte sažetke i vidjet ćete da smo se mi mogli SKRUMPIRATI. Da SKRUMPATI jer u ovakvim tekmama se više ne traži. Sjetite se samo kak smo mi prošle godine ispali od Intera i onda još pametujte, a onda se sjetite mog komentara nakon tekme protiv Stuttgarta...

Neda mi se više dokazivati da sam najpametnije, sada sam došao u tu fazu kada više to nemoram nego znam da jesam, zato se LuctL smiri i dođi u srijedu gledat tekma 8-)

PS i samo bi idiot u ovakvoj tekmi di jedan potez odlučuje utakmicu izvadio Gomeza!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2012, 14:15

The Scarface napisao:Problem je u tome što je već zadnje tri utakmice simulirao, igraču takvog kalibra to nije potrebno.

:bravo:

Razumijem te, no ja mislim da je problem što on to ne zna raditi. Koji kurac je on radio sa Tonijem da mi je znat. da da oni kreteni rade spačke umjesto da ga Toni ući ciganizmu! :mrgreen: c009
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 19 vel 2012, 15:14

Slika

Slika sve govori čitajući vaše komentare i gledajući rezultat. KRIMINAL koji nisam gledao.

I bolje da nisam, za rezultat sam jutros u pola 6 saznao nakon odlične rođendanske zabave koja je počela jučer u 19h.

Kako ovo prokomentirati što naši igrači rade, ne znam... Nikad jačih individualaca nismo imali u napadu, a opet tako nemoćni. Jupp me sve više počinje razočaravati jer igrači nisu se trgnuli nakon ovih 5 utakmica... :roll: Sjećam se kad mi je dedo govorio prije nekoliko godina kako Jupp zna udariti igrače, e pa onda si pomislim, da li ove trenutno ikad razvali zbog blijedih predstava ili je to samo jedna u nizu njegovih šala koje mi zna pričati. :roll: :lol: :mrgreen:

Zaostatak nije apsolutno nikakav problem, glupost je uopće o tome govoriti. Samo je problem naša igra što smo svi zaključili s kraja 2011. godine. :| Vrijeme ide, greške se neće smjeti dopuštati, svima mora biti jasno da ovo što oni pružaju je NIŠTA.

I kad ide i kad ne ide, uvijek sam uz Bayern. :navijac:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 19 vel 2012, 16:09

anton 1983 napisao:
LuctL napisao:Puno si toga nasro, a nisi mi odgovorio. Koji je kotačić falio?

Ne ne budem bio ko ti - Jebo ima pas mater, dobivaju milione a igraju ko pičkivce! c007 Baš sam si SEXI! :music:

Možda ti nisi vidio što je jučer freiburg odigrao ali meni je nepojmljivo da je jedan klub poput Freiburga bio to u stanju odigrao. Presing koji je na nivou jednog presinga kojeg je Inter radio kad im je trener bio Mourinho. ne mogu to možda oni svaku tekmu, ali baš protiv nas to su doigrali. I nije mi jasTno da ste pogledali 6 milijardi utakmica u svojoj "karijeri" i da niste shvatili da ovakve tekme ovise o tome dal će zaleđe Badstubra biti suđeno ili ne, da li će sudac popušiti penal od Riberya ili se odlučiti za Robbenov penal. To je bila takva utakmica. Pogledajte sažetke i vidjet ćete da smo se mi mogli SKRUMPIRATI. Da SKRUMPATI jer u ovakvim tekmama se više ne traži. Sjetite se samo kak smo mi prošle godine ispali od Intera i onda još pametujte, a onda se sjetite mog komentara nakon tekme protiv Stuttgarta...

Neda mi se više dokazivati da sam najpametnije, sada sam došao u tu fazu kada više to nemoram nego znam da jesam, zato se LuctL smiri i dođi u srijedu gledat tekma 8-)

PS i samo bi idiot u ovakvoj tekmi di jedan potez odlučuje utakmicu izvadio Gomeza!!!

Uz izvinjenje Antone, ali čovjek ti je postavio pitanje u 4 riječi a ti mu nisi dao odgovor u tvojih 10-ak rečenica.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012