Jao sine!?!?!?!
Jučer cura dolazi kod mene i delam ja lososa sa kozicama u bijelom umaku sa vinom i zelanim rezancima! Sex te jebo kak je to dobro!

Još stepo četvorku na lotu, 40 kn dobio reko idem odigrat opet listić morti navečer ponovo "nekaj" dobijem.
U glavi mi cjelo vrijem dok kuvam, dok jedem dok serem sa starcima i sa njom, effeove riječi. neće danas BvB u herthi dobiti, efekt novog trenera. no nešto u meni govori, danas to nebu tak. Ja imam taj gat filing koji me ama baš nikad, ali NIKAD ne vara. Idem ja škicnut malo rezultat i ono 0:0 negde je 60 minuta - Daj Bože da se varam jer danas Bvb NE SMIJE DOBITI. Čekam ja prokletih pola 6 jer sam si reko da neću ići pogledat više rezultat sve dok utakmica ne bude gotova! I dobro se skonentriram prije nego kaj kliknem na Kickerovu stranicu jer znam da će rezultat kakav god bio imati brutalan utjecaj na mene, navijače, slijedećih tjedan dva, cijelu sezonu, da će ljudi dobivati banove ili bumo se napijali, PRESUDAN JE!
Kliknem!!!!O mater ti jebem četničku da ti jebem. PA DI 0:1?!?!?! Kaj opet, pa kak to, zašto je Rehagel na TRIBINI JEBENOJ????? Molim te Bože samo da nije onaj platipus od Grosskreutza!!! NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve mi je jasTno i onda još skupim snage da vidim njegovo gol!
Zgadio mi se losos....
Još im se i sjebo najbolji desni bek lige i unatoč tome oni dobe utakmicu! PA KAKO? I onda me pukne JEBENI SISTEM!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sistem već deset godina u Bayernu nisam vidio. Postali smo momčad POJEDINCA i navijači ne kuže da to nije dobro i žele JOŠ POJEDINACA!!!!! Al doći će i ti smradovi na red, bez brige!
Ne mogu vam opisat koliko sam se ja cijeli tjedan pribojavo ove tekme sa Freiburgom. Em BvB igra prije nas, mi nismo pravi, Robben nije u prvih 11 i još nama taj Freiburg ne leži u 3 PM. Sjetite se samo prošle sezone i Riberyevog gola za 0:1 koji nas je na jedvite jade odveo u LP...Ali šta je to ljudi moji? Koji kurac NAGNA sve te trule ekipe da protiv nas odigraju utakmicu života? ŠTA, ŠTA, ŠTA?!?!????????????????????????????????????' I onda se opet upitam, na koji smo mi to kurac dobili onih 10 tekmu u prvom djelu sezone? Il nam se svi naguze il svi odigraju tekmu živoota, pa kaj niko protiv nas ne može odigrati NORMALNO??????
I baš jučer počne TA tekma i gledam ju sa grčem u želucu jer jerdini igrač u kojeg vjerujem da može biti spasitelj počinje utakmicu na klupi i jebeno nemogu vjerovati!!!!! Ne znam zaš ali jučer se ja NISAM USUDIO vjerovati u nešt što mi je ŽELU-DAC govorio da se NEĆE dogoditi. I opet jebeni Freiburg i opet jebeni SUDAC i opet peh i opet nema gnoja i OPET ;MUTAVI HEYNCKESS!!!!!!!!!!! Joj kak mi se počeo gadi taj čoban na klupi!!! Pa taj nije jednu normalnu pravu zamjenu napravio otkad je na klupi Bayerna! Pa jel vi vidite kako on sebi mora mozak potrgati i sjebati ekipu , da bi on dao Robbenu da igra? Pa koji je tebi kurac konju jedan. Pa baci Kroosa više na klupu, hiti van Mullera!!! Vidiš da ti niti jedan ni drugi nisu od ama baš nikakve koristi. nemoj vadit Rafinhu, četvorici igrača promjeniti mjesto u postavi! NEMOJ, NEMOJ KO BOGA TE MOLIM; JER JA MORAM I ŽELIM NAVIJATI ZA SVOJ KLUB I BITI UZ NJEGA KAD MU JE "NAJTEŽE"!!!!
Vi "navijači" koji ste se pooćeli pederisati, stanite uz svoj klub baš u onom trenutku kada mislite da ne može, da neće, kad vidiš da se gine na terenu, kad nam se igrači trude i kad nam NEJDE!!! A ginulose jučer, dečki su fakat dali sve od sebe! Pa kad vidim onu mrcinu od Gomeza da izlazi van i nabrijava OLIĆ; NJEGOVOG najvećeg konkurenta za poziciju ekipi JER ON JE NAJVEĆI EGOISTA NA SVIJETU KOJI STAVLJA MOMČAD ISPRED SEBE; suza mi krene jer znam da ima špijuna, prevaranata, cigana, onog najvećeg ljudskog šljama među navijačima Bayerna. Da budem direktniji, koji se prave da su navijači Bayerna.!
Newsflash za idiote: Da li je liga postala brutalna, SEXUALNA, dal je prestigla SERIU A i postala izvoznik najvećih talenata svijeta? Da li je toliko jaka da je BAYERN DOBIO ONO ŠTO SMO 10 godina ćekali? Pa šta ste vi mislili, da će liga postat 10 puta jača nego prije 5 godina, ali da će Bayern i dalje bez pola frke svaku momčad lige pojesti? Pa dajte mučnite sa mozgom tim jebenim!!! NEmremo razarat jer to više nisu trule momčadi, toga u BUNDESLIGI nema!!! Ima samo onih koji su brutalno izvan forme i koje ginu na onaj dan kada igraju protiv Bayerna!! Mama, djeca, žena , kurva, ljubavnice, ma neka mi sve umre, ali na onaj dan kad bum ja igri protiv Bayerna svi će me zapambtiti - JEBENI IVAN SANTINI!!! Fuj matere ti!
Na današnji dan odlučite, jel STE navijači Bayerna ili NISTE navijači Bayerna, jer došla je zima prošo je rok, četnici prijete skok na skok!! Nema više cile mile, sada ili nikada!!!!
Za sve oni koji me ne razumiju, a ja im neznam posluku porati:
MIA SAN MIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AUF GEHTS BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!