(19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

PostPostao/la Murta » 21 svi 2012, 20:46

nele-BHF napisao:Ne znam kako imate snage još uvijek. Samo neke analize, procedure, rasprave... :| Jedva i ovo napišem, a kamoli da se prisjećam tekme. :?: :roll: Volio bih da izgubim pamćenje pa da sam rahat.

Meni je ovo dodatna motivacija za pregaziti sve protivnike sljedeće sezone. :mrgreen:

Moram spomenuti da je mene jako pozitivno iznenadio Lahm kada je prije penala okupio ekipu i potrudio se motivirati ih. To što su neki igrači pičkice je druga stvar. On je i preuzeo odgovornost i pogodio.
Jedino mi je čudno da Jupp nije pitao Boatenga da puca penal. Po meni je takav tip (jak udarac, malo lud) idealan za penale u ovakvim utakmicama.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 21 svi 2012, 20:58

Zaboravio sam spomenuti kako me razočarao Schweini. Za njega sam mislio da je jedini istovremeno stvarni i formalni vođa u Bayernu (uz Neuera koji nemre bit kapetan zbog Schalkea i Mullera koji je još premlad), ali on je obični seronja. Ona scena kad je Robben pucao penal je sramotna. Pogledajte Neuerovu reakciju, najradije bi Schweinsteigeru opalio jednu kružnu u glavu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 21 svi 2012, 21:01

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 21 svi 2012, 21:26

The Scarface napisao:
CroCHEF napisao:Nisam znao da je Benfika 7 puta igrala finale LP...

Znaci nismo najveci luzeri :smajl007: :smajl007:

Da nam nije zlatne generacije iz '70-ih bili bi najveći luzeri u Europi.

To i jesmo
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 21 svi 2012, 21:28

Murta napisao:Zaboravio sam spomenuti kako me razočarao Schweini. Za njega sam mislio da je jedini istovremeno stvarni i formalni vođa u Bayernu (uz Neuera koji nemre bit kapetan zbog Schalkea i Mullera koji je još premlad), ali on je obični seronja. Ona scena kad je Robben pucao penal je sramotna. Pogledajte Neuerovu reakciju, najradije bi Schweinsteigeru opalio jednu kružnu u glavu.

Stoji al njega treba podržat jel se pogubil malo nakon ozljede psihički i fizički ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 21 svi 2012, 22:31

OK, ali on u toj situaciji nije pokazao karakteristike vođe. Robben promašio penal, a ovaj kleči po terenu. :neee: Umjesto da motivira momčad, on pokazuje nepovjerenje.

I Robben mi se zamjerio, ali ne zbog promašenog penala, nego zato što poslije nije htio pucati. On je ekipu doveo u tu situaciju i pokušava izbjeći svoju odgovornost. Ako jedeš govna, jedi ih do kraja. :mig:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Miki » 22 svi 2012, 00:12

Jos jednom sam odgledao sazetak utakmice i sve prilike. Opet me prolazi jeza kad je Miler dao gol 'Joooj, sampioni smo', kad opet taj Drogba. :cry: :cry: :cry: Pa, ljudi, opet sam sebe pitam da l' je jebeno moguce da nas ovoliko sreca napusti? Pa majku mu, hoce li ikada pobijediti ta sportska pravda? Ja shvatam da se moralo Celziju vratiti za ono iz 2008., ali zasto bas protiv nas i na ovako brutalan nacin? Jooooj, kako boli. smile44 smile44 smile44 smile44 Ako ima Boga, onda nam treba vratiti bar sa 2 titule Evropskog prvaka svu ovu tugu i bol, i to u sto skorije vrijeme, u naredne 3-4 godine. Previse je da nas ovako nece u finalu (MU, Inter, Celzi). U svakom smo bili bolji ili bar egal (Inter), ali nas nece, pa nece. Boze, vrati nam za svu ovu bol, moras nam vratiti i to duplo. Za dobrobit fudbala. Kad mozes dozvoliti da onakvom igrom jedna usrana ruska ekipa dodje do titule, mozes vala dozvoliti i cistom, jakom Bajernu da to osvoji. Zasto si ovako surov prema nama? Pa je li nama neko daje milijarde za pojacanja, da li igramo antifudbal? A, nas je upravo pobijedio klub sa takvim osobinama. Boze zdravlja, MORA nam se ovo vratiti. Jednostavno mora. Samo vjerujte u ovaj tim, dragi forumasi. Vjerujte, volite ga i bodrite jos jace, jos odlucnije. Izgubljena je bitka, ali ne i rat. Klempavi ce zavrsiti u Minhenu kad-tad.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 22 svi 2012, 00:57

Procitao sam, inace, da je Olic pitao Timoscuka i valjda Boatenga da pucaju penal, a ovi su to odbili. Kako je moguce da niko nema muda da to uradi? :neee: smile44 :smajl006:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la FCB m@niac » 22 svi 2012, 04:22

kako je opće moguće da se nezna ko ce pucat penal....od prvoga do zadnjega!!??? :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 22 svi 2012, 14:52

Murta napisao:OK, ali on u toj situaciji nije pokazao karakteristike vođe. Robben promašio penal, a ovaj kleči po terenu. :neee: Umjesto da motivira momčad, on pokazuje nepovjerenje.

I Robben mi se zamjerio, ali ne zbog promašenog penala, nego zato što poslije nije htio pucati. On je ekipu doveo u tu situaciju i pokušava izbjeći svoju odgovornost. Ako jedeš govna, jedi ih do kraja. :mig:

Zato sam i reko da je gujda sad na prekretnici dal bu postal papak i prosjek il bu postal vođa to ovisi o njemu al i treneru i upravi jer sve se mora posložit a kaj se tiče robbena on je teško govno što ja znam odavno jel lako čitam taj profil ljudi a ovim je samo argumentirao več znanu činjenicu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 22 svi 2012, 16:27

"Roman smatra kako je Di Matteo imao puno, puno sreće u utakmicama koje je vodio i da je zapravo napravio niz pogrešaka u taktici i odabiru igrača", otkrio je engleskim medijima izvor blizak vlasniku Chelseaja.
"Statistika u dvije utakmice protiv Barcelone u polufinalu te protiv Bayerna u finalu Lige prvaka samo pokazuje koliki je Di Matteo bio srećković", nastavlja taj izvor i zaključuje:
"Roman će se riješiti Di Mattea bez obzira na mišljenje koje prevladava u javnosti. Pa zar mislite da bi on postao milijarder da je slušao glas javnosti? Baš njega briga što drugi govore!"
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 22 svi 2012, 21:17

Ajde, Gujda na prekretnici, Celo ogavan do besvjesti, Jupp tihi andjeo, Plavusa premekana kada treba primiti (zabiti) Kroos se krije, Mario ne zna s glavom uprkos svojoj visini i stasitosti, Franka kada lopta izda iz pocetka ne valja citavu utakmicu, Lahm igra bez greske, ali on nije wahre k´ten, Noja je mudonja ali broji utakmice kada ne napravi neku veliku gresku...
I tako dalje i tako blize.

Jos da citam potvrdu od ruskih govana da je mali zabar sreckovic? Ne, nece ici.

Stavite katanac na ovo i zbogom ostaj ti "finale dahoam". :( :lock:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la dbriseva » 22 svi 2012, 21:23

Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Miki » 23 svi 2012, 10:03

Ne kazem da sam sujevjeran, ali nije trebao da ga dotakne. Sve to ima svoje kako i zasto. :neee:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5pOwoOExwsc[youtube]
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 23 svi 2012, 15:49

Lizarazu napisao:Ajde, Gujda na prekretnici, Celo ogavan do besvjesti, Jupp tihi andjeo, Plavusa premekana kada treba primiti (zabiti) Kroos se krije, Mario ne zna s glavom uprkos svojoj visini i stasitosti, Franka kada lopta izda iz pocetka ne valja citavu utakmicu, Lahm igra bez greske, ali on nije wahre k´ten, Noja je mudonja ali broji utakmice kada ne napravi neku veliku gresku...
I tako dalje i tako blize.

Jos da citam potvrdu od ruskih govana da je mali zabar sreckovic? Ne, nece ici.

Stavite katanac na ovo i zbogom ostaj ti "finale dahoam". :( :lock:

Aj ne seri kvake,podnesi poraz ko muško i napravi reda u kuči ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012