Jos jednom sam odgledao sazetak utakmice i sve prilike. Opet me prolazi jeza kad je Miler dao gol 'Joooj, sampioni smo', kad opet taj Drogba.

Pa, ljudi, opet sam sebe pitam da l' je jebeno moguce da nas ovoliko sreca napusti? Pa majku mu, hoce li ikada pobijediti ta sportska pravda? Ja shvatam da se moralo Celziju vratiti za ono iz 2008., ali zasto bas protiv nas i na ovako brutalan nacin? Jooooj, kako boli.

Ako ima Boga, onda nam treba vratiti bar sa 2 titule Evropskog prvaka svu ovu tugu i bol, i to u sto skorije vrijeme, u naredne 3-4 godine. Previse je da nas ovako nece u finalu (MU, Inter, Celzi). U svakom smo bili bolji ili bar egal (Inter), ali nas nece, pa nece. Boze, vrati nam za svu ovu bol, moras nam vratiti i to duplo. Za dobrobit fudbala. Kad mozes dozvoliti da onakvom igrom jedna usrana ruska ekipa dodje do titule, mozes vala dozvoliti i cistom, jakom Bajernu da to osvoji. Zasto si ovako surov prema nama? Pa je li nama neko daje milijarde za pojacanja, da li igramo antifudbal? A, nas je upravo pobijedio klub sa takvim osobinama. Boze zdravlja, MORA nam se ovo vratiti. Jednostavno mora. Samo vjerujte u ovaj tim, dragi forumasi. Vjerujte, volite ga i bodrite jos jace, jos odlucnije. Izgubljena je bitka, ali ne i rat. Klempavi ce zavrsiti u Minhenu kad-tad.