(11/12/2011)VFB Stuttgart-FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (11/12/2011)VFB Stuttgart-FC Bayern München

PostPostao/la doro » 11 pro 2011, 19:08

jebem ti buyten mater koja bukva belgijska ajde više da se tog zadnjeg truleža riješimo na godinu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 pro 2011, 19:09

Vrijeme je da nam zakuca Stuttgart jedan gol pa da se nešto konačno počne mijenjati u ovoj odvratnoj igri.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 11 pro 2011, 19:10

Uff, jbti, prvo Gomez mete i cisti pred vlastitim golom i onda vBuyten zamalo da pokloni Cacau gol. :twisted:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 11 pro 2011, 19:14

jebiga igra nam je takva jer svaki igrač mora bar triput loptu dirnuti prije nego što odigra

ako želimo efektivnu igru i ako želimo da nam krila prorade onda dodir - dva i predaja lopte
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 11 pro 2011, 19:16

Evo i Spekmez je na udaru domacih navijaca. Njegovo pozrtovanje je "nagradjeno" zutim kartonom.

Nista, nakon svega cu se radovati sucevoj zvizdaljki i kraju utakmice.

Nadam se, uz 3 nova boda.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 11 pro 2011, 19:22

Lizarazu napisao:
Nadam se, uz 3 nova boda.

Bayern bježi taman tri boda Verfolgerima iz Ruhrpott-a

i svijet u münchenu je opet lijep 8-)

sutra već niko neće pričat o igri ;)

jeli iko uhvatio zašto je badstuber nako popizdio na kraju ???
Zadnja izmjena: cruz; 11 pro 2011, 19:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 11 pro 2011, 19:23

Herbstmeister !!!
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 11 pro 2011, 19:27

Zbog cega ovako jadno i slabo (barem za nase prohtjeve :mrgreen: ) dolazimo do 3 boda sa vruceg gostovanja?
Znamo da nismo u formi, da je pola ekipe bilo pokoseno gripom, ali opet se neka pitanja namecu.

Jadnije od ovog je da, uprkos svemu, ne dodjes do pobjede. Ovo ne treba zamazati oci, vidi se da mnogo toga ne stima, ali ipak nas trebaju radovati ovakve pobjede. Ono, kao u nadi, sta ce tek biti kada pravo zaigramo. :D

Pozdrav decki. 8-)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 11 pro 2011, 19:39

Na kraju sve sjelo na svoje,opet se malo odvojili,postali jesenji prvaci,gomez opet 1 strelac i zadnje vratili se 1 put nakon što gubimo iako stoji dal bi se vratili da nismo imali igrača više..non kak se veli svijet piše pobjednike :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Axe » 11 pro 2011, 21:20

:yes: :yes: :yes:
Buytenu se najebem zene, presjeklo me ono dodavanje glavom. :doh:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 11 pro 2011, 22:00

ma Buyten nema poima.....neznam koji kurac smo doveli Boatenga? Al jbg...par tekmii zajebeš i ode mesto u prvih 11....

....no kaj sam ja htel reči....e da...Gomez.... :doh: kaj je fulo tip, to je strahota! Na prazan gol on ne uspe loptu zahvatit. Olinjo bi to zakucal sam tak....e dal bi Olić zabil ove golove koje je ova panjina zabila....e to neznam....al znam jedno; igra cjela ekipa, i nezahvalno bi bilo govorit da je gomez bog bogova, najviše zasluzan za golove i pobjede...bla, bla, bla....on je strjelac točno onakav kakvoga mi želimo, tj on je onolko dobar kolko je i cjela ekipa dobra.

Gomez je takozvani "preforsirani antitalent" ! Znači, u nogomet ubacite nekog klinca, kojemu se otac bavio npr. ribolovom ili kovinotokar mu otac bio....i normalno mali nema pojima o nogometu, antitalent, panj, zovite kak očete....al ušo je u njemačku školu i jebenim forsiranjem, on je postao ono kaj danas je...ima mane, al ima i prednosti. Brijem da nikad nebu rasni strjelac i neka zvjezda, al bu točno onakav lik kakvoga Bayern treba.

:avogp1:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Mačak » 11 pro 2011, 23:09

The Scarface napisao:Za Gustavov pad forme je i Osram kriv. Igrao je Luiz odlično na početku sezone ali ga je Osram što se mene tiče previše rotirao i igrač jednostavno izgubi rutinu.

A kako Tymo, Rafinha, Boa i Buyta ne ispadoše iz te famozne forme? :?:
Hantraga napisao:Volio bih sjest' u cetiri oka sa Juppom pa da mi on objasni koje su to kvalitete koje ima Buyten, a da nema Boa

Reci šta ti nije jasno :? , slobodno pitaj :? , sve ću ti objasniti ;) , a možemo i sjest' u četiri oka. :lol:
Buyto je kralj kraljeva. :D
FCB_general napisao:Povraća mi se od van Buytenovih udaraca i onih slobodnjaka. Sramota... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Vjerujem da je to uradio Rib, Rob, Boa ili neko četvrti da takvo nešto ne bi govorio, znao je Buyta i pogoditi iz takvih pozicija, a Bogami i spašavati našu glavu, stoga ne bi škodilo manje optužbi prema tom čovjeku. prošle godine je bio flop, pretprošle dobar, ove također dobar, otkud tolika mržnja prema igraču iz naših redova, da je toliki levat, vala i nije. ;)
LuctL napisao:On pojma nema!

Ti pojma nemaš! :!:
doro napisao:Evo drvo je proradilo

Uj'o se za jezik!
doro napisao:jebem ti buyten mater koja bukva belgijska ajde više da se tog zadnjeg truleža riješimo na godinu.

E ovdje ga već pregriz'o, daBogda. :mudrac:
Axe napisao::yes: :yes: :yes:
Buytenu se najebem zene, presjeklo me ono dodavanje glavom. :doh:

Buyto te čuo, čuvaj ženu mraka, ima da je kečer raskuje. :lol:

Bio sam u odabranoj misiji spašavanja časti Buyte :mrgreen:, mora i to neko.

Utakmicom nisam zadovoljan, rezultatom jesam, onakva igra sa igračem više je nedopustiva, tolika bezidejnost, forsiranje krilne igre, nema da se Rib i Rob drukčije postave, svakako zna se ko je tu kriv, nema da se malo zgusne sredina, da se napravi pometnja, igrači daleko jedan od drugog, skoro sve je bilo kako netreba, i na kraju kao šlag na tortu posljednjih 15 minuta strepnja kao da nas Barca napada, još manje potrošeni, valjda :? , a jebat mu valjda smo mi igrali sa igračem više, valjda smo trebali imati vše snage, čemu onakva smušenost, čemu od dobivenog da pravimo veresiju, nimalo nisam zadovoljan, evidentno da je to vrlo slaba igra.
Bodovi se pišu, pa mi je donekle i lakše, ovu igru ću brzo zaboraviti.
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la The Scarface » 11 pro 2011, 23:59

@ Mačak

Pa svi igrači su više manje pali u formi ali je to kod Gustava posebno vidljivo. Po meni ne treba određene igrače mijenjat sve dok dobivamo.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 12 pro 2011, 00:31

Koja slika :D
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Mačak » 12 pro 2011, 00:53

The Scarface napisao:Po meni ne treba određene igrače mijenjat sve dok dobivamo.

Pravilna rotacija je jedan od ključeva uspjeha. Imamo tu dvojicu podjednako kvalitetnih igrača, budući da smo skoro svake sedmice igrali dvije utakmice, obojica su bilježili po jedan nastup u sedmici, sasvim dovoljno. Radi se još o osjetljivoj poziciji, treba puno trke, mnogo se troši, a obojica u formi, tako da je rotacija otpočetka bila ispravna.

Jupp bi još to zarotirao, ali gubi se na kvaliteti, jedino mi je nekako Olu previše zapostavio, mogao je i njega tu više zastupiti.

Krizni period je uspješno savladan, fina prednost, kada još pogledamo i gol razliku to ti dođe kao da imamo 3,5 poena prednosti. :D U pobjedu protiv Kolna ni najmanje ne sumnjam, čini mi se da su Jarčevi ove sezone slabi na strani :? , i to je to...
Neću dalje u offtopic, što se tiče ove utakmice rekao sam sve što sam i imao. :lock:
Mačak
'U vreci'

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012