Lizarazu napisao:
Nadam se, uz 3 nova boda.

kaj je fulo tip, to je strahota! Na prazan gol on ne uspe loptu zahvatit. Olinjo bi to zakucal sam tak....e dal bi Olić zabil ove golove koje je ova panjina zabila....e to neznam....al znam jedno; igra cjela ekipa, i nezahvalno bi bilo govorit da je gomez bog bogova, najviše zasluzan za golove i pobjede...bla, bla, bla....on je strjelac točno onakav kakvoga mi želimo, tj on je onolko dobar kolko je i cjela ekipa dobra.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
The Scarface napisao:Za Gustavov pad forme je i Osram kriv. Igrao je Luiz odlično na početku sezone ali ga je Osram što se mene tiče previše rotirao i igrač jednostavno izgubi rutinu.
Hantraga napisao:Volio bih sjest' u cetiri oka sa Juppom pa da mi on objasni koje su to kvalitete koje ima Buyten, a da nema Boa
FCB_general napisao:Povraća mi se od van Buytenovih udaraca i onih slobodnjaka. Sramota...![]()
![]()
![]()
![]()
LuctL napisao:On pojma nema!
doro napisao:Evo drvo je proradilo
doro napisao:jebem ti buyten mater koja bukva belgijska ajde više da se tog zadnjeg truleža riješimo na godinu.
Axe napisao::yes:![]()
![]()
Buytenu se najebem zene, presjeklo me ono dodavanje glavom.

The Scarface napisao:Po meni ne treba određene igrače mijenjat sve dok dobivamo.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost