(25/04/2012) Real Madrid CF -:- FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (25/04/2012) Real Madrid CF -:- FC Bayern München

PostPostao/la Miki » 25 tra 2012, 17:26

Ljudi, spustite loptu na zemlju, molim vas. Dobili smo 2:1, ali nekako mi djeluje da vi niste svjesni da gostujemo mozda i najjacem timu trenutno - Realu na njihovom Bernabeu i da nasa prednost nije velika. :neee: Real je dao gol i to ih stavlja u favorita za prolaz, jer samo jedan trenutak nase nepaznje je dovoljan da sve ode u 3 lijepe. Ne znam zasto stvarate takvu atmosferu da smo skoro kao prosli u finale?! smile44 Ne vidim cemu to. Treba se nadati, bodriti, ali pojedinci pretjeruju stvarno. Ko visoko poleti, nisko pada.

Dakle, predstoji 90 minuta teske bitke, Real je nikada napaljeniji (dobili Barsu na njenom terenu nakon 5 godina i tako osvojili titulu, a plus Barsa ispala sinoc, tako da ce imati ogroman motiv da se plasiraju u to finale i, vjerujte, nece birati sredstva da do toga dodju). Znate kako Murinjo zna teatralno da reaguje na svaku iole 'sumnjivu' odluku, a i od svojih igraca isto trazi. Spremite se veceras za najvecu dozu ciganluka. smile44

Nase igre na strani ove sezone su ispod ocekivanog nivoa, tako da je i sa te strane Real favorit. Velika razlika su nase tekme na Allianzu i na strani. Recimo, jedan Bazel nas je dobio 1:0 kuci, a ovamo smo ga ogulili 7:1. Velika razlika zar ne???

Murinjo obozava ovakve utakmice, ima ogromno iskustvo. Vidite i sami koliko je jak trener, kad je bio dominantan protiv najboljeg tima svih vremena i to na protivnickom terenu. Opeci ce se mozda jednom, ali drugi put sigurno ne. Takticki besprekoran, sa sjajnim CR u timu. Nekako osjecam da bar jedan spanski tim mora u finale. Sinoc je Barsa ispala, tako da ostaje na Realu da sacuva obraz Spanije.

Bice svega i svasta, ocekujem grubu i prljavu igru ovih madridskih debila. Vidjeli ste kako je Marcelo pokupio Milera, cim su poceli gubiti. E, veceras ce tako od starta. Valjanje, provokacije, udarci 'ispod pojasa' + Uefa sigurno zeli Real u finalu zbog marketinga itd. Zar vas ne cudi kako to da su bas oni klub sa najmanjim brojem igraca kojima prijeti suspenzija? Kako to da Marselo nije dobio crveni na Allianzu? Pa da bi svi igraci iz Reala mogli igrati i finalu, a Bajern tamo moze uci vrlo desetkovan, kao sto je i Celzi usao. Cuj za ono da da Teriju crveni? Jeste glupost sto je uradio, ali ja sve nekako mislim da tu ima zavjere da Real na kraju uzme. Oni 10 godina nisu bili prvaci Evrope, tako da je sigurno motiv ogroman, kao i kod nas. A, nekako, mi smo ih cesto prcali kroz istoriju, pa i sa te strane, nazalost, ocekujem da Murinjo skine i tu 'tradiciju', kao sto je skinuo protiv Liona i Barse. :(

Samo nek' se nasi momci bore do kraja, pa sta Bog da. Nasa prednost nije velika, ali je u ovakvim mecevima ogromna. Pritisak sa starta treba izdrzati, jer ce oni napasti od 1. minuta, a sjecate se kako smo mi kroz istoriju cesto znali da na startu tekme primimo gol (primjer MU prije 2 godine).

PONAVLJAM!!! Nemojte unaprijed stvarati sliku da je Bajern u finalu, jer se ne moze 'racun naplacivati bez krcmara'. Sjecate se kako su pojedinci pred mec sa Borusijom govorili da cemo ih razbiti, da je titula nasa, kao sto su i neki igraci govorili da se samo mi pitamo, da smo jaci od Dortmunda i da tu oni nemaju sta da traze. Svi znamo kako se to na kraju zavrsilo. Nemojte da nam se ista greska ponavlja. Samo hladne glave, jer hladna glava moze mnogo, a uzavrela nista. Srce i muda na teren, pa kako bude. :avogp1:
Zadnja izmjena: Miki; 25 tra 2012, 17:38; ukupno mijenjano 4 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 25 tra 2012, 17:31

Uspjet ćemo ukoliko nam ekipa u fazi obrane bude na pravoj razini, u to nimalo ne sumnjam. Prvih 20 min. utakmice će biti ključno, kao i kod svake druge utakmice koja je rezultatski slična ovoj.

Mi smo Bayern, mi znamo igrati sa Španjolcima i nemamo se čega bojati. Ovo su derbiji, a zna se reći da u njima nema favorita unatoč plusevima i minusima sa svake strane. Bitno je biti hrabar i koncentriran poput Chelseaja i sve ostalo je nemoć Reala. Vidjet ćemo, važno je da da suci ne prelome utakmicu, već ekipe pa kako god završilo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 25 tra 2012, 17:46

Miki care, daj nemoj mi danas pesimizma molim te. Nemoj mi kvariti temu...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lucimar » 25 tra 2012, 18:01

slazem se nele

ljudi jeste li svjesni koju mi privilegiju u zivotu imamo?
mi navijamo za BAYERN IZ MINHENA

BAYERN BAYERN UBER ALLES
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 25 tra 2012, 18:20

Nevoza je počela.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SsOTv-o0nu0[/youtube]

Ajmo.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 25 tra 2012, 18:21

MIA SAN MIA
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la stevan2712 » 25 tra 2012, 18:22

Pozdrav ljudi! Nije me odavno bilo... Dosao sam da pozelim srecu nasem omiljenom timu pred ovaj istorijski mec! Kakav spektakl nas ocekuje.... ne mogu da iscekam vise :D
Btw, igrao sam dvicicu i robbena i riberija za strijelce... navijacki nego sta, al nikad se ne zna :bravo:
stevan2712
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 25 tra 2012, 18:23

U 19:30H na sat1 krece uvodna emisija.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 25 tra 2012, 18:25

stevan2712 napisao:Pozdrav ljudi! Nije me odavno bilo... Dosao sam da pozelim srecu nasem omiljenom timu pred ovaj istorijski mec! Kakav spektakl nas ocekuje.... ne mogu da iscekam vise :D
Btw, igrao sam dvicicu i robbena i riberija za strijelce... navijacki nego sta, al nikad se ne zna :bravo:

Kad već igraš kladionicu, i ako želiš pare, idi upalati 30€ na prolaz Bayern. Dobitak je 60€.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 25 tra 2012, 18:27

CroCHEF napisao:U 19:30H na sat1 krece uvodna emisija.

Jel ima negdje stream, onaj službeni radi samo za Švabe čini mi se.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 25 tra 2012, 18:32

nele-BHF napisao:Miki care, daj nemoj mi danas pesimizma molim te. Nemoj mi kvariti temu...

Ma, ok, nije mi to bio silj stvarno. Ali, nemojte previsoko da letite. Samo hrabro, pa sta bude. Ne treba da bude pesimizma, ali ni prevelikog optimizma. Neki to nikako da shvate.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la nele-BHF » 25 tra 2012, 18:36

Miki napisao:
nele-BHF napisao:Miki care, daj nemoj mi danas pesimizma molim te. Nemoj mi kvariti temu...

Ma, ok, nije mi to bio silj stvarno. Ali, nemojte previsoko da letite. Samo hrabro, pa sta bude. Ne treba da bude pesimizma, ali ni prevelikog optimizma. Neki to nikako da shvate.

Vidi, ja i da hoću, ne mogu biti realista, a pogotovo pesimista. Jedino šta želim, je da mi se ispuni san.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Titan » 25 tra 2012, 18:38

Natjerali me da gledam utakmicu. Ide se s rajom nadam se slaviti ako Bog da :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 25 tra 2012, 18:43

Madrid v Bayern: Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Khedira, Alonso - di Maria, Özil, Ronaldo - Benzema

Bayern v Madrid: Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Gustavo, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Ribery - Gomez
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la stevan2712 » 25 tra 2012, 18:59

nele-BHF napisao:
stevan2712 napisao:Pozdrav ljudi! Nije me odavno bilo... Dosao sam da pozelim srecu nasem omiljenom timu pred ovaj istorijski mec! Kakav spektakl nas ocekuje.... ne mogu da iscekam vise :D

Kad već igraš kladionicu, i ako želiš pare, idi upalati 30€ na prolaz Bayern. Dobitak je 60€.

brate ja to odigram cist onak da mi bude veci gust gledat :) nisam ja kladionicar pa da uplacujem te cifre :nono:
joj na ovom nasem jadnom BHT-u utakmica Zeljo-Siroki WTF?! nema ni najave meca ni nista.... nego u 20:35 pocinje odma prenos smile44
stevan2712
Redoviti član
Redoviti član

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012