Real je dao gol i to ih stavlja u favorita za prolaz, jer samo jedan trenutak nase nepaznje je dovoljan da sve ode u 3 lijepe. Ne znam zasto stvarate takvu atmosferu da smo skoro kao prosli u finale?!
Ne vidim cemu to. Treba se nadati, bodriti, ali pojedinci pretjeruju stvarno. Ko visoko poleti, nisko pada. Dakle, predstoji 90 minuta teske bitke, Real je nikada napaljeniji (dobili Barsu na njenom terenu nakon 5 godina i tako osvojili titulu, a plus Barsa ispala sinoc, tako da ce imati ogroman motiv da se plasiraju u to finale i, vjerujte, nece birati sredstva da do toga dodju). Znate kako Murinjo zna teatralno da reaguje na svaku iole 'sumnjivu' odluku, a i od svojih igraca isto trazi. Spremite se veceras za najvecu dozu ciganluka.
Nase igre na strani ove sezone su ispod ocekivanog nivoa, tako da je i sa te strane Real favorit. Velika razlika su nase tekme na Allianzu i na strani. Recimo, jedan Bazel nas je dobio 1:0 kuci, a ovamo smo ga ogulili 7:1. Velika razlika zar ne???
Murinjo obozava ovakve utakmice, ima ogromno iskustvo. Vidite i sami koliko je jak trener, kad je bio dominantan protiv najboljeg tima svih vremena i to na protivnickom terenu. Opeci ce se mozda jednom, ali drugi put sigurno ne. Takticki besprekoran, sa sjajnim CR u timu. Nekako osjecam da bar jedan spanski tim mora u finale. Sinoc je Barsa ispala, tako da ostaje na Realu da sacuva obraz Spanije.
Bice svega i svasta, ocekujem grubu i prljavu igru ovih madridskih debila. Vidjeli ste kako je Marcelo pokupio Milera, cim su poceli gubiti. E, veceras ce tako od starta. Valjanje, provokacije, udarci 'ispod pojasa' + Uefa sigurno zeli Real u finalu zbog marketinga itd. Zar vas ne cudi kako to da su bas oni klub sa najmanjim brojem igraca kojima prijeti suspenzija? Kako to da Marselo nije dobio crveni na Allianzu? Pa da bi svi igraci iz Reala mogli igrati i finalu, a Bajern tamo moze uci vrlo desetkovan, kao sto je i Celzi usao. Cuj za ono da da Teriju crveni? Jeste glupost sto je uradio, ali ja sve nekako mislim da tu ima zavjere da Real na kraju uzme. Oni 10 godina nisu bili prvaci Evrope, tako da je sigurno motiv ogroman, kao i kod nas. A, nekako, mi smo ih cesto prcali kroz istoriju, pa i sa te strane, nazalost, ocekujem da Murinjo skine i tu 'tradiciju', kao sto je skinuo protiv Liona i Barse.
Samo nek' se nasi momci bore do kraja, pa sta Bog da. Nasa prednost nije velika, ali je u ovakvim mecevima ogromna. Pritisak sa starta treba izdrzati, jer ce oni napasti od 1. minuta, a sjecate se kako smo mi kroz istoriju cesto znali da na startu tekme primimo gol (primjer MU prije 2 godine).
PONAVLJAM!!! Nemojte unaprijed stvarati sliku da je Bajern u finalu, jer se ne moze 'racun naplacivati bez krcmara'. Sjecate se kako su pojedinci pred mec sa Borusijom govorili da cemo ih razbiti, da je titula nasa, kao sto su i neki igraci govorili da se samo mi pitamo, da smo jaci od Dortmunda i da tu oni nemaju sta da traze. Svi znamo kako se to na kraju zavrsilo. Nemojte da nam se ista greska ponavlja. Samo hladne glave, jer hladna glava moze mnogo, a uzavrela nista. Srce i muda na teren, pa kako bude.

width="960"