(27/08/2011) 1.FC Kaiserslautern gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

(27/08/2011) 1.FC Kaiserslautern gegen FC Bayern München

PostPostao/la Speedy » 24 kol 2011, 14:14

SlikagegenSlika

Zadnjih deset susreta:

Moguci sastav Bayerna:

--------------- Neuer ----------------
Rafinha - Boateng - Truba - Lahm
-------- Gustavo - Schweini --------
Robben ----- Muller -------- Ribery
---------- Gomez (Petersen) -------
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: (27/08/2011) 1.FC Kaiserslautern gegen FC Bayern München

PostPostao/la cruz » 24 kol 2011, 14:49

tradicionalno nezgodno gostovanje, jedno od najžešćih čak!

ali, da budem iskren, nakon ovakvih predstava u zadnja 2 tjedna, nije me strah od ponovnih iznenađenja ;)

opet: samo nek nula stoji cool0044 a sve će ostalo doći samo od sebe
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Hantraga » 24 kol 2011, 15:04

Ne bi tu trebalo biti vecih problema. :twisted:

Jos da Super Mario zaigra, tesko se Kaiser moze oduprijeti. Uz to, ono sto je pokazao Petersen je za svaku pohvalu, odlicna je zamjena za Gomeza.

Moguce da opet bude nekih rotacija, pa na teren ne istrci ocekivani elf. Mozda ovog puta Truba dobije odmor, mislim da je red na njega.

Al' ko ce ga znat', Jupi je tu da nas iznenadi... :a045:

EDIT:
cruz napisao:opet: samo nek nula stoji cool0044 a sve će ostalo doći samo od sebe

:bravo:
Upravo to.
Ne bi valjalo da prekidamo seriju u ovoj tekmi.
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la Miki » 24 kol 2011, 16:27

cruz napisao:tradicionalno nezgodno gostovanje, jedno od najžešćih čak!

ali, da budem iskren, nakon ovakvih predstava u zadnja 2 tjedna, nije me strah od ponovnih iznenađenja ;)

opet: samo nek nula stoji cool0044 a sve će ostalo doći samo od sebe

Ne znam od kud ti ta pomisao da je ovo jedno od najtezih gostovanja??? A oni nas dobili samo 1x u zadnjih 10 tekmi, haha. Ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da je to jedno tesko gostovanje. Nema smisla. Mislim da je ovo jedno od najlaksih gostovanja. Ima da ih oderemo k'o Musa jarca, sto se kaze. :D Vazno je da i dalje ostanemo sa nulom u nasoj mrezi, a naprijed ce ga vec neko dati.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lucimar » 24 kol 2011, 16:59

prva i najvaznija stvar je da ce eurosport napokon prenosit bayerna

sto se tice same tekme mislim da nebi trebalo biti problema
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 24 kol 2011, 17:28

Miki napisao:Ne znam od kud ti ta pomisao da je ovo jedno od najtezih gostovanja??? A oni nas dobili samo 1x u zadnjih 10 tekmi, haha. Ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da je to jedno tesko gostovanje.

Mozda zbog toga sto je Bayern vec 22x fasovao od Lauterna. Istina, ova ekipa nije ni izbliza onim koje su nekad igrale na Betzenbergu.
Tacnije, domacini su dobili samo jednu utakmicu u posljednjih 16 susreta. Kao i mnogi, K´lautern ima rekordan broj poraza upravo protiv Bayerna (45). Interesantan podatak da Bayern nikada nije kod njih dobio kada su oni poveli (to se desilo 16x).

To je to sto se tice statistike. Bayern ima dobar lauf i bez obzira u kakvom cemo sastavu istrcati, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Po meni, Djavoli su jedan od glavnih kandidata za ispadanje (mada ne bih volio da se to desi).
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Miki » 24 kol 2011, 18:25

Lizarazu napisao:
Miki napisao:Ne znam od kud ti ta pomisao da je ovo jedno od najtezih gostovanja??? A oni nas dobili samo 1x u zadnjih 10 tekmi, haha. Ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da je to jedno tesko gostovanje.

Mozda zbog toga sto je Bayern vec 22x fasovao od Lauterna. Istina, ova ekipa nije ni izbliza onim koje su nekad igrale na Betzenbergu.
Tacnije, domacini su dobili samo jednu utakmicu u posljednjih 16 susreta. Kao i mnogi, K´lautern ima rekordan broj poraza upravo protiv Bayerna (45). Interesantan podatak da Bayern nikada nije kod njih dobio kada su oni poveli (to se desilo 16x).

To je to sto se tice statistike. Bayern ima dobar lauf i bez obzira u kakvom cemo sastavu istrcati, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Po meni, Djavoli su jedan od glavnih kandidata za ispadanje (mada ne bih volio da se to desi).

Ih, dobijali nekada??? Ma pusti ti to, Lizi. :lol: Sta je bilo prije 30 godina, koga to zanima. Pa mozda smo nekada imali los skor i protiv Frajburga. :D Kao da to nesto znaci. Ovaj K'lautern je los i mislim da necemo imati nekih vecih problema da ih dobijemo. Samo realno sagledavam stvari. Podizemo forumu, ne primamo golove, protivnici stvaraju jako malo prilika,imamo posjed lopte. Ne vidim kako mogu da nas iznenade, jer smo jaci na svim pozicijama.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la nele-BHF » 24 kol 2011, 18:26

Najjača postava i ovo se uzima glat. Pozitivna stvar je svakako i prenos i nećemo imati problema sa streamom :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 24 kol 2011, 19:55

Konačno na miru pogledat tekmu..očekujem neku rutinsku pobjedu ala zurich.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 kol 2011, 22:26

a moj Miki ne znam otkad ti pratiš Bayern i Bundesligu.. ne pišem ja džaba neke stvari ;)

sigurno, lani su oni bili jači, bez dvojbe, ali gostovanje na Betzenbergu nije ono tek tako samo odraditi...

oni će ginuti pred svojim navijačima i neće ih biti lako nabušiti kao što ja, ti, svi očekujemo, niti je ikad bilo ;)

ja sam prognozirao 3:0, ali to je zbog forme Bayerna, a nikako zbog potcjenjivanja Lauterna!

nadam se da smo pojasnili stvar :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Mačak » 25 kol 2011, 02:27

Igru Bayerna ne mogu ocijenjivati na osnovu utakmica protiv posrnulih Wolfsburga i Hamburga, te slabašnog Zuricha, mislim da je to jasno. ;) Znaću koliko vrijedimo tek nakon utakmica protiv Schalkea i Leverkusena, te prvog kola Lige prvaka. To je ta sredina septembra koja će mi pokazati gdje trenutno stojimo. Jest da smo odlično izgledali u zadnje dvije sedmice, ali možda je više bilo do naših protivnika. :? Sada nam slijede dvije lakše utakmice, a mislim da je Miki ovaj puta u pravu :naprijed: , Kaiserslautern ipak u ovom trenutku igra vrlo slabo, te mislim da će biti glatkih 0:2(ne sjećam se kada smo nekog dobili ovim rezultatom :? ). Znači oni i Freiburg za sigurnih 6 bodova.
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la effe__sa » 25 kol 2011, 10:17

Nije nama samo Betzenberg bio nezgodan u dalekoj prošlosti, pali smo mi tamo i prošle sezone i očajno smo izgledali. Neugodno gostovanje u svakom slučaju koje će pokazati dal je naša ekipa zaista tako stabilna. Ako pruže igru kao u prethodnim utakmicama, prije svega disciplinovanu onda bi trebali dobiti. Ova pobjeda bi nam mogla donijeti prvo mjesto, a ono što je još bitnije ušli bi u jednu seriju i ekipa bi dalje dobila na samopouzdanju.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 25 kol 2011, 10:24

Najveci problem je atmosfera na tom stadionu...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xkMQe1-gR1Y&feature=related[/youtube]

Igraci se odma nabriju na 200%

Sad gledam bundesliga tv i Ilicevic prica o tekmi i kaze, da ce se zatvorit i cekat greske... standard.
Nadam se da ce Jupp nesto uspijet promijenut da se ta tvrdjava probije.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 25 kol 2011, 12:40

CroCHEF napisao:Najveci problem je atmosfera na tom stadionu...

Igraci se odma nabriju na 200%

Sad gledam bundesliga tv i Ilicevic prica o tekmi i kaze, da ce se zatvorit i cekat greske... standard.
Nadam se da ce Jupp nesto uspijet promijenut da se ta tvrdjava probije.

pa o tome ja i pričam ;) nisu oni Boga zna kakva kvaliteta, trebat će se potruditi, al opet ... hehe vidim da nas je većina prognozirala 3:0 :avogp1:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 25 kol 2011, 16:38

Bundesligas iz najmanjeg grada, uz to i velike tradicije. Imaju sjajne navijace (mislim da su im bratski navijaci ovi iz "sechzigera"), te se na krilima istih znaju dobro "podupetiti" i dobro oznojiti svakog protivnika. 8-)

Miki i ekipa, upamtite jedno, Bayo mora pruziti dobru partiju da bi se kuci vratio punog plijena.
Ne, nece biti nimalo lako.
Lizarazu
Bixente

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012