gegen
Zadnjih deset susreta:
Moguci sastav Bayerna:
--------------- Neuer ----------------
Rafinha - Boateng - Truba - Lahm
-------- Gustavo - Schweini --------
Robben ----- Muller -------- Ribery
---------- Gomez (Petersen) -------
gegen

a sve će ostalo doći samo od sebe

cruz napisao:opet: samo nek nula stojia sve će ostalo doći samo od sebe
cruz napisao:tradicionalno nezgodno gostovanje, jedno od najžešćih čak!
ali, da budem iskren, nakon ovakvih predstava u zadnja 2 tjedna, nije me strah od ponovnih iznenađenja![]()
opet: samo nek nula stojia sve će ostalo doći samo od sebe

Miki napisao:Ne znam od kud ti ta pomisao da je ovo jedno od najtezih gostovanja??? A oni nas dobili samo 1x u zadnjih 10 tekmi, haha. Ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da je to jedno tesko gostovanje.
Lizarazu napisao:Miki napisao:Ne znam od kud ti ta pomisao da je ovo jedno od najtezih gostovanja??? A oni nas dobili samo 1x u zadnjih 10 tekmi, haha. Ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da je to jedno tesko gostovanje.
Mozda zbog toga sto je Bayern vec 22x fasovao od Lauterna. Istina, ova ekipa nije ni izbliza onim koje su nekad igrale na Betzenbergu.
Tacnije, domacini su dobili samo jednu utakmicu u posljednjih 16 susreta. Kao i mnogi, K´lautern ima rekordan broj poraza upravo protiv Bayerna (45). Interesantan podatak da Bayern nikada nije kod njih dobio kada su oni poveli (to se desilo 16x).
To je to sto se tice statistike. Bayern ima dobar lauf i bez obzira u kakvom cemo sastavu istrcati, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Po meni, Djavoli su jedan od glavnih kandidata za ispadanje (mada ne bih volio da se to desi).

, Kaiserslautern ipak u ovom trenutku igra vrlo slabo, te mislim da će biti glatkih 0:2(ne sjećam se kada smo nekog dobili ovim rezultatom 

CroCHEF napisao:Najveci problem je atmosfera na tom stadionu...
Igraci se odma nabriju na 200%
Sad gledam bundesliga tv i Ilicevic prica o tekmi i kaze, da ce se zatvorit i cekat greske... standard.
Nadam se da ce Jupp nesto uspijet promijenut da se ta tvrdjava probije.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju