Kvalifikacije za SP 2014.

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Kvalifikacije za SP 2014.

PostPostao/la effe__sa » 19 lis 2013, 19:52

The Scarface napisao:Ma kakav crni Ciro, njega su ljudi prije 15 godina mozda shvacali ozbiljno. Sa njegovim izborom bi samo pokazali da ne zelimo nikalve promjene.

Ja sam na njega mislio kao privremeno rješenje, jer nekako se reprezentacija Hrvatske čini poljuljana. Kvaliteta tu sigurno ima....Opet je sada pitanje šta se zapravo želi? Niko je dobro rješenje možda na duže staze, da se gradi ekipa, da se stvara neki novi stil. A sa Ćirom bi se npr ove dodatne kvalifikacije 90 % prošle......
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lucimar » 20 lis 2013, 11:25

ciro bi vama bio daleko najbolje rjesenje
ekipa ima kvalitet, nema tu sumnje, ali opet ne ide
zasto ?
pa ocito je onda jedini moguci razlog taj neki psiholoski blok, pad samopuzdanja...
postoji li na svijetu bolji covjek da vrati samopuzdanje, napali igrace da ih natjera da cupaju protivnkiku srce od cire blazevica
ja se ne mogu sjetiti ni jednog

a onda posle baraza, sasvim je dovoljno vremena da se pronadje novi selektor koji bi imao 7-8 mjeseci da pripremi ekipu za prvenstvo
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 21 lis 2013, 13:34

Koji smo mi srećkovići... :lol:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 21 lis 2013, 17:59

Evo i sreća nam se osmiehnula, nakon što smo dobili odličnog selektora. Niko je u ovom trenutku najbolje rješenje, imamo talenat i igrače ali nemamo disciplinu u igri. Stalno smo govorili da trebamo stranca i evo nam našeg čovjeka koji govori hrvatski a ima njemačke navike. Navijači i mediji ga podržavaju i to je već veliki preduvjet za uspjeh. Jedva čekam puni Maksimir pa da vidim kaj budu sad pričali igrači o atmosferi na stadionu.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Miki » 15 stu 2013, 22:41

Riberi je na vrlo dobrom putu da sa ostatkom tima na malim ekranima prati SP. Kako je jadna ova Francuska. Ne mogu da prođu osrednju evropsku ekipu. :lol: Ronaldo vodi Portugal ka Brazilu i ako uspije, uz najvjerovatnije ispadanje Riberija i ekipe, Zlatna lopta ide Ronaldu 101 %.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 15 stu 2013, 22:57

Ako cemo gledat repke CR je je kiksno s Portugalom, Rusija je bila ispred njih bez problema, i jedva su izvukli play off, dok su Francuzi bili tu negdje s Spanjolcima. A i danas su Portugalci imali srece, golman je skido svasta, nedosudjen penal za Svede i tako... (moram naglasit da se slazem s tobom) ali tek poslje druge utakmice tj. uzvrata... sve se jos da promjenit.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 15 stu 2013, 23:02

CroCHEF napisao:Ako cemo gledat repke CR je je kiksno s Portugalom, Rusija je bila ispred njih bez problema, i jedva su izvukli play off, dok su Francuzi bili tu negdje s Spanjolcima. A i danas su Portugalci imali srece, golman je skido svasta, nedosudjen penal za Svede i tako... (moram naglasit da se slazem s tobom) ali tek poslje druge utakmice tj. uzvrata... sve se jos da promjenit.

Misliš, golman Švedske je skidao svašta? Portugal je bio bolji i zasluženo pobijedio. Garantujem da CR uzima Zlatnu loptu ako ode na SP, a Francuska ispadne. Hej, oni si izgubili od Ukrajinaca, a ne od Brazila!!!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 18 stu 2013, 06:36

Što se tiče Hrvatske reprezentacije još jednom se dokazalo da su krivci za nešto lošije rezultate ove godine isključivo igrači.

Da se razumijemo, i ja sam bio da Štimac ode i ovom prilikom nikako ne želim braniti ga, al ljudi moji da se jedan Modrić nemože sastat s loptom, i onda kad se sastane bolje da se ne sastane, da jedan Ćorluka izgleda poput amatera kad ga amater prođe ko da ga nema, da jedan Pranjić koji se prilkjučio nakon 2 godine bude jedan od najboljih igrača, onda znaš da nešto ne štima. Nije toliko kriva struka ako naše zvijezde su - zvijezde. Zamjerao sam Štimcu neke poteze, isto tako zamjeram Niki Iličevića, i izostanak Rebića koji je zvijer i trebao je odigrat više, i Kranjčara za kojeg mislim iako je spor i trom al bolji je od nekih nutra. Al nikako trener nije kriv za debakle protiv Škotske, pa i Belgije doma, i sad Islanda koji su ruku na srce kvalitetom 70% ispod nas.

Samo ću reć što već ponavljam neko vrijeme - ako odemo na SP to mora bit državni praznik. Mi nismo repka ni za top 20 možda, a kamoli za top 10. Ako ne napravimo nakon Brazila veću smijenu generacije, ne piše nam se dobro sljedećih nekoliko godina. Nadajmo se da ćemo ipak proć taj Island.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 19 stu 2013, 20:57

Ovaj Mandžukič fakat nije normalan :lol: :lol:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 19 stu 2013, 21:24

Lud k'o struja :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 19 stu 2013, 22:33

Koji comeback francuza 8-) 8-)
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la CroCHEF » 19 stu 2013, 22:39

Fanjo 2 asista i jedan ne priznati
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 19 stu 2013, 22:50

panda napisao:Koji comeback francuza 8-) 8-)

cigani se opet izvukli smile44

ne bih se čudio da je opet bilo uz pomoć sudaca.

sorry ribery, al za tu ciganiju navijat ne mogu.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 19 stu 2013, 22:51

Kaže Beusan da je bio 2. gol iz zaleđa. (ja ništa vidio nisam, samo gledam HRT)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 19 stu 2013, 22:55

Ali je prije tog 2. gola iz zaleđa Francuzima bio poništen čisti gol zbog zaleđa koje nije bilo. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil