Postao/la Lennon » 18 stu 2013, 06:36
Što se tiče Hrvatske reprezentacije još jednom se dokazalo da su krivci za nešto lošije rezultate ove godine isključivo igrači.
Da se razumijemo, i ja sam bio da Štimac ode i ovom prilikom nikako ne želim braniti ga, al ljudi moji da se jedan Modrić nemože sastat s loptom, i onda kad se sastane bolje da se ne sastane, da jedan Ćorluka izgleda poput amatera kad ga amater prođe ko da ga nema, da jedan Pranjić koji se prilkjučio nakon 2 godine bude jedan od najboljih igrača, onda znaš da nešto ne štima. Nije toliko kriva struka ako naše zvijezde su - zvijezde. Zamjerao sam Štimcu neke poteze, isto tako zamjeram Niki Iličevića, i izostanak Rebića koji je zvijer i trebao je odigrat više, i Kranjčara za kojeg mislim iako je spor i trom al bolji je od nekih nutra. Al nikako trener nije kriv za debakle protiv Škotske, pa i Belgije doma, i sad Islanda koji su ruku na srce kvalitetom 70% ispod nas.
Samo ću reć što već ponavljam neko vrijeme - ako odemo na SP to mora bit državni praznik. Mi nismo repka ni za top 20 možda, a kamoli za top 10. Ako ne napravimo nakon Brazila veću smijenu generacije, ne piše nam se dobro sljedećih nekoliko godina. Nadajmo se da ćemo ipak proć taj Island.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!