marac napisao:Dajte mi ideju gdje mogu skinuti tekmu od jučer, po mogućnosti u hd formatu?
Ovdje imaš za online pogledat http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... n-munich-2
marac napisao:Dajte mi ideju gdje mogu skinuti tekmu od jučer, po mogućnosti u hd formatu?

Und er hätte sehr gerne noch länger dort gewirbelt, sich vielleicht noch so eine Chance herausgespielt wie die, als er frei vor Torwart Joe Hart auftauchte (9.). Rode zu seinem ersten Startelf-Einsatz in der Königsklasse: „Es war gut soweit, man freut sich, ist etwas nervöser als sonst. Aber es war eine geile Atmosphäre, ein geiler Platz. Dafür arbeitet man jeden Tag. Und dann ist es schade, weil es nach 25 Minuten vorbei war…“

panda napisao:Da Miki, ali glavno pitanje koje se postavlja u tom slučaju:
- Koja je svrha Bayernovog namještanja utakmice ?
Inače, viđanje zavjera i urota u svemu može biti simptom nekih određenih bolesti. Moj savjet bi bio posjet neurologu
Miki napisao:panda napisao:Da Miki, ali glavno pitanje koje se postavlja u tom slučaju:
- Koja je svrha Bayernovog namještanja utakmice ?
Inače, viđanje zavjera i urota u svemu može biti simptom nekih određenih bolesti. Moj savjet bi bio posjet neurologu
U redu je, dijagnostičaru. Ti svakome znaš dijagnozu. Blago majci koja te rodila tako nadprosječno inteligentnog. Samo budala može sa sigurnošću negirati da meč nije namješten. Ja nisam rekao da je 100% namješten, već da je po načinu na koji je Siti došao do pobjede tu nešto sumnjivo! To nisam samo ja rekao, već su na mnogim portalima i sportskim sajtovima forumaši iznijeli slično mišljenje. Ne djeluje mi da su tu čista posla.

Miki napisao:U redu je, dijagnostičaru. Ti svakome znaš dijagnozu. Blago majci koja te rodila tako nadprosječno inteligentnog. Samo budala može sa sigurnošću negirati da meč nije namješten. Ja nisam rekao da je 100% namješten, već da je po načinu na koji je Siti došao do pobjede tu nešto sumnjivo! To nisam samo ja rekao, već su na mnogim portalima i sportskim sajtovima forumaši iznijeli slično mišljenje. Ne djeluje mi da su tu čista posla.

panda napisao:Miki napisao:U redu je, dijagnostičaru. Ti svakome znaš dijagnozu. Blago majci koja te rodila tako nadprosječno inteligentnog. Samo budala može sa sigurnošću negirati da meč nije namješten. Ja nisam rekao da je 100% namješten, već da je po načinu na koji je Siti došao do pobjede tu nešto sumnjivo! To nisam samo ja rekao, već su na mnogim portalima i sportskim sajtovima forumaši iznijeli slično mišljenje. Ne djeluje mi da su tu čista posla.
Ja nisam rekao da znam dijagnozu pametnjakoviću. Ja samo ne vjerujem raznoraznim glupostima, za razliku od tebe.
Ja sam te čisto pitao iz kojeg bi razloga, tj. tko bi tu imao kakve koristi od namještanja ove utakmice. Nisi odgovorio već si okolišao da ne štima ovo i ne štima ono, znači da nemaš pojma i bezveze blebećeš k'o i uobičajeno. Za mene dovoljno da izvučem zaključak

Miki napisao:U fudbalu se obrće ogroman novac i bez obzira koliko ga neko ima ne bih bio baš 100% siguran da će odbiti još par miliona ako mu se ukaže prilika da ih uzme!Izgleda da ti vjeruješ kako je Bajern 100% pošten i čist klub, a ja ne bih baš sa sigurnošću to tvrdio.

Haris napisao:Ovakav tok i dešavanja na meču u nekoj drugoj lijevoj ligi poput onih turskih, rumunskih i sl. svakome bi bili i više nego dovoljni da meč okarakteriše kao namješten, ali iz nekog razloga ljudi misle da što je liga i takmičenje bogatije to su ljudi pošteniji.

Lennon napisao:Haris napisao:Ovakav tok i dešavanja na meču u nekoj drugoj lijevoj ligi poput onih turskih, rumunskih i sl. svakome bi bili i više nego dovoljni da meč okarakteriše kao namješten, ali iz nekog razloga ljudi misle da što je liga i takmičenje bogatije to su ljudi pošteniji.
U drugom dijelu rečenice si sam sebi dao odgovor. Pa upravo zato jer se doslovce kupamo u lovi vjerujem da si jedan Bayern, institucija i najveći klub uz Real na svijetu, to ne može dopustit. Ni za što, a kamoli za šaku eura. Upravo zato NE!

Haris napisao:Ja se lično slažem s ovim Mikijem. Prošlogodišnji preokret u Minhenu mi je izgledao nekako tupavo, a ovaj sad prekjučer još tupavije. Ne mislim da se treba sad nešto opterećivati oko toga i pretjerano filozofirati, ali ja lično zaista ne bih ni sekunde stavio ruku u vatru da Bayern nije uzeo kakve pare ili nešto drugo za puštanje pobjede Cityu. Mislim da ste naivniji svi vi koji kategorički negirate to. Ovakav tok i dešavanja na meču u nekoj drugoj lijevoj ligi poput onih turskih, rumunskih i sl. svakome bi bili i više nego dovoljni da meč okarakteriše kao namješten, ali iz nekog razloga ljudi misle da što je liga i takmičenje bogatije to su ljudi pošteniji.

Lennon napisao:U drugom dijelu rečenice si sam sebi dao odgovor. Pa upravo zato jer se doslovce kupamo u lovi vjerujem da si jedan Bayern, institucija i najveći klub uz Real na svijetu, to ne može dopustit. Ni za što, a kamoli za šaku eura. Upravo zato NE!

ivan napisao:Ma ne, namjestit ćeš utakmicu pa ideš povest nakon što gubiš i imaš igrača manje i pustit 2 gola u zadnjih pet min jer to ne izgleda sumnjivo? Wtf. To je očito obrnuta logika, ajmo napravit da izgleda tolko sumnjivo da nitko neće posumnjat ništa jer je preočito

ivan napisao:Lennon napisao:Haris napisao:Ovakav tok i dešavanja na meču u nekoj drugoj lijevoj ligi poput onih turskih, rumunskih i sl. svakome bi bili i više nego dovoljni da meč okarakteriše kao namješten, ali iz nekog razloga ljudi misle da što je liga i takmičenje bogatije to su ljudi pošteniji.
U drugom dijelu rečenice si sam sebi dao odgovor. Pa upravo zato jer se doslovce kupamo u lovi vjerujem da si jedan Bayern, institucija i najveći klub uz Real na svijetu, to ne može dopustit. Ni za što, a kamoli za šaku eura. Upravo zato NE!
Ma ne, namjestit ćeš utakmicu pa ideš povest nakon što gubiš i imaš igrača manje i pustit 2 gola u zadnjih pet min jer to ne izgleda sumnjivo? Wtf. To je očito obrnuta logika, ajmo napravit da izgleda tolko sumnjivo da nitko neće posumnjat ništa jer je preočito
Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost