(17/09/2014) FC Bayern München gegen Manchester City FC

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (17/09/2014) FC Bayern München gegen Manchester City FC

PostPostao/la Lennon » 17 ruj 2014, 22:15

Veli mi frend, inace Realovac da (nakon danas ) on zakljuci da Bayern nije jako ko lani. Hahah znalac u pm.

I onda me gleda ko tele u kravu dok ga pitam kak bi Real zgledal protiv Citya bez Ronalda,Balea, Modrica, Kroosa i Khedire? :lol:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 17 ruj 2014, 22:21

CroCHEF napisao:kakav je Benatia bio?

Neloš, ali trebat će mu vremena da se uigra sa ostatkom zadnje linije.
Napravio je jedan korner nakon što mu je Neuer dodao loptu, a imao je još par sličnih grešaka.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 17 ruj 2014, 22:23

Ma samo nek se Schweini vrati, veza će bit bomba. Za Alonsa sam znao od početka da je super transfer jer je čovjek neosporiv majstor svog zanata, a 32 godine znače samo da neće predugo bit prvi izbor tj. neće izgurat neke mlađe igrače iz ekipe. Bernatova najbolja predstava do danas, baš mi je bio dobar, do sada uvijek samo solidan, ni vamo ni tamo.

Miki i dalje briješ na 4-2-3-1 što mi nikako nije jasno. Ljudi zaboravite tu formaciju, to Pep igrat neće jer da je to htio ne bi ništa ni mjenjo prošle godine. Ove godine izgleda 3-5-2 ili 3-4-3 tako da mislim da nam je (čisto iz praktičnih razloga) bolje razmišljat o postavi u toj formaciji kad raspravljamo ovdje jer se stara formacija neće vratit.

Benatia je bio dobar s obzirom na sve, Boatenk strašno siguran. Veza je trenutno naravno najkritičnija jer Alonso kao zadnji vezni mora pustit Lahma i Alabu da nose igru što je ipak previše, oni su kao vezni u najboljem slučaju zadnji vezni, nikako nositelji igre. Fali tu Thiago, Schweini, pa i ona pizda Kroos dobro bi došo. Sve u svemu moram reć da me iznenadilo koliko smo dobro odigrali. Samo pokazuje da se očito igračima baš i neda BuLi igrat, ali ipak mora se reć da je Pep puno manje riskiro danas, barem sa stilom igre i formacijom ako ne sa kadrom (Rafinha, Benatia).
Zadnja izmjena: ivan; 17 ruj 2014, 22:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 17 ruj 2014, 22:24

Lennon napisao:Veli mi frend, inace Realovac da (nakon danas ) on zakljuci da Bayern nije jako ko lani. Hahah znalac u pm.

I onda me gleda ko tele u kravu dok ga pitam kak bi Real zgledal protiv Citya bez Ronalda,Balea, Modrica, Kroosa i Khedire? :lol:

Oni su jači bez Krosa nego sa njim. :lol: Kako mi je drago što smo im ga šuknuli prodavši im tog picopijevca. Kros je prosječan igrač! :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 17 ruj 2014, 22:30

Benatia je bio solidan, prva utakmica za novi klub pa je razumljivo da još nije potpuno uigran. Ono na Silvi je lako mogao biti penal.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2014, 07:31

cruz napisao:Malo sam pijan ali opet sam vidio gol!

Pa jebem mu mater, onda žešče potegni!

The Scarface napisao:Mislim da nam je trenutno Thiagov povratak prioritet, fali kreativnosti.

Kakva mrtva kreativnost!"?!?!? Sexualnosti fali :D

Bi mogli mi dat Xabiju pol milje veću plaču da ja budem zadovoljniji? Sad da mi neko veli da ima 4-5 milja netto plaču ja bi reko to je ok. Jebeno mi je što su svi srali po tome što se prodao Kroos i što Pep dovodi Španjolce i radi pizdarije u Bayernu, a sada su ti španjolci oni na koje se masovno drka. Šamarčina samo takva svima onima koji si briju gluposti.

Znal sam da bu si pep probo Xavija ili Xabija dopeljat no niti u peti mi nije bilo da je Xabi ovako jeben igrač. Kada ga je Real kupovo iz poola za vrtoglavih 40 + miljona eura, reko koji kurac, no ako je onda ovako bio dobar uopče se ne čudim. Šteta je samo kaj nema 31, jer me BK dal će uz njega igrati Schweini, Thiago ili u budučnosti Martinez. Kaj taj mali pikavac onoliko zračnih duela dobiva meni ni jasTno :mrgreen:

Jučer se onako pridružim anti Pepofcima kad ono dobijem po pički. Unapred serem, a mi pobedimo, kaj sad da delam, više nisam pametan...

Postava je bila kakva je bila, nisam mislio da ćemo imati premoč na terenu (standardnu), a nismo ju niti imali, no u određenim fazama tekme jebeno smo stiskali City. Kad kažem premoč onda mislim na onaj posjed lopte koji je bio 54% nakon prvog poluvremena no sve skupa sjajno smo odigrali, bez obzira na "krnju" postavu, koja ako se malo bolje razmisli uopče nije krnja već prije ćemo reči nije baš uigrana, jer ipak smo imali 4 skroz nova igrača na terenu - Benatia, Xabi, Bernat, Lewa.

Kako uvijek nakon jedne tekme seremo, tako ćemo sada nakon jedne tekme pisati hvalospjeve. Vidi se da Pep zna kaj radi i "handschrift", trenera je očit, jer bez obzira ko igrao i kakva formacija bila na terenu to ima smisla. Igrali smo strpljivo i prijetili, a sa druge strane je ipak bio City a ne neki poluproizvodi iz BUNDESLIGE protiv kojih nam se ruku na srce niti neda igrati.

Posebne kritike nemrem nikome uputiti no malo se ipak neke stvari moraju prokomentirati.

Neuer od početka ove sezone izgleda jako čudno. Ne bi rekao da je nesiguran, nego bi prije rekao da djeluje mutavo sa nekim svojim pas idejama koje je opet jučer delo i zasro. Ako kažem da je bio najlošiji na terenu ne znači da sad slijedeću tekmu Reina treba braniti, već da je Neuer bio u Hrvatskoj na odmoru i da su mu uvalili neku opasnu šljivovicu!

Eto rekoh da me Bernat nije još oduševio niti razočaro, mogu slobodno reči sad da me oduševio i da smo za cekija uboli jebenog beka, kojih navodno na tržištu nema. Lik stvarno dobro hala fucu iako mu treba pomoć u defanzivnom postavljanju, a to se vidlo kad je Alaba preuzeo nekakvu ulogu polu levog beka...Kad sam već spomenuo Alabu taj lik ima veći problem desne noge od Robbena i nemrem ga kao takvog u veznom redu gledat. Stvarno mi šlampavo izgleda i mislim da se on sa Bernatom za tu poziciju beka jebeno treba boriti! Iako je opalio par puta izvana dojma sam da se stvarno jebeno treba naštimati da bi uputio šut, a to me smeta jer smatram da vezni igrači moraju imati obje noge kolko tolko.

O Xabiju ne želim više laprdati, samo bi se osvrnuo na Benatiu. Tih par krivih paseva ne znači ništa, jer to rade i Boa i dante, samo kaj je Medhi bio pod povečalom pa smo spremni kritizirati sve. Lik je velik, nasilan i pojava na terenu i uopče ne sumnjam da smo pogodili sa štoperom i da lagano moremo počet razmišljati o prodaji Dantea ne ljeto...

Mulleru jučer nije išlo i znalo se da će ga Pep vaditi no meni je uvijek problem kad on mora napustiti igru jer kod mullera nikad ne znaš kad bu se zgnojil :mrgreen:

Gotze me jučer oduševio, napokon je odigrao fenomenalnu tekmu, kako ofenzivno tako defanzivno. Valjda ga je gol protiv Stuttgatra razbudio i nadam se da će mu forma krenuti prema gore! :bravo:

Rafinha je imao super povratak, al opet tam bi svi Lahma htjeli gledati.

I kaj je Lewandovskom. On nekako nije u formi. Super se kreće i dela za ekipu no par puta kada je trebao neš napraviti ispao je zbunjen. Bila je jedan situacija u prvom poluvremenu kad se dobro oslobodio, napravio si mjesta i trebao je šutirat levom nogom, ali nije napravio ništa kao da ne zna kaj bi. Nekaj mu je i ima da se zbudi i proradi jer to ne volim gledati. Sva sreća da nismo dali 30-40 milja za njega jer sad bi već prštale opasne kritike...

Sada se vratiti u stvarnost BUNDESLIGE i opet se spremit na opče pljuvanje loših partija u BUNDESLIGI.

HSV HERE WE COME!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mirko0410 » 18 ruj 2014, 08:14

Meni je ovo puno bolje i uzbudljivije od ljanjskog Bayerna. Ova nova formacija meni je super, igramo brže i okomitije, ne davimo loptu kao lani. Xabi Alonso veliko pozitivno iznenađenje, a kad se vrate Schweinsteiger i Ribbery biti ćemo opasno jaki. Izgleda da je Pep ipak malo popustio i prilagodio se njemačkom mentalitetu.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 18 ruj 2014, 08:21

anton 1983 napisao:Gotze me jučer oduševio, napokon je odigrao fenomenalnu tekmu, kako ofenzivno tako defanzivno. Valjda ga je gol protiv Stuttgatra razbudio i nadam se da će mu forma krenuti prema gore! :bravo:

What?

Okej, drugo poluvrijeme se malo razbudio pa počeo trčat i bit agresivniji u duelo, čak je i jedan prodor napravio, ali molim te Antuntun nemoj mi reci da je to za jednog Maria Gotze-a fenomenalno? Pa nije to bio Gaudino, pobogu, nek najveći talent Njemačkog nogometa, Njemački Messi. Ili je to taj maksimum koji ti misliš da on može dati?

Jedan Robben je u 10 minuta više napravio nek Gotze u 90. On je posto alibi igrač koji nema hrabrosti i Pep mora ovdje reagirat, ne samo ko trener nek i ko psiholog. Pa nemoguće da je čovjek zaboravil igrat nogomet. Meni je on iznimno drag igrač i fakat želim više no kod bilo čega da ga vidim pravog, jer mi je već pun k da moram ljudima objašnjavat da on nije promašaj. Mora se probudit, pogotovo u ovoj situaciji bez Robberya di nam je on zapravo udarna igla. Prošla sezona mu je progledana kroz prste zbog prilagodbe i ozlijeda ali od ove očekujem velik skok.

Okej, nije odigro lošu tekmu no reči da je ovo jučer bilo fenomenalno je jedan velik apsurd.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 18 ruj 2014, 08:30

Bayern scored their 800th goal in European competitions. Only Real Madrid (1,000) and Barcelona (979) have more.

Bayern start a Champions League campaign with a win for the 14th time, a record they share with Barcelona.

10 - Bayern's last 10 Champions League goals have come against teams from the Premier League. Nemesis.

90 - @MCFC conceded a goal in the 90th minute in each of their last 3 CL matches. Defect.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 18 ruj 2014, 08:39

Ko vam je juče MoM?

Alonso il Boa? :mrgreen:

Meni za tik ispred Alonso. Maestralno odigro, ko da igra kod nas već 5 godina. Ja ga nisam tak dobrog zamišljal u Realu, mislim da i njemu bolje odgovara naš stil. :legendo:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 18 ruj 2014, 11:10

Odlično smo igrali, svaka cast pepu i ekipi. Sa novim igracima i puno izlijedenih nadigrati City! :bravo:
Tekmu sam gledao sa desetak bavaraca i festalo se do jutra... :smajl010:
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 18 ruj 2014, 20:18

Odlicna predstava. Ako uzmemo u obzir probleme s ozljedama, dolazak novih igraca, ranu fazu sezone i cinjenicu da smo igrali protiv jedne od najboljih momcadi svijeta za mene je ovo odlican rezultat. Boateng odlican, Alonso se odlicno prilagodio, Benatia dobar ali mu treba jos vremena naravno, Bernat mi je nekako ostao duzan. Kod Citya Hart maestralan.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.