cruz napisao:Malo sam pijan ali opet sam vidio gol!
Pa jebem mu mater, onda žešče potegni!
The Scarface napisao:Mislim da nam je trenutno Thiagov povratak prioritet, fali kreativnosti.
Kakva mrtva kreativnost!"?!?!? Sexualnosti fali
Bi mogli mi dat Xabiju pol milje veću plaču da ja budem zadovoljniji? Sad da mi neko veli da ima 4-5 milja netto plaču ja bi reko to je ok. Jebeno mi je što su svi srali po tome što se prodao Kroos i što Pep dovodi Španjolce i radi pizdarije u Bayernu, a sada su ti španjolci oni na koje se masovno drka. Šamarčina samo takva svima onima koji si briju gluposti.
Znal sam da bu si pep probo Xavija ili Xabija dopeljat no niti u peti mi nije bilo da je Xabi ovako jeben igrač. Kada ga je Real kupovo iz poola za vrtoglavih 40 + miljona eura, reko koji kurac, no ako je onda ovako bio dobar uopče se ne čudim. Šteta je samo kaj nema 31, jer me BK dal će uz njega igrati Schweini, Thiago ili u budučnosti Martinez. Kaj taj mali pikavac onoliko zračnih duela dobiva meni ni jasTno
Jučer se onako pridružim anti Pepofcima kad ono dobijem po pički. Unapred serem, a mi pobedimo, kaj sad da delam, više nisam pametan...
Postava je bila kakva je bila, nisam mislio da ćemo imati premoč na terenu (standardnu), a nismo ju niti imali, no u određenim fazama tekme jebeno smo stiskali City. Kad kažem premoč onda mislim na onaj posjed lopte koji je bio 54% nakon prvog poluvremena no sve skupa sjajno smo odigrali, bez obzira na "krnju" postavu, koja ako se malo bolje razmisli uopče nije krnja već prije ćemo reči nije baš uigrana, jer ipak smo imali 4 skroz nova igrača na terenu - Benatia, Xabi, Bernat, Lewa.
Kako uvijek nakon jedne tekme seremo, tako ćemo sada nakon jedne tekme pisati hvalospjeve. Vidi se da Pep zna kaj radi i "handschrift", trenera je očit, jer bez obzira ko igrao i kakva formacija bila na terenu to ima smisla. Igrali smo strpljivo i prijetili, a sa druge strane je ipak bio City a ne neki poluproizvodi iz BUNDESLIGE protiv kojih nam se ruku na srce niti neda igrati.
Posebne kritike nemrem nikome uputiti no malo se ipak neke stvari moraju prokomentirati.
Neuer od početka ove sezone izgleda jako čudno. Ne bi rekao da je nesiguran, nego bi prije rekao da djeluje mutavo sa nekim svojim pas idejama koje je opet jučer delo i zasro. Ako kažem da je bio najlošiji na terenu ne znači da sad slijedeću tekmu Reina treba braniti, već da je Neuer bio u Hrvatskoj na odmoru i da su mu uvalili neku opasnu šljivovicu!
Eto rekoh da me Bernat nije još oduševio niti razočaro, mogu slobodno reči sad da me oduševio i da smo za cekija uboli jebenog beka, kojih navodno na tržištu nema. Lik stvarno dobro hala fucu iako mu treba pomoć u defanzivnom postavljanju, a to se vidlo kad je Alaba preuzeo nekakvu ulogu polu levog beka...Kad sam već spomenuo Alabu taj lik ima veći problem desne noge od Robbena i nemrem ga kao takvog u veznom redu gledat. Stvarno mi šlampavo izgleda i mislim da se on sa Bernatom za tu poziciju beka jebeno treba boriti! Iako je opalio par puta izvana dojma sam da se stvarno jebeno treba naštimati da bi uputio šut, a to me smeta jer smatram da vezni igrači moraju imati obje noge kolko tolko.
O Xabiju ne želim više laprdati, samo bi se osvrnuo na Benatiu. Tih par krivih paseva ne znači ništa, jer to rade i Boa i dante, samo kaj je Medhi bio pod povečalom pa smo spremni kritizirati sve. Lik je velik, nasilan i pojava na terenu i uopče ne sumnjam da smo pogodili sa štoperom i da lagano moremo počet razmišljati o prodaji Dantea ne ljeto...
Mulleru jučer nije išlo i znalo se da će ga Pep vaditi no meni je uvijek problem kad on mora napustiti igru jer kod mullera nikad ne znaš kad bu se zgnojil
Gotze me jučer oduševio, napokon je odigrao fenomenalnu tekmu, kako ofenzivno tako defanzivno. Valjda ga je gol protiv Stuttgatra razbudio i nadam se da će mu forma krenuti prema gore!
Rafinha je imao super povratak, al opet tam bi svi Lahma htjeli gledati.
I kaj je Lewandovskom. On nekako nije u formi. Super se kreće i dela za ekipu no par puta kada je trebao neš napraviti ispao je zbunjen. Bila je jedan situacija u prvom poluvremenu kad se dobro oslobodio, napravio si mjesta i trebao je šutirat levom nogom, ali nije napravio ništa kao da ne zna kaj bi. Nekaj mu je i ima da se zbudi i proradi jer to ne volim gledati. Sva sreća da nismo dali 30-40 milja za njega jer sad bi već prštale opasne kritike...
Sada se vratiti u stvarnost BUNDESLIGE i opet se spremit na opče pljuvanje loših partija u BUNDESLIGI.
HSV HERE WE COME!