Grupna faza / 1. kolo
Srijeda 20:45h
gegen
gegen

CroCHEF napisao:fest me zanima sastav koji ce krenuti u ovoj utakmici

melodyne napisao:FTB: Neuer, Alonso, Ribery, Gotze i Muller pocinju protiv Citya. Hm, mozda ce igrati Muller u napadu? Tako smo igrali prosle sezone u gostima kod njih i dominirali smo, mozda ce nesto isto pokuseti Don Pep.
http://www.ftbpro.com/de/meldungen/s%C3 ... _medium=pn

anton 1983 napisao:Zanim me postava protiv Citya da je to za popizdit. Sada definitivno ne bi htio Gaudina vidjet u ekipi, nego bi rađe neku radilicu i onog ko će pomoć Xabiju koji je prema dosad viđenom bomba pojačane. Fakat bi htio gledat trio u vezi, Xabi, Thiago, Schweini - bio bi to čisti SEX.
Vidim prošlu tekmu i neke stvari su mi bile nejasTne. Kod Pepa je jako teško skužit formaciju pogotovo ak se vodiš nekom logikom. Eto napiso neko 3 štopera i ljudi briju kak smo mi igrali sa 3. štopera, a 3 štopera nigdje.
Boateng je dosloFce od početka igrao teškog desnog Wing backa dok je Xabi igrao neku vrstu Sweepera ali ovdje govorim o fazi napada, a ne obrane. Doslofce smo odozada igrali ovak:
Benatia--Alaba---Lahm----Boa
--------------Xabi
------Badstuber----Dante
A Xabi je doslofce stajao metar ispred naše obrane. iz tog razloga je Pep uveo gaudina, da mu zamjeni Lahma u vezi kojeg je hitio na beka, a Bou povukao na štopera.
Pogledajte si negdje snimku i vidli bute da mi sa 3 štopera nismo igrali - jedino ako Xabija smatrate štoperom...
Nadam se samo Ribu da će moč igrati (bar malo), a za Benatiu očito još nije vrijeme...
I da, nabijem ti ja naše svjetske prvake koji su Bogovi nogometa (Muller - Gotze), ako mi sa njima nemremo imati ekipu koja more napast CL. Pa kakav je to Muller igrač, ako nije igrač za prvih 11 i prirodna zamjena za Robbena? Ista stvar vrijedi i za Gotzea, no on je tak i onak non stop kritiziran...

anton 1983 napisao:Ja sam samo htio reči, da iako su 3 štopera bila na terenu i iako su nas nacrtali sa igramo sa 3 štopera, mi sa 3 štopera nismo igrali!TJ ako Xabija ne smatrate štoperom!

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju