(17/09/2014) FC Bayern München gegen Manchester City FC

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

(17/09/2014) FC Bayern München gegen Manchester City FC

PostPostao/la Speedy » 14 ruj 2014, 07:20

Slika

Skupina E
Grupna faza / 1. kolo
Srijeda 20:45h

SlikagegenSlika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: (17/09/2014) FC Bayern München gegen Manchester City FC

PostPostao/la CroCHEF » 14 ruj 2014, 17:02

fest me zanima sastav koji ce krenuti u ovoj utakmici
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 14 ruj 2014, 19:19

CroCHEF napisao:fest me zanima sastav koji ce krenuti u ovoj utakmici

I mene to zanima, a očekujem dosta tijesnu utakmicu. A vrlo će zanimljivo biti vidjeti i u kojem će sastavu odbrana biti. Da li će se Pep odvažiti da u ovoj utakmici gurne Benatiju sa Danteom i Boatengom? :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la melodyne » 14 ruj 2014, 19:51

FTB: Neuer, Alonso, Ribery, Gotze i Muller pocinju protiv Citya. Hm, mozda ce igrati Muller u napadu? Tako smo igrali prosle sezone u gostima kod njih i dominirali smo, mozda ce nesto isto pokuseti Don Pep.

http://www.ftbpro.com/de/meldungen/s%C3 ... _medium=pn
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 14 ruj 2014, 20:57

melodyne napisao:FTB: Neuer, Alonso, Ribery, Gotze i Muller pocinju protiv Citya. Hm, mozda ce igrati Muller u napadu? Tako smo igrali prosle sezone u gostima kod njih i dominirali smo, mozda ce nesto isto pokuseti Don Pep.

http://www.ftbpro.com/de/meldungen/s%C3 ... _medium=pn

Ne vidim zašto Lewy ne bi igro. Možda se Pep vrati na 4-1-4-1. Baš me zanima dal ima muda stavit Benatiu s Boatengom i Danteom ili će se vratit na 4 obrambena. Poznavajući Pepa, vratit ce Alabu u trojku
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 ruj 2014, 09:51

Jedva cekam ov(akv)u utakmicu!
Nismu 'u komadu', ali opet mislim da cemo odigrati dobru partiju. Zasto? Zato sto nam protivnik isto voli imati loptu u svom posjedu, sto obecava atraktivnu utakmicu s puno tempa i prilika na obe strane, nadam se i s puno (nasih) golova. U ovakvim tekmama je Lewandowski znao trpati po tri-cetiri komada.. tako da se nadam da ce i u srijedu imati svoj dan!

Sto se tice sastava, ima li ikakvih novosti oko moguceg nastupa Riberya i Robbena?

Sent from my SM Note 3 - N900 using Tapatalk
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la vintage » 15 ruj 2014, 11:00

Ovo ce biti poslastica! Jedina tekma koju sam lani gledao u AE i popusili....Htio bi vidjet Benatiu al mislim da ga nece staviti. Naravno Lewa!
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 ruj 2014, 11:59

Zanim me postava protiv Citya da je to za popizdit. Sada definitivno ne bi htio Gaudina vidjet u ekipi, nego bi rađe neku radilicu i onog ko će pomoć Xabiju koji je prema dosad viđenom bomba pojačane. Fakat bi htio gledat trio u vezi, Xabi, Thiago, Schweini - bio bi to čisti SEX.

Vidim prošlu tekmu i neke stvari su mi bile nejasTne. Kod Pepa je jako teško skužit formaciju pogotovo ak se vodiš nekom logikom. Eto napiso neko 3 štopera i ljudi briju kak smo mi igrali sa 3. štopera, a 3 štopera nigdje.

Boateng je dosloFce od početka igrao teškog desnog Wing backa dok je Xabi igrao neku vrstu Sweepera ali ovdje govorim o fazi napada, a ne obrane. Doslofce smo odozada igrali ovak:

Benatia--Alaba---Lahm----Boa

--------------Xabi

------Badstuber----Dante

A Xabi je doslofce stajao metar ispred naše obrane. iz tog razloga je Pep uveo gaudina, da mu zamjeni Lahma u vezi kojeg je hitio na beka, a Bou povukao na štopera.

Pogledajte si negdje snimku i vidli bute da mi sa 3 štopera nismo igrali - jedino ako Xabija smatrate štoperom...

Nadam se samo Ribu da će moč igrati (bar malo), a za Benatiu očito još nije vrijeme...

I da, nabijem ti ja naše svjetske prvake koji su Bogovi nogometa (Muller - Gotze), ako mi sa njima nemremo imati ekipu koja more napast CL. Pa kakav je to Muller igrač, ako nije igrač za prvih 11 i prirodna zamjena za Robbena? Ista stvar vrijedi i za Gotzea, no on je tak i onak non stop kritiziran...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 15 ruj 2014, 12:01

Idealna tekma da se "neš počne kuhat" u Allianz areni.

Znači, ukoliko razbijemo City mislim da ćemo opet pokrenut kola koja će teško neko zaustavit ove jeseni.

Očekujem od bivših Dortmundovaca eksploziju. :bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 15 ruj 2014, 12:07

anton 1983 napisao:Zanim me postava protiv Citya da je to za popizdit. Sada definitivno ne bi htio Gaudina vidjet u ekipi, nego bi rađe neku radilicu i onog ko će pomoć Xabiju koji je prema dosad viđenom bomba pojačane. Fakat bi htio gledat trio u vezi, Xabi, Thiago, Schweini - bio bi to čisti SEX.

Vidim prošlu tekmu i neke stvari su mi bile nejasTne. Kod Pepa je jako teško skužit formaciju pogotovo ak se vodiš nekom logikom. Eto napiso neko 3 štopera i ljudi briju kak smo mi igrali sa 3. štopera, a 3 štopera nigdje.

Boateng je dosloFce od početka igrao teškog desnog Wing backa dok je Xabi igrao neku vrstu Sweepera ali ovdje govorim o fazi napada, a ne obrane. Doslofce smo odozada igrali ovak:

Benatia--Alaba---Lahm----Boa

--------------Xabi

------Badstuber----Dante

A Xabi je doslofce stajao metar ispred naše obrane. iz tog razloga je Pep uveo gaudina, da mu zamjeni Lahma u vezi kojeg je hitio na beka, a Bou povukao na štopera.

Pogledajte si negdje snimku i vidli bute da mi sa 3 štopera nismo igrali - jedino ako Xabija smatrate štoperom...

Nadam se samo Ribu da će moč igrati (bar malo), a za Benatiu očito još nije vrijeme...

I da, nabijem ti ja naše svjetske prvake koji su Bogovi nogometa (Muller - Gotze), ako mi sa njima nemremo imati ekipu koja more napast CL. Pa kakav je to Muller igrač, ako nije igrač za prvih 11 i prirodna zamjena za Robbena? Ista stvar vrijedi i za Gotzea, no on je tak i onak non stop kritiziran...

Ja kolko sam shvatil Pepu bude Xavi Alonso novi - Martinez.

Tj. nekakvi libero koji bu po potrebi libero a više ko neki zadnji vezni, tik uz stopere.
Znači ako premjesti Alabu i Lahma opet na prirodne pozicije, to bu zapravo i ona formacija od prošle godine, ali s nešto "opreznijim" zadnjim veznim.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 ruj 2014, 12:09

Ja sam samo htio reči, da iako su 3 štopera bila na terenu i iako su nas nacrtali sa igramo sa 3 štopera, mi sa 3 štopera nismo igrali! :D TJ ako Xabija ne smatrate štoperom! :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 15 ruj 2014, 12:11

anton 1983 napisao:Ja sam samo htio reči, da iako su 3 štopera bila na terenu i iako su nas nacrtali sa igramo sa 3 štopera, mi sa 3 štopera nismo igrali! :D TJ ako Xabija ne smatrate štoperom! :lol:

Pa to se podrazumijeva da smo tako igrali. Ili si otkrio nešto novo? :mrgreen:

Ja sam se nadovezao uz tvoj post na ulogu Alonsa u Bayernu. :bravo:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 ruj 2014, 13:04

Nadam se kako će Doktor igrati jer trebat će netko trgati noge Cityjevim veznjacima i napadačima. Gaudino na ovoj utakmici nema što tražiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 15 ruj 2014, 17:14

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 15 ruj 2014, 18:29

Ovaj kreten sudi, ali eto bolje nego onaj još veći kreten Proenca.
Ovaj će opet da se razbaca kartonima, po običaju.... :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Sljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.