CHAT

Sve i svašta...

Re: CHAT

PostPostao/la HolgerBadstuber » 22 pro 2013, 21:11

panda napisao:
Lennon napisao:I nije mogo doći posle tekme u ložu k malome? Jebenih 20 metara ???

Ibra nije ni igrao protiv Lorienta, tak da kakvih vražjih 20 metara ?

ti rantaš cijelo vrijeme, a zapravo s nikakvim činjenicama ne raspolažeš

jesus...

Pa sve OK, znaci:

PSG-Lorient 1.11.2013.
Federer-Djokovic 2.11.2013.

Potom su se uputili prema Parizu i Parku prinčeva gdje su ih smjestili u VIP ložu. PSG je igrao protiv Lorienta, no Ibrahimović nije mogao nastupiti zbog ozljede. Dobili su obavijest da će netko doći po Hajrudina i odvesti ga do Ibrahimovića. Međutim, na poluvremenu su im rekli kako je Ibrahimović ozlijeđen i da nije na utakmici.

Pokušavali su ga nazvati ali je bio nedostupan. Ljudi iz PSG-a obećali su da će dan poslije sigurno organizirati susret. Hajrudin i Rekić ujutro su posjetili trening-kamp PSG-a. Zamolili su ih da pričekaju jer je Ibrahimović bio na terapiji.

Dakle, 2.11.2013. se trebao dogoditi susret, dan nakon utakmice s Lorientom jer Ibra nije bio na utakmici s Lorientom, to jutro, 2.11.2013. je mali Hajrudin dosao u trening kamp PSG-a a Ibra je bio na terapiji pa nakon toga na teniskom mecu.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 22 pro 2013, 21:28

O čemu vi raspravljate majke ti mile, kakvi termini kakve pm?

Činjenica :
Gospodin Ibrahimović nije uspio žrtvovati pola sata svog života da se nađe s teško bolesnim dječakom koji je samo zbog njega došao u Pariz.

To što nije igrao tu utakmicu stvar čini još i gorom, samo je imao više slobodnog vremena koje je mogao iskoristiti za susret s dječakom.

Naravno da je PR termin sa Đokom bio važniji. :roll:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 21:36

The Scarface napisao:O čemu vi raspravljate majke ti mile, kakvi termini kakve pm?

Činjenica :
Gospodin Ibrahimović nije uspio žrtvovati pola sata svog života da se nađe s teško bolesnim dječakom koji je samo zbog njega došao u Pariz.

To što nije igrao tu utakmicu stvar čini još i gorom, samo je imao više slobodnog vremena koje je mogao iskoristiti za susret s dječakom.

Naravno da je PR termin sa Đokom bio važniji. :roll:

:bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 22 pro 2013, 21:41

Zlatan je smeće i nema opravdanja nikakvog.

Kakav je to čovjek koji nije u stanju odvojiti 10 minuta za dijete kojemu je to posljednja želja?

Ispočetka sam ga čak donekle i shvaćao jer nije lako potegnuti iz Pariza u BiH, al pokazao je koje je govno kad je izignorirao jadno dijete nakon što je ono došlo njemu.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 21:50

http://www.bild.de/sport/fussball/jupp- ... .bild.html

Ako niste gledali Juppov interview danas :bravo:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 23:23

TiLe napisao:Zlatan je smeće i nema opravdanja nikakvog.

Kakav je to čovjek koji nije u stanju odvojiti 10 minuta za dijete kojemu je to posljednja želja?

Ispočetka sam ga čak donekle i shvaćao jer nije lako potegnuti iz Pariza u BiH, al pokazao je koje je govno kad je izignorirao jadno dijete nakon što je ono došlo njemu.

Tako je. I nema baš nikakvo opravdanje, jedino nedaj Bože da mu se desio smrtni slučaj, il da je bio u bolnici na operaciji ili nešto slično, što mu je od životne važnosti. A to se na sreću nije mu desilo tak da je mogo odvojit 10 minuta za klinca koji u njemu vidi sve, i klinca koji uskoro umire.

I da, taj razlog mi daje pravo da velim da je smeće od čovjeka. ;)
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 23:28

Smeće je od čovjeka ovak ili onak, došao ili ne došao, ja sam samo htio prikazat da možda postoji valjani razlog zašto nije došao, no nije i gotovo, nema smisla dalje raspravljat :mig:

btw. pazite se ženskih vozaća!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gAHaaAq1QQc[/youtube]

:| :|
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 23:29

To je u VŽ županiji, blizu Huma Brezničkog. Katastrofa.... :roll:

I sad kao policija ju nemože kaznit, pa kaj ne mogu djelovat na temelju snimki?
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 23:30

Lennon napisao:To je u VŽ županiji, blizu Huma Brezničkog. Katastrofa.... :roll:

I sad kao ploicija ju nemože kaznit, pa kaj ne mogu djelovat na temelju snimki?

Očito ne, katastrofa stari moj, i to još sa dvoje male djece u autu :? :?

neko se bude tak spičakal jednog dana zbog te ženske, ali glavno da njoj ništ nebude na kraju, takve navek sreća prati
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 23:33

Čudi me kak i ovdje nije došlo do nesreće, kolko su samo vozači bili svijesni na suprotnoj traci, pa ona im je ulazila i do 40-50 cm na njihovu traku.. :shock:

Neću ni pomisliti da takva snimka postoji u Njemačkoj, i da je to vozačica Njemačkog državljanstva...
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 23:37

Lennon napisao:Čudi me kak i ovdje nije došlo do nesreće, kolko su samo vozači bili svijesni na suprotnoj traci, pa ona im je ulazila i do 40-50 cm na njihovu traku.. :shock:

Neću ni pomisliti da takva snimka postoji u Njemačkoj, i da je to vozačica Njemačkog državljanstva...

Mene čudi da ni'ko nije počel trubiti, ženska se vozila bar pol metra prek linije 90% vremena

Al, najbolje je bilo objašnjenje policiji - da su ju prijavili zato jer se vozi po propisima i jako sporo :shock: :shock:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 23:43

Al općenito su žene tak za volanom. Da se razumijemo, ne podcjenjujem ja nikog, naravno da ima iznimaka, i zašto nebi žena bila bolji vozač od muškarca? Slažem se s time, al kad gledaš u globalu, 80% žena z vozačkama trebale bi biti žene bez vozačke. Nit su sigurne, pol ih nezna prednosne ceste, niti brzo reagiraju, a niti imaju osjećaj gdje im se auto nalazi na cesti. Kad globalno pogledamo...
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 23:44

Jebiga, statistički gledano ipak stvaraju manje prometnih od muškaraca pa se čak kaže da su i bolje vozačice od vozača :lol:

trust me, nedavno sam to u autoškoli na predavanjima čul :roll:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la HolgerBadstuber » 22 pro 2013, 23:44

Ribery je izgubio spor kojim je zelio zabranit onoj maloj Zahiji da iznosi detalje s njihovog druzenja. Prijeti mu inace do 4 godine zatvora.

Ne znam koliko godisnje zaradjuje ali daj joj brate mili plati 1 000 000 eura za tisinu i bok.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 23:47

HolgerBadstuber napisao:Ribery je izgubio spor kojim je zelio zabranit onoj maloj Zahiji da iznosi detalje s njihovog druzenja. Prijeti mu inace do 4 godine zatvora.

Ne znam koliko godisnje zaradjuje ali daj joj brate mili plati 1 000 000 eura za tisinu i bok.

O Bože pa to još traje? :roll:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara