FC Bayern - 1. FC Köln, 03. 10. 2009.

Re: FC Bayern - 1. FC Köln, 03. 10. 2009.

PostPostao/la Rekord » 03 lis 2009, 19:21

Mala kriza.Brzo ćemo je prevazići,nema razloga za sekiranje. ;)
Rekord

PostPostao/la FCB m@niac » 03 lis 2009, 21:17

Rekord napisao:Mala kriza.Brzo ćemo je prevazići,nema razloga za sekiranje. ;)

To i ja mislim :good: .....čak nebi reko kriza nego konstantna nesreća!! :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la nokia » 03 lis 2009, 22:33

Kao sto rekoh danas, zvanicno smo najebali. Kurac mala kriza. Nakon 8. kola biti 8 bodova udaljen od prvog mjesta nije mala kriza :twisted:
Izvinjavam se na rjecniku, ali je tako. I prosle godine smo govorili "nije to nista", tjesili se, pravili se da ne vidimo ocigledne probleme i cekali pet kola prije kraja da nekima dodje iz guzice u glavu pa da se sjete da mogu promijeniti neke stvari. Salatara, auf wiedersehen.
nokia

PostPostao/la FCB m@niac » 03 lis 2009, 23:50

nokia napisao:Kao sto rekoh danas, zvanicno smo najebali. Kurac mala kriza. Nakon 8. kola biti 8 bodova udaljen od prvog mjesta nije mala kriza :twisted:
Izvinjavam se na rjecniku, ali je tako. I prosle godine smo govorili "nije to nista", tjesili se, pravili se da ne vidimo ocigledne probleme i cekali pet kola prije kraja da nekima dodje iz guzice u glavu pa da se sjete da mogu promijeniti neke stvari. Salatara, auf wiedersehen.

...daj nas prosvjetli :lol: pa nam reci koji su to problemi...

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la TulE » 04 lis 2009, 01:41

Nije gaal kriv sto oni igraju lose.
Ne moze on igrati za njih. To sto su oni mutavi to nije do njega.
Meni je on uredu trener. Napad je losh ostalo je sve dobro po meni. Malo golova primamo, al i slabo dajemo.

Volia bi vidjeti Tony-a i olica u napadu. u formaciji 4-4-2
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 04 lis 2009, 10:44

Zadnje 3 tekme mi počnemo bez Gomeza i ne da nedobijemo nego nemremo gola zabiti! :neee: Bez obzira kaj ljudi misle da je on loš, on MORA igrati!!! previše se nejga druge momčadi boje i pokrivaju ga sa jako velikim brojem igrača, eh da je Gomez jučer igrao od početka, a Gaal je sa svojim sranjima sve naše napadač zasad uspio upropastiti! Previše je nesigurnosti kod njih i zato nam je realizacija u banani.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 04 lis 2009, 10:49

Haris napisao:Nemojte pretjerivati sa cmizdrenjima oko formacije kada smo danas igrali i 4-3-3 i 4-4-2 i vidjeli smo u oba poluvremena da nema nikakve jebene razlike. Problemi leže negdje drugo!

;)

Al samo jučer. Jučer nam je u 2. poluvremenu jebeno falio Ribery i prokleto kruženje lopte oko 16 - terca. Jučer je bio problem šta mi svoju inicijativu nismo znali pretvoriti u gol. Najviše me nerviralo kaj smo se bojali pucati izvana!

FCB m@niac napisao:..i ne samo to, nego sad serete po treneru, a da su Ribery, Muller i Klose kojim slučajem protiv Juvea zabili, a trebali su, sad bi Gaal bio Bog i batina!!

Istina! Ali problem je kaj nismo zabili! I ja ti garantiram da mi nebi slavili Gaala nego strijelca. naš pad u 2. poluvremenu protiv Juvea je bio očit, s tim da protiv Juvea nije bio problem što jedan igrač nije zabio gol nego njih jako puno koji su bili u jako dobrim situacijama. Mislim da se to jako odrazilo na ovu tekmu protiv Kolna i da su se našim igračima malo tresle gaće, jer kad onako nedobiješ Juve onda ti moral u ekipi mora past....U zadnje vrijeme bolje igramo 1. poluvreme al zato 2. - smeće....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 04 lis 2009, 11:03

...ajde stavite sažetke na sajt...pa ću vam sve reći o tekmi... :lol:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 04 lis 2009, 11:09

Haris napisao:Ma meni lično usporedba naše igre s Arsenalom nema nikakve veze. Arsenal igra 10 puta ljepše od nas. Barcelona 15. Ovo što mi igramo je držanje lopte u svom posjedu bez ikakvih konkretnih akcija prema golu. Praktički samo moto "nemoj izgubit loptu, makar se čitavu tekmu morali dodavati samo štoperi i golman". Arsenal možda zna pretjerati, ali oni protiv bunkera uvijek stvaraju šanse kao od šale.

Dobro to je više bila metafora ;) Naravno da neigramo kao oni, ali kad momčda ima takav posjed lopte i drka oko 16 - terca izgleda nemočno i nezabije gol onda veliš igraš kao Arsenal...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 04 lis 2009, 12:38

A kako drukčije da počem pisat o tekmi sa Bunkelnom nego sarkastično..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ok ,a sad malo ozbiljnosti..... :mrgreen:

Luis van balonja raus..... :D

Nema tu discipline,neshvaća se trenerska taktika,nema lidera na terenu,nema čvrstoće na sredini terena,nema timske igre....ne poštuju s eboje Bayernovog dresa....nema solidarnosti...eto toga nema u ekipi a bez tog svega Bayern igra.... :mrgreen:

e sad čega ima....ima se jaka ekipa na papiru,vodi se veliki medijski rat unutar svlačionice,ima nezadovoljstva u ekipi,ima se dobrih igrača na klupi (tymo,gomez...)....posjedujemo veliki respekt u bundesligi...tkzv. bunkeraški respekt....igra se samo i isključivo preko lijeve strane.....imamo novog stručnjaka za prekide u ekipi (bradfaide :lol: )...imamo world class napadača u trećoj ekipi.....imamo Oh-tla u prvih 11 da kupi iskustvo...imamo golobradog stopera u prvih 11...na klupi nam sjedi ogroman talent koji je masno plaćen i za kojeg su se otimali svojevremeno real i shitter...

zaključak....

nakon tekme s Wolfsburgom...mi nismo odigrali sjajnu tekmu u obja smjera (obrana -napad)....tad nam se ozljedio MvB i od tad mi nemamo lidera,čvrstine u sredini terena,nekog tko razumije Gaala,poveznicu napada i obrane,tko more prenjet to kaj on želi na ekipu...i od tad teški drking stopera i bekova po lopti...a onaj tko tzreba imat najviše loptu u nogama se ni ne vidi na terenu....užas,jad i bijeda....

Bommel vrati se..... :? :mrgreen: :mrgreen:

a sad o tekmi....

prvih 45 min se more ovako opisat....dodajajemo se ja i moj pijani brat s loptom...i svak malo neko mora trčat po nju....ili ovako.....ajmo sad pasti...kad nam neide s dodavanjem možda kojeg stepamo nakon prekida....i onda što se dešava...Ribery je nepotreban u drugom poluvremenu....napadamo samo po njegovoj strani....i onda ulazi Prajić i više ne napadamo ni po jednoj....već se doodavamo opet ja i pijani brat...samo ovaj put....dijagonalno....i onda mudrac Gaal vidi da je vrag odnio šalu i ubacuje Gomeza i Olića (idiot) vadi Klosea........aekipa nam onda u nastavku vježba centaršuteve i rasteže Mondragona....

i sad nakon ovakve tekme mi dođe neko i kaže Gaal nije kriv.... :lol: :lol: :lol: ...jok ja sam stavio Tonija u drugu ekipu,poslao Gomeza na klupu,od Klosea napravio Jokera,Olića učunio nezamjenjivim u ekipi,Mullera šikaniram i turam gdje mi se ćefne,Tymo misjedi na klupi jer igra loše prema naprijed...nije zato ni doveden....Ribery-a vadim i stavljam u drugom poluvremenu....pranjića je on doveo pa ne igra ( idiot )....svako malo mjenjam taktiku i rotiram igrače tjekom tekme više puta.....i da na kraju igram 4-3-3 taktiku iako nemam igrače za nju....

Gaal Raus.... 8-)

eh da sad o igračima.....

Butt--------besprijekoran

Lahm......najbolji naš igrač....najkreativniji....klasa,odigrao kapetanski....
Buyten.....stijena....odličan...najviše imao loptu u posjedu....
Badstuber..povuci - potegni.....
Bradfonja...lik je popizduio i umislio se da je i Alves i Maicon u jednom..... :lol: :lol: :lol:
Ottl..........najmanje imao loptu u nogama...najlošiji od sve dijec na terenu...igrao 93min.... :lol: :lol: :lol:
Bastian......najviše pimplao s loptom i imao najviše želje za zabit gol.....
Muller........nevidljiv....očajnog centaršuta....izgubljen na terrenu....
Klose.........trka,zalaganje,nesebičnost....sve ostalo katastrofa.....
Sosa..........sad nema Robbena sad ću ja 1-3 prolazit malo..... :lol: :lol: :lol: (Gaal kreten)...

eto by bavarac analitičar..... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 04 lis 2009, 12:47

Dosta to jadno izgelda, i ja također jedva čekam povratak Bommela samo kaj će opet tymo sjedit na klupi skupa sa Ottlom.

ja se nemogu otet dojmu da smo se mi propisno sjebali zato što smo pustili ZE-a. Takav igrač da je u mlađim godinama vrijedi između 20-30 miljona eura a mi smo ga pustili jer je prestar u biti posrali smo se. Jednostavno takvog igrača mi MORAMO imati, čovjeka koji će iz sredine terena nešto napraviti a ne Schweini koji večinom loptu vrača nazad - Schweini nije takav igrač niti ikada neće bit, on ima drugačiju ulogu u ekipi i zasad ju dosta dobro odrađuje, samo kaj je jučer mogo puknut koju sa 20-30 metara. Da smo mi jučer imali Zea , izostanak ROBBERYA nebi nas spriječio da pobjedimo i opet kad će ova dva mulca bit spremni naša igra neće biti bajna jer neamo tog igrača u vezi koji će sve povezati a opet da je dobar u obrani. Schweini sve pokušava riješiti dugom loptom, a naš problem je u tome šta nama fali igrač u sredini terena koji može napravit slalom i izbaciti 2-3 protivnička igrača!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 04 lis 2009, 12:58

Kažu ljudi lako bit generla poslije bitke i igraš koliko ti protivnik dozvoli...ali da sam je bio jučer general...s tim igračima kako god da ih staviš nemoš dobit 4-3-3 taktiku da ga jeb.... :lol: :lol: :lol:

to more samo Gaal izmislit......i sad naredna tekma vs Freiburg......oni zabijaju dva po tekmi a mi ni jedan...zanimljiva tekma će to bit.....

i nakon toga Gaal ima još prostora za nedokazivanje....Leverkusen i Schalke doma...Stuttgart u gostima.....Gaal raus sad..... 8-)

@ Anton

slažem se s tom konstantacijom...ali opet tko je tome kriv....Klinsmann je njega htio zadržat,Jupi ju je igrao stalno,Gaal ga nije htio odmah...a Hoeness mu nije dao pare za dve godine.....mene jeb. jedna stvar...zakaj Sosa ne proba igrat u sredini...umjesto Mullera....mali je tu poziciju igrao dosta dobro u Argentini...zbog igara na njoj je i doveden....ali nedaje mu se vremena....nit zna gdje i što treba igrati.....

povratak Bommela je moje jedina nada u dobre rezultate nas....

i to bi onda trebalo izgledat ovako na terenu.....

-----------------------tymo-----------------------

------------mvb---------------bastian-----------

------x-------------------y----------------z------- (ovisi o treneru i povredama)

e sad sam se ja bojim da će oni igrat ovako......(gaal kreten)

-----------tymo---------mvb---------bastian---------------------

tog me strah.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la nokia » 04 lis 2009, 13:28

FCB m@niac napisao:
nokia napisao:Kao sto rekoh danas, zvanicno smo najebali. Kurac mala kriza. Nakon 8. kola biti 8 bodova udaljen od prvog mjesta nije mala kriza :twisted:

Ti il se zajebavas samnom il si slijep. Dovoljan je pogled na tabelu da vidis problem. Dovoljan ti je podatak da preko 500 dana nismo zasjeli na prvo mjesto bundeslige. Dovoljno je to sto vec tri utakmice nismo gola dali.
Nigdje problema, ni na vidiku :roll:
nokia

PostPostao/la Murta » 04 lis 2009, 16:24

LvG mora preuzet odgovornost. Imao je dovoljno vremena da si složi momčad i on je odabrao Pranjića i Braafheida. Doduše ono kaj je Pranjić pokazivao u Eridiviziji bilo je na razini bilo kojeg kluba u svijetu, ali tamo se ne igra bunker ko protiv Bayerna. Van Gaal je izabrao momčad koja će igrati, prema tome on je odgovoran. Ja sam vam govorio da je Gomez jako važan ovom Bayernu jer ma koliko god on šansi promašio on će sigurno imat 3 čiste po utakmice dok svi ostali(osim Tonija) neće, oni ovise o ostatku momčadi. Gomez uvijek pokupi neki otpadak. Nije mi jasno vaše prigovaranje da ne trči. Pa ne moraju svi bit ko Olić. Pogotovo kad naši protivnici igraju bunker.
Mogli ste primjetiti da ja stalno guram Kroosa u udarnu momčad i stalno pričam o Arteti. Jedan od njih dvoje i Schweini ne mogu nadoknadit Ze Roberta individualno, ali zajedno sa Bastianom su jedan kompletni vezni igrač. Mi trebamo prodat Tonija i zamjenit Klosea za nekog beka i onda imamo kompletnu momčad. Kako da igrač ima samopouzdanja ako igra po 45 minuta.
Bundesliga je nešto sasvim drugo od Španjolske i Nizozemske lige i tu van Gaal strašno griješi.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la FCB m@niac » 04 lis 2009, 16:34

nokia napisao:
FCB m@niac napisao:

Ti il se zajebavas samnom il si slijep. Dovoljan je pogled na tabelu da vidis problem. Dovoljan ti je podatak da preko 500 dana nismo zasjeli na prvo mjesto bundeslige. Dovoljno je to sto vec tri utakmice nismo gola dali.
Nigdje problema, ni na vidiku :roll:

..to nije problem nego posljedica problema...

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.