panda napisao:Miki to još koliko toliko drži sve na vodi svojim postovima, jest da se ne slažem uvijek sa stvarima koje piše, ali nije loše tu i tamo imati i neki drugi pogled na stvari

The Scarface napisao:panda napisao:Miki to još koliko toliko drži sve na vodi svojim postovima, jest da se ne slažem uvijek sa stvarima koje piše, ali nije loše tu i tamo imati i neki drugi pogled na stvari
Miki i ti ste trenutačni vladari foruma.
melodyne napisao:melodyne napisao:Jel moze link od igrice The Goobs 1.8? Samo demo mogu da nadjem... Igrao sam kao mali i stvarno je extra!
The Scarface napisao:panda napisao:Miki to još koliko toliko drži sve na vodi svojim postovima, jest da se ne slažem uvijek sa stvarima koje piše, ali nije loše tu i tamo imati i neki drugi pogled na stvari
melodyne napisao:melodyne napisao:Jel moze link od igrice The Goobs 1.8? Samo demo mogu da nadjem... Igrao sam kao mali i stvarno je extra!

panda napisao:The Scarface napisao:panda napisao:Miki to još koliko toliko drži sve na vodi svojim postovima, jest da se ne slažem uvijek sa stvarima koje piše, ali nije loše tu i tamo imati i neki drugi pogled na stvari
Ja sam mala riba u odnosu na neke ljude tu![]()
![]()
Miki napisao:
Sad sam se sjetio rečenice iz jednog crtanog filma, pa ću je primijeniti na tebe.
Pandiću mlađi, po cio dan za bilijarom, ti si sitna riba u ovom moru plavom.

panda napisao:Miki napisao:
Sad sam se sjetio rečenice iz jednog crtanog filma, pa ću je primijeniti na tebe.
Pandiću mlađi, po cio dan za bilijarom, ti si sitna riba u ovom moru plavom.
U usporedbi s tobom koji imaš 2.5 godine staža više, ja sam sitna riba![]()
btw.
http://www.bild.de/unterhaltung/leute/e ... .bild.html
![]()

panda napisao:
Nećemo biti diskriminirajući prema odlukama drugih ljudi miki moj![]()
![]()
njegov život, njegov odabir
Miki napisao:
Vidiš da i sam kaže kako se neprijatno osjećao među saigračima koji su zbijali šale na račun gejeva.![]()
Nemam ništa protiv gejeva, ali se nikada ne bih družio sa ljudima koji imaju taj poremećaj.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju